Beta HCG degerim

zehradeniz55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2017
12
1
1
38
İyi aksamlar benim de bir sorum olacak ti adetin beş gün gecikti kan tahlili için doktora gittim sabah tahlil vrrdm tahlilden bi saat sonra adet oldum baya yoğun bir şekilde sonra bi parça gibi bişiy düştü normalde ikinci gün düşerdi bende aksam ustu biraz geç gittim tahlili almaya beta HCG değerin 28.8 idi doktor yoktu soramadim cikmisti su saatlerde adetm baya bi azalmis sizce neden olabilir kadim doğum doktorundan randevu alacaktim iki tane var yarin için oda yirmisine kadar doluymuş bir fikri olan var mi bu konuda

Düşük yapmış olabilirsiniz

48 saat sonra testi tekrarla canım değer 2 katına çıkmış olması lazım değilse düşük yapiyorsun

Sabah erkenden hastaneden randevu verirler canım..tekrar tahlil iste..

Sabah erkenden hastaneden randevu verirler canım..tekrar tahlil iste..
Bun bu tahlillerimi sağlık ocaginda yaptrmistimda burada hastanede ya internetten ya telefondan aliniyor iki doktor var toplamda ikisi de doluymuş acil bir şey olunca da sevk ediyorlar ama sağlık ocağı doktoru da anlar mi bilmiyorum ultrosonda falan cikiyor mu kimyada gebelik ya da düşük yapildigi

Değer 48 saatte mi artiyor yarin sabah tekrar yaptirsam belli olur mu bu arada hafif janamalarim var ama adet olduğum gibi yoğun da değil ara ara kontrol ediyorum

48 saat sonra 2 katına çıkarsa sağlıklı ilerliyor demek canım. Hayırlısı olsun hakkinda

48 saat sonra 2 katına çıkarsa sağlıklı ilerliyor demek canım. Hayırlısı olsun hakkinda
Peki kabamalarim neden olmuş olabilir çünkü ilk hamileligimde normal yerleşme kanaması vardi hafif sonra bi daha kanamam olmafi değerlerin normalfi ama bunda beş gün geçti ihtimal vermiyordu çünkü korunuyoruz ama hem 28.8 cikti hem de kanamam oldu baya bir anlam veremedim

Değer çok küçük olduğu için ultrasonda çıkmaz sanırım..

Peki bu duruma gore gebelik var mi yok mu bilemeyiz dimi
Gecikmenin beşinci günü için değeriniz biraz düşük ama gebelik var. Düşük olmasının nedeni sağlıksız gebelik olabilir. B hcg değeriniz artmış ardından düşüş e geçmiş olabilir testi tekrarlarsanız netleşecektir

Ama testi yaptirdiktan sonra kanamam başladı ve normal adet gibi oldu yoğun simdi yoğunluğu azaldi ara ara bir kaç damla damla oluyor buna rağmen gebelik mümkün mu

Ama testi yaptirdiktan sonra kanamam başladı ve normal adet gibi oldu yoğun simdi yoğunluğu azaldi ara ara bir kaç damla damla oluyor buna rağmen gebelik mümkün mu
Değeriniz çok açık hamilesiniz. Ancak düşük yapıyor olabilirsiniz maalesef. Yarın test yapmak için acilden giriş yapın hemen sonuç alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…