- Konu Sahibi gamze-elis
-
Hadi ya gerçekten mi nasıl anlıyorsun peki normal olarak gecikme yaşıyorsun kan veriyon ama çıkmıyor 7 haftaya kadar çok garip valla :)) ben kan tahlili düşünce anladım hamile olmadığımı valla ama adeti tam sökülemedim diye gerginlik var adet olucakmış gibi karnında rahmimde ağrı oluyor rahmim sürekli atıyor pıtpıt diye iyice gerginlik yaşıyorum düşük oldu diye :)Bende kanda bebek hiç cikmiyo 7 hafta
Belkide hamilesinHadi ya gerçekten mi nasıl anlıyorsun peki normal olarak gecikme yaşıyorsun kan veriyon ama çıkmıyor 7 haftaya kadar çok garip valla :)) ben kan tahlili düşünce anladım hamile olmadığımı valla ama adeti tam sökülemedim diye gerginlik var adet olucakmış gibi karnında rahmimde ağrı oluyor rahmim sürekli atıyor pıtpıt diye iyice gerginlik yaşıyorum düşük oldu diye :)
Haha bide adet oldun hep duyuyordum böyle şeyleri insanın kulağına ne kadar ilginç geliyor gerçekten mucize olaylar yaşıyoruzBelkide hamilesinbende cikmiyo kandada tesdede 7 haftaya kadar hicbisey bilmiyorum. Yeni doğum yaptım bu bebeğimde adetde oldum sen deme bebek de varmış adetim az oldu supelendim test yapdim çıkmadı kan vermedim cunki diğerlerinde kanda çıkmadı ama hamileydim bı kaç gün gecdi doktora gitdimki bebeğin kalbi atiyo
İnşallah gelenHaha bide adet oldun hep duyuyordum böyle şeyleri insanın kulağına ne kadar ilginç geliyor gerçekten mucize olaylar yaşıyoruzbence hamile değilim canım çünkü benim ilk değerim 190 çıkmıştı sonra ben geçen hafta pazar günü kanama yaşadım acile gittim değerim 243 çıktı dış gebelik yok tüplerim temiz olduğunu söyledi ve düşük yapıyorsun adet oluyorsun dediler bana. Sonra bu geçtiğimiz perşembe de kadın doğuma gittim başımdan geçenleri anlattım ama kanamam gerçekleşmiyor dedim doktora karnımdan muane etti hiçbir şey demedi kan tahlili istedi yaptırdım sonuçlarım da 5.39 çıktı demekki hamile değilim hamile olsaydım 243 den 5.39 a düşmezdi canım. Tahlili alıp doktora göstermedim çünkü adamın ağzından kelime almak için sıkıştırdım artık bende gitmedim kendi kendime yorumladım
Evet benim üç bebem.var ucude mucizeHaha bide adet oldun hep duyuyordum böyle şeyleri insanın kulağına ne kadar ilginç geliyor gerçekten mucize olaylar yaşıyoruzbence hamile değilim canım çünkü benim ilk değerim 190 çıkmıştı sonra ben geçen hafta pazar günü kanama yaşadım acile gittim değerim 243 çıktı dış gebelik yok tüplerim temiz olduğunu söyledi ve düşük yapıyorsun adet oluyorsun dediler bana. Sonra bu geçtiğimiz perşembe de kadın doğuma gittim başımdan geçenleri anlattım ama kanamam gerçekleşmiyor dedim doktora karnımdan muane etti hiçbir şey demedi kan tahlili istedi yaptırdım sonuçlarım da 5.39 çıktı demekki hamile değilim hamile olsaydım 243 den 5.39 a düşmezdi canım. Tahlili alıp doktora göstermedim çünkü adamın ağzından kelime almak için sıkıştırdım artık bende gitmedim kendi kendime yorumladım
Doktorum bir daha tedaviye başlamak istiyor ama ben manen çok yoruldum biraz ara vereceğimŞimdi ne durumdasın peki canım doktora gittin mi peki?
