5 ve üzeri pozitif demek zaten hamilesiniz iki günde düzenli artış varsa sağlıklı bir gebeliktir tebriklerMerhaba hanımlar beta hcg yaptırdım sonucum 10,84 çıktı bu oranla gebe kalan varmı acabalar olur yardımcı olun
Ayyyy kalp atışlarım hızlandı inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim5 ve üzeri pozitif demek zaten hamilesiniz iki günde düzenli artış varsa sağlıklı bir gebeliktir tebrikler
Ayyyy kalp atışlarım hızlandı inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim
Tabi ki de hamilelik görünüyor ama 2 gün sonra iki kat artması gerek inşallah sağlıkla ilerler kimyasala dönmezMerhaba hanımlar beta hcg yaptırdım sonucum 10,84 çıktı bu oranla gebe kalan varmı acabalar olur yardımcı olun
İnşallahTabi ki de hamilelik görünüyor ama 2 gün sonra iki kat artması gerek inşallah sağlıkla ilerler kimyasala dönmez
Herkesin beta hcg değeri farklıdır 2 günde bir düzenli artması önemli inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBenim de adetime 2 gün kala beta değerim 25 çıktı düşük mü sizceŞimdi baktım da 200-300lü değerler çıkan var adet öncesi
Gayet iyi gözünüz aydınİnşallahCumartesi yaptırmıştım 10,83 çıkmıştı Pazartesi birdaha yaptırdım 37 çıktı İnşallah normaldir
Çok teşekkür ederimGayet iyi gözünüz aydın
Aynı durumdayım 3 gün var 26 çıktı tedirginimBenim de adetime 2 gün kala beta değerim 25 çıktı düşük mü sizceŞimdi baktım da 200-300lü değerler çıkan var adet öncesi
Biraz araştırınca korkmaya da pek gerek yokmuş aslında. Referans aralıkları baya geniş, bünyeden bünyede seviyeler fark edebiliyor. Önemli olan cidden Çarşamba günkü testte 2 katına yaklaşması değerinAynı durumdayım 3 gün var 26 çıktı tedirginim
Yükseldi mi sizin değeriniz tekrar baktırdınız mıBiraz araştırınca korkmaya da pek gerek yokmuş aslında. Referans aralıkları baya geniş, bünyeden bünyede seviyeler fark edebiliyor. Önemli olan cidden Çarşamba günkü testte 2 katına yaklaşması değerin
- Gebeliğin 3. haftasında 5-50 mlU/mL
- Gebeliğin 4. haftasında 5-426 mlU/mL
- Gebeliğin 5. haftasında 18-7.340 mlU/mL
- Gebeliğin 6. haftasında 1.080-56.500 mlU/mL
Yok ilk kez dün baktırmıştım, 2.si yarın kısmetse. Siz ne zaman yaptırmıştınız?Yükseldi mi sizin değeriniz tekrar baktırdınız mı
Bende dün baktırdım yarın baktırcam haberleşelim burdan olur mu tedirginim bendeYok ilk kez dün baktırmıştım, 2.si yarın kısmetse. Siz ne zaman yaptırmıştınız?
Bende dün baktırdım yarın baktırcam haberleşelim burdan olur mu tedirginim bende
Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah. Sizlerin kaç gün var normal regl gününe? Benim regl günüm yarın, yani 25 değerini adete 2 kala almış oldumMerhabalar bende sizdenim
Pazar gece beta değerim 25.40 çıktı heyecanla beklemedeyim
Benimde yarın 8-9 eylül gibi bekliyordumHayırlısı olsun hepimiz için inşallah. Sizlerin kaç gün var normal regl gününe? Benim regl günüm yarın, yani 25 değerini adete 2 kala almış oldum
Benimde 07-08 eylül gibi bekliyordum yani bende 2 gün kala öğrendimHayırlısı olsun hepimiz için inşallah. Sizlerin kaç gün var normal regl gününe? Benim regl günüm yarın, yani 25 değerini adete 2 kala almış oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?