Beta HCG degerim

Ama testi yaptirdiktan sonra kanamam başladı ve normal adet gibi oldu yoğun simdi yoğunluğu azaldi ara ara bir kaç damla damla oluyor buna rağmen gebelik mümkün mu

Testi yaptırdın mı?

Bazen hamileliğin üzerinde de yerleşme döneminde adet görebilirsin
Bence yaptırman iyi olurdu

Bende 5+2 gunluk hamileyim ilk ayin 7 sinde tahlil yapildi 1279 cikti iki gun once yapulqnda 3070 çıktı sizce kotumu bu yardimci olurmusunuz

Kızlar benim beta ilk yaptırdım bugün. Hesaplayıcılara göre 4 +4 günlük hamileyim değerim bugün 670 çıktı bana düşük geldi sizce normal mi öncesinde dış gebelik geçirdim şimdide değer düşük gibi gelince tedirgin oldum. Sat 14 ekim 27 günde bir adet görüyorum 1 2 gün farkla bazen değişiyo. 2 gün sonra tekrar yaptırıcam 2 gün sonra değerimin kaç olması gerek

Değer gayet yüksek. 48 saat sonra aynı merkezde ölçüm yaptır canım 1000 üstü çıksa yeter. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin :)

Benim sonuç bir kisminda 0.22 cikdi ve adetime altı gün kala yapdirdim ama kasik agrilarim çok var üç haftadan goguslerde ağrı oldu mide bulantısı felan bende kan testi yapdirdim böyle sonuç cikdi Dr adet gecikirse yapdir cikmaya bilir dedi ama hamile olmayan birinde HCG değeri cikmazmis öle duydum yardimci olurmusunuz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…