- 9 Temmuz 2022
- 2.595
- 1.299
- 83
- Konu Sahibi gamze-elis
-
Amin Rabbim evlat isdeyen her kese nasıb etsin. Aslinda dort çocuğum var babalarıda çocuğum sayılırÇoktan kastım 3 tane yeterli gerçi bizde 3 kardeşiz birbirimize yardımcı oluyoruz yani iyi birşey. Zor tabi 3 tane hepsi ayrı ayrı ilgi istiyor arkalarını toplamak zor birde evin işlerine olunca ama dediğin gibi canları sağolsun onlarda bizim dayanağımız olucak inşallah canım Allah'ım kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın
Çoktan kastım 3 tane yeterli gerçi bizde 3 kardeşiz birbirimize yardımcı oluyoruz yani iyi birşey. Zor tabi 3 tane hepsi ayrı ayrı ilgi istiyor arkalarını toplamak zor birde evin işlerine olunca ama dediğin gibi canları sağolsun onlarda bizim dayanağımız olucak inşallah canım Allah'ım kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın
Haha alemsin kız napcan onuda atsan atamazsın satsan satılmaz mecbur onlarada bakıcazAmin Rabbim evlat isdeyen her kese nasıb etsin. Aslinda dort çocuğum var babalarıda çocuğum sayılırilla bez deyisib meme vermek.diyilki akşama kadar arı gibi sağa sola gidiyorum bı bakıyorum gece olmuş bı bakiyorum sabah olmuş
İnşallah canımAllah bağışlasın inşallah
Haha alemsin kız napcan onuda atsan atamazsın satsan satılmaz mecbur onlarada bakıcaz
Hayır test yapmadım. Ama 3 gün gecikti hala olmadım normalde günü gününe olurdumCanım ne yaptın test yaptın mı merak ettim.
İstersen kan tahlili ver canım içinde şüphe kalmasın. Dikkat et kendine şimdiden ağır iş yapmaHayır test yapmadım. Ama 3 gün gecikti hala olmadım normalde günü gününe olurdum
Yarını beklemek istiyorum olmazsam yarın gideceğim kan vereceğimİstersen kan tahlili ver canım içinde şüphe kalmasın. Dikkat et kendine şimdiden ağır iş yapma
Hayır canım kotu düşünme ben bildiğin adet olmuşum hamile olduğumu bile bilmiyorum aradan iki hafta gecdi tekarardan kanama lekenme gelince dedim ne oluyor kansermi oldum gittim doktora hamile olduğum aklımda bile yok baktı goremedi temiz dedi ama kan testi istediMerhaba arkadaşlar benim adetim gecikti adetimin 3. Günü sağlık ocağında gittim kan verdim sonuç 190 çıktı gebeliğin başladığını muhtemelen 4 haftalık dediler. Sonra bu pazar günü lekelenme yaşadım galiba yerleşme kanaması diye düşündüm. Akşama doğru kanamam biraz daha artınca acilin kadın doğum bölümüne gittim kan tahlili istediler sonuç 243 çıktı. Doktor alttan muane etti ve tüplerimin temiz olduğunu dış gebelik olmadığını söyledi. Hemşiredr bana Büyük ihtimalle düşünüyorsun dediler. İlk defa hamile kaldım yıllardır uğraşıyorum kaç günden beri ağlıyorum ordaki hemşireler de çok sinirimi bozdular. Ama kanamam devam etmiyor kanamam kesildi ve sadece pembe olarak peçeteye sildiğimde geliyor pedim de kan yok normal adette yaşamıyorum. Pazar günü acildeki hemşire salı günü gel gene bakalım dediler ama moralim çok bozulduğu için gitmedim. Perşembe günü doktora randevu aldım. Benim gibi böyle durum yaşayan varmı. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin yıllardır bu anı bekliyordum böyle olunca çok kötü oldum
Meğer hamilemisim 4ay kanama lekenme ile gecdi hiçbir şeyde olmadı şimdi 2yasindaHayır canım kotu düşünme ben bildiğin adet olmuşum hamile olduğumu bile bilmiyorum aradan iki hafta gecdi tekarardan kanama lekenme gelince dedim ne oluyor kansermi oldum gittim doktora hamile olduğum aklımda bile yok baktı goremedi temiz dedi ama kan testi istedi
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım benim inşallah hamilesindirYarını beklemek istiyorum olmazsam yarın gideceğim kan vereceğim
Maşallah canım benim evet bende çok duymuştum böyle kanaması olupta hamile olduğunu sonradan öğrenenleri ama benim değerim düştü canım. Ama sıkıntılarım geçmedi hala karnım kasıklarım göğüslerim ağrıyor vücudum böyle olunca banada iyice daraltı basıyor vücudum şişti tam kanamam gelmedi bunlarda benide geriyor ateş basıyor sürekli hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum oturduğum yerde ter basıyor parmaklarımın üstü böle parlıyor ne sürüldü acaba diyorum meğersem terlemişim tırnak diplerinden bile yer çıkıyor acayip bir durumdayım :)Meğer hamilemisim 4ay kanama lekenme ile gecdi hiçbir şeyde olmadı şimdi 2yasinda
İnş canımHakkında hayırlısı neyse o olsun canım benim inşallah hamilesindir
Değerin düşerse canım ozaman iyi değil düşük yapıyor olabilirsin inşallah bebişin iyidirMaşallah canım benim evet bende çok duymuştum böyle kanaması olupta hamile olduğunu sonradan öğrenenleri ama benim değerim düştü canım. Ama sıkıntılarım geçmedi hala karnım kasıklarım göğüslerim ağrıyor vücudum böyle olunca banada iyice daraltı basıyor vücudum şişti tam kanamam gelmedi bunlarda benide geriyor ateş basıyor sürekli hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum oturduğum yerde ter basıyor parmaklarımın üstü böle parlıyor ne sürüldü acaba diyorum meğersem terlemişim tırnak diplerinden bile yer çıkıyor acayip bir durumdayım :)
Düştü zaten canım geçtiğimiz hafta olmuştu kanamam sonra değerlerim düştü hamile değilim yani :)Değerin düşerse canım ozaman iyi değil düşük yapıyor olabilirsin inşallah bebişin iyidir
Nasıl oldun canım benim iyi misinİnş canım
Merhaba; benimde regl günü 19 çıktı acaba sizin nasıl ilerledi şuan gebemisinizKizlar 28 gunde bir adet oluyorum 5 agustos adet olmam gereken gunde kan testim beta hcg 19 cikti doktor 2 gun sonra tekrarlayim dedi 7 agustosta 47 cikti. Simdi beklemedeyiz 12 sinde bidaha yapmayi dusunyorum test sizce gec döllenme midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?