Gebeliğe Hazırlık Beta hcg değerleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

alevvlknn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
9
8
1
35
Merhaba hanımlar beta hcg yaptırdım sonucum 10,84 çıktı bu oranla gebe kalan varmı acabalar olur yardımcı olun

Ayyyy kalp atışlarım hızlandı inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim
Amin canım benim de değerim 17 çıkmıştı yüksele yüksele devam etti şu an ne düşündüğü tahmin edebiliyorum emin olun rahat olduktan sonra strese bile girmiyosun akışına bırakın

Merhaba hanımlar beta hcg yaptırdım sonucum 10,84 çıktı bu oranla gebe kalan varmı acabalar olur yardımcı olun
Tabi ki de hamilelik görünüyor ama 2 gün sonra iki kat artması gerek inşallah sağlıkla ilerler kimyasala dönmez

hemen kötü düşünmeyin hanımlarrr ,

sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah

Benim de adetime 2 gün kala beta değerim 25 çıktı düşük mü sizce Şimdi baktım da 200-300lü değerler çıkan var adet öncesi

Aynı durumdayım 3 gün var 26 çıktı tedirginim
Biraz araştırınca korkmaya da pek gerek yokmuş aslında. Referans aralıkları baya geniş, bünyeden bünyede seviyeler fark edebiliyor. Önemli olan cidden Çarşamba günkü testte 2 katına yaklaşması değerin

• Gebeliğin 3. haftasında 5-50 mlU/mL
  • Gebeliğin 4. haftasında 5-426 mlU/mL
  • Gebeliğin 5. haftasında 18-7.340 mlU/mL
  • Gebeliğin 6. haftasında 1.080-56.500 mlU/mL

Yükseldi mi sizin değeriniz tekrar baktırdınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…