Benimde yarın 8-9 eylül gibi bekliyordum
O zaman gerçekten de sürecimiz ortakmış :) Ben yarın yine aynı saatte aynı yerde kan vereceğim siz de öyle yapın bence sağlıklı bi kıyas yapabilmek için. İnşallah üçümüz de 2 kat artışlarımızı görürüzBenimde 07-08 eylül gibi bekliyordum yani bende 2 gün kala öğrendim
Dün gece vermiştim kan yarın da öğleden sonra veririm canım yazarımO zaman gerçekten de sürecimiz ortakmış :) Ben yarın yine aynı saatte aynı yerde kan vereceğim siz de öyle yapın bence sağlıklı bi kıyas yapabilmek için. İnşallah üçümüz de 2 kat artışlarımızı görürüz
Bana da cok sacma geldi. Siz bundan sonrasinda hep 2 gunde 1 ayni saatlerde verin kaninizi. 2 kat artis oldugu surece saglikla ilerler surecinizAdet 5 Ağustos
Yumurtlama 21 Ağustos
Çatlama 22 Ağustos
İlk beta 2 Eylül (regle 2 gün kala) 16.50
İkinci beta 7 Eylül (regli 3 gün geçe) 177
10 kattan fazla artış gördüm doktor artış iyi ama gelişmeyebilir dedi. Durduk yere hemde 10 kat artışa rağmen. Yetersiz gelmiş regl 3.günü için. Hiç yumurtlama gününe bakmadı bile dinlemedi. Ne kadar da yanlış
Meraba kan tahlilinde beta hcg 0.200 Cikti sizce gebelikmidir ben bilmiyorum tesadüfen dikkatimi cekti anlamiyorumdaTabi ki de hamilelik görünüyor ama 2 gün sonra iki kat artması gerek inşallah sağlıkla ilerler kimyasala dönmez
0 ile başlamış değeriniz maalesf gebelik yok .Meraba kan tahlilinde beta hcg 0.200 Cikti sizce gebelikmidir ben bilmiyorum tesadüfen dikkatimi cekti anlamiyorumda
Dün gece vermiştim kan yarın da öğleden sonra veririm canım yazarım
Benimde 07-08 eylül gibi bekliyordum yani bende 2 gün kala öğrendim
Bende gece vereceğim canım 48 saat dolmasını bekliyorumBen bugün kanı verdim kızlar bakalım, öğleden sonra çıkar haberleşiriz inşallah hepimiz hayırlı haberlerle
Bende de var canım sürekli değil ama ara ara yokluyorBende gece vereceğim canım 48 saat dolmasını bekliyorumİnşallah güzel haberlerini bekliyorum. Bı arada bi belirtin var mı benim kasıklarım da aynı adet sancısı var
Aynen bugün bat günü bakalım. Sabah test yaptım normal kaset test amaBende de var canım sürekli değil ama ara ara yokluyor
Gayet belirgin çizgin. 2 katına da çıkmıştır inşallahAynen bugün bat günü bakalım. Sabah test yaptım normal kaset test ama
İnşallah ya çok tedirginimGayet belirgin çizgin. 2 katına da çıkmıştır inşallah
Valla ayni tedirginlik bende de var cok normal boyle hislerİnşallah ya çok tedirginimkorkuyorum kaybederim diye
Çıkmadı mı daha sonucunValla ayni tedirginlik bende de var cok normal boyle hisler
Yaa ne kadar güzel maşallah çok sevindim senin adına, tam olması gereken değer inşallah devam eder artmaya böyle :) Benim çıkmadı halaKızlar benim sonucum çıktı bugün 51.7 ama son adet tarihim ayın 11 olduğu için,11 eylüldeki değer daha önemliymiş dedi doktor
Umarım herşey yolunda gider hep birlikte seviniriz,doktor banada süreç çok erken başlamış çok iyi bir artış olmasada kontrol etmeye devam edicez dedi , hayırlısı artıkYaa ne kadar güzel maşallah çok sevindim senin adına, tam olması gereken değer inşallah devam eder artmaya böyle :) Benim çıkmadı hala
Benim 30 cikti. 2 katina cikmamis kimyasal gebelik geciriyorum sanirimUmarım herşey yolunda gider hep birlikte seviniriz,doktor banada süreç çok erken başlamış çok iyi bir artış olmasada kontrol etmeye devam edicez dedi , hayırlısı artık
Ben bu tür konularda olumlu düşünme taraftarıyım,umarım herşey yolunda ilerlerBenim 30 cikti. 2 katina cikmamis kimyasal gebelik geciriyorum sanirim
Yaaa canımmm inşallah öyle değildir bende öyle gerginim ki eve sığamıyorumBenim 30 cikti. 2 katina cikmamis kimyasal gebelik geciriyorum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?