Ben bu tür konularda olumlu düşünme taraftarıyım,umarım herşey yolunda ilerler
Sagolun kizlar. Doktor da cuma tekrar bakalim dedi ama ben tum umidimi yitirdim. Nedenlerini arastirmaya basladimYaaa canımmm inşallah öyle değildir bende öyle gerginim ki eve sığamıyorum
İnşallah tutunur canımSagolun kizlar. Doktor da cuma tekrar bakalim dedi ama ben tum umidimi yitirdim. Nedenlerini arastirmaya basladim
Sagolun. Sizin ikinci kac ciktiİnşallah tutunur canım
Baktırmadım daha cesaret edemiyorum gebelik testi yaptım silik hala yükselmedi galibaSagolun. Sizin ikinci kac cikti
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. Dün ben de öyleydim korkuyordum çok, korktuğum da başıma geldi keşke bu kadar korkmasaymışım. Ama öğrenmek de bir yandan iyi oluyor. Şuan Allah korusun kimyasal ya da daha da kötüsü dış gebelik gibi bir durum varsa erken müdahalenin önemli olduğunu söylüyorlar. Biraz daha cesaret gösterip baktırmanızı tavsiye ederim benBaktırmadım daha cesaret edemiyorum gebelik testi yaptım silik hala yükselmedi galiba
29.66 çıktı benm de kimyasal sanırımSizi o kadar iyi anlıyorum ki.. Dün ben de öyleydim korkuyordum çok, korktuğum da başıma geldi keşke bu kadar korkmasaymışım. Ama öğrenmek de bir yandan iyi oluyor. Şuan Allah korusun kimyasal ya da daha da kötüsü dış gebelik gibi bir durum varsa erken müdahalenin önemli olduğunu söylüyorlar. Biraz daha cesaret gösterip baktırmanızı tavsiye ederim ben
Off iki degerimiz de ayni cikmiz kaderdaşız resmen29.66 çıktı benm de kimyasal sanırım
Hiç bilmiyorum yA kendi kendine kanamamız olsa bariOff iki degerimiz de ayni cikmiz kaderdaşız resmenBen dun cok agladim cok hirpaladim kendimi, sen oyle yapma En azindan hamile kalabildigimizi gormus olduk. Simdi yapilacak en onemli sey bu yasadigimiz seyin kimyasal mi yoksa dış gebelik mi oldugunun belirlenip cozum bulunmasi. Ben yarin tekrar kan verecegim bakalim
Malesef olmadıHiç bilmiyorum yA kendi kendine kanamamız olsa barikanaman oldu mu
Ne ilacı canım ben folik asit kullanıyorum sadece doktor bana da ona devam et dedi vajinal ultrason bakıldı rahim kalınlaşması var ama beta düşük Cumartesi tekrar tahlil ver bu arada kanaman olursa korkma dediMalesef olmadıSen doktorunla konuştun mu konuş mutlaka. Bana dün telefonda ilaçlarına aynen devam et sakın bırakma dedi. Nedenini anlayamadım ama sorgulamadım da
Benimki tup bebek oldugu icin bebegin tutunmasini saglayan bazi takviye hormon ilaclari aliyorum canim. O ilaclari kastederek birakma dedi. Ama benim hic umidim yokNe ilacı canım ben folik asit kullanıyorum sadece doktor bana da ona devam et dedi vajinal ultrason bakıldı rahim kalınlaşması var ama beta düşük Cumartesi tekrar tahlil ver bu arada kanaman olursa korkma dedi
Benim de 1 senedir olmuyordu bu ay hsg çekildim temiz çıktı . Gebelikte tuttu ama sağlıksız demekkiBenimki tup bebek oldugu icin bebegin tutunmasini saglayan bazi takviye hormon ilaclari aliyorum canim. O ilaclari kastederek birakma dedi. Ama benim hic umidim yok
Hsg temizse esiniz de mutlaka spermiyogram testi versin sperm kalitesi kimyasal gebeligin en onemin sebeplerinden biriymisBenim de 1 senedir olmuyordu bu ay hsg çekildim temiz çıktı . Gebelikte tuttu ama sağlıksız demekki
Onda da bi sorun yok verdik ama malesef olmuyorHsg temizse esiniz de mutlaka spermiyogram testi versin sperm kalitesi kimyasal gebeligin en onemin sebeplerinden biriymis
1 yıldır ilk kez mi pozitif görmüştünüz? Bazen de hiçbir sorun olmadan sebepsiz infertilite olabiliyor. Doktorunuzun tavsiyeleri doğrultusunda siz de tüp bebek düşünebilirsiniz belkiOnda da bi sorun yok verdik ama malesef olmuyor
Evet ilk kez . Tedaviye başlayacaktık bu ay gebe kaldığımı öğrendim ama kimyasalla sonuçlandı duruma göre bakalım1 yıldır ilk kez mi pozitif görmüştünüz? Bazen de hiçbir sorun olmadan sebepsiz infertilite olabiliyor. Doktorunuzun tavsiyeleri doğrultusunda siz de tüp bebek düşünebilirsiniz belki
Merhaba benim kan 8.75 e düştü tarlusal kullanacağım adet sökülmesi için. Siz ne yaptınız1 yıldır ilk kez mi pozitif görmüştünüz? Bazen de hiçbir sorun olmadan sebepsiz infertilite olabiliyor. Doktorunuzun tavsiyeleri doğrultusunda siz de tüp bebek düşünebilirsiniz belki
Benim 30dan 35e cikmis doktor kimyasal dedi. ben de kestim ilaclari adet olmayi bekliyorumMerhaba benim kan 8.75 e düştü tarlusal kullanacağım adet sökülmesi için. Siz ne yaptınız
Sökülürüz inşallah bi an önce de önümüze bakarız inşallahBenim 30dan 35e cikmis doktor kimyasal dedi. ben de kestim ilaclari adet olmayi bekliyorum
İnsallahSökülürüz inşallah bi an önce de önümüze bakarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?