Gebeliğe Hazırlık Beta hcg değerleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün gece vermiştim kan yarın da öğleden sonra veririm canım yazarım

Adet 5 Ağustos
Yumurtlama 21 Ağustos
Çatlama 22 Ağustos
İlk beta 2 Eylül (regle 2 gün kala) 16.50
İkinci beta 7 Eylül (regli 3 gün geçe) 177
10 kattan fazla artış gördüm doktor artış iyi ama gelişmeyebilir dedi. Durduk yere hemde 10 kat artışa rağmen. Yetersiz gelmiş regl 3.günü için. Hiç yumurtlama gününe bakmadı bile dinlemedi. Ne kadar da yanlış

Bana da cok sacma geldi. Siz bundan sonrasinda hep 2 gunde 1 ayni saatlerde verin kaninizi. 2 kat artis oldugu surece saglikla ilerler sureciniz

Ben bugün kanı verdim kızlar bakalım, öğleden sonra çıkar haberleşiriz inşallah hepimiz hayırlı haberlerle
Bende gece vereceğim canım 48 saat dolmasını bekliyorum İnşallah güzel haberlerini bekliyorum. Bı arada bi belirtin var mı benim kasıklarım da aynı adet sancısı var

Kızlar benim sonucum çıktı bugün 51.7 ama son adet tarihim ayın 11 olduğu için,11 eylüldeki değer daha önemliymiş dedi doktor
Yaa ne kadar güzel maşallah çok sevindim senin adına, tam olması gereken değer inşallah devam eder artmaya böyle :) Benim çıkmadı hala

Yaa ne kadar güzel maşallah çok sevindim senin adına, tam olması gereken değer inşallah devam eder artmaya böyle :) Benim çıkmadı hala
Umarım herşey yolunda gider hep birlikte seviniriz,doktor banada süreç çok erken başlamış çok iyi bir artış olmasada kontrol etmeye devam edicez dedi , hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…