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallahİnşallah gelen
Evet benim üç bebem.var ucude mucize7 haftalık olmadan hiç birisinden haberim.olmadi ama.hepsinde 7 haftadan 15 haftaya kadar ne yerinde kusdum inşallah seninde tez zamanda olur mucize bebeklerin
Peki canım tamamen düşük olduğu kesinleşti mi yani değerlerine baktırdın mı canımDoktorum bir daha tedaviye başlamak istiyor ama ben manen çok yoruldum biraz ara vereceğim
Tabi ki düşük oldu 7binde 120 ye düştü değer ve elime geldi yavrumPeki canım tamamen düşük olduğu kesinleşti mi yani değerlerine baktırdın mı canım
Allah sabırlık versin canım zor bir durum benimde öyle kanama başlayıp değerim düştü imtihan dünyası. Üzülme demeyeceğim tabiki ama kendini suçlama sakın vücudumuz o kadar mucizevi birşey ki sağlıksız olacak olan bebeği vücudumuz istemiyor kendi kendine eleme yapıyor sağlıklı bir bebek olsaydı ikimizinde düşmezdi. Dua et ki tüplerimize yerleşme olmadı dış gebelik olması daha tehlikeli tüp kaybetme riskimiz olurdu hamileliğimiz zorlaşırdı bu sefer. Demekki hamile kalabiliyorsun gene kalabilirsin bitanem böyle düşüklerin ardından sağlıklı gebelik riski yükseliyor benim fikrimce şansını dene bende kimyasal yaşadım kimyasalın arkasından sağlıklı bebek olması daha büyük ihtimal bunu doktorlarda söylüyor belkide doktorun o yüzden teklif etmiştir bir daha deneyelim diye. Herşeyin vakti zamanı var sağlıksız bir bebek dünya getireceğimize sağlıklı olsun dimiTabi ki düşük oldu 7binde 120 ye düştü değer ve elime geldi yavrum
Allah razı olsun canımMaşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Haha artık kendini dinlenmeye çekersin canım 3 bebek az mı iyi yapmışsın bakabilcek durumunuz varsa çok çocuk iyi oluyor ya sonuçta bizde bir gün göçüp gitcez birbirlerine destek olurlar kardeş olması çok güzel birşeyAllah razı olsun canım7 yıla üç bebek haa yani rekor kırmışim. bir yıl hamile bir yıl emiziren daha kendime çeki düzen vericem
Canım ne yaptın test yaptın mı merak ettim.İnşallah pozitif çıkar sonucun . Bende çok istiyorum tedavi başladık. Adetim 1 gün geçikti ve aşırı idarar çıkma ve yanma var. Test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye
Sonuçların ne oldu canım merak ettim iyi misinIlk artis guzeldi ikincisi 7 ile 12 agustos arasi düsuk
Çok diyil tabi ama ard arda supriz oldular arkalarını toplayınca akşam.oluyo daha 7 yıllık evliyim hiç dinlenmedim canları sağ olsun bebeklerimin Rabbim isteyen her kese versin inşallah.Haha artık kendini dinlenmeye çekersin canım 3 bebek az mı iyi yapmışsın bakabilcek durumunuz varsa çok çocuk iyi oluyor ya sonuçta bizde bir gün göçüp gitcez birbirlerine destek olurlar kardeş olması çok güzel birşey
Çoktan kastım 3 tane yeterli gerçi bizde 3 kardeşiz birbirimize yardımcı oluyoruz yani iyi birşey. Zor tabi 3 tane hepsi ayrı ayrı ilgi istiyor arkalarını toplamak zor birde evin işlerine olunca ama dediğin gibi canları sağolsun onlarda bizim dayanağımız olucak inşallah canım Allah'ım kimsenin kucağını evlatsız bırakmasınÇok diyil tabi ama ard arda supriz oldