Beta hcg düşük çıktı yardimmm

Amin Rabbim evlat isdeyen her kese nasıb etsin. Aslinda dort çocuğum var babalarıda çocuğum sayılır illa bez deyisib meme vermek.diyilki akşama kadar arı gibi sağa sola gidiyorum bı bakıyorum gece olmuş bı bakiyorum sabah olmuş

Haha alemsin kız napcan onuda atsan atamazsın satsan satılmaz mecbur onlarada bakıcaz

Hayır canım kotu düşünme ben bildiğin adet olmuşum hamile olduğumu bile bilmiyorum aradan iki hafta gecdi tekarardan kanama lekenme gelince dedim ne oluyor kansermi oldum gittim doktora hamile olduğum aklımda bile yok baktı goremedi temiz dedi ama kan testi istedi

Meğer hamilemisim 4ay kanama lekenme ile gecdi hiçbir şeyde olmadı şimdi 2yasinda

Meğer hamilemisim 4ay kanama lekenme ile gecdi hiçbir şeyde olmadı şimdi 2yasinda
Maşallah canım benim evet bende çok duymuştum böyle kanaması olupta hamile olduğunu sonradan öğrenenleri ama benim değerim düştü canım. Ama sıkıntılarım geçmedi hala karnım kasıklarım göğüslerim ağrıyor vücudum böyle olunca banada iyice daraltı basıyor vücudum şişti tam kanamam gelmedi bunlarda benide geriyor ateş basıyor sürekli hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum oturduğum yerde ter basıyor parmaklarımın üstü böle parlıyor ne sürüldü acaba diyorum meğersem terlemişim tırnak diplerinden bile yer çıkıyor acayip bir durumdayım :)

Değerin düşerse canım ozaman iyi değil düşük yapıyor olabilirsin inşallah bebişin iyidir

Kizlar 28 gunde bir adet oluyorum 5 agustos adet olmam gereken gunde kan testim beta hcg 19 cikti doktor 2 gun sonra tekrarlayim dedi 7 agustosta 47 cikti. Simdi beklemedeyiz 12 sinde bidaha yapmayi dusunyorum test sizce gec döllenme midir
Merhaba; benimde regl günü 19 çıktı acaba sizin nasıl ilerledi şuan gebemisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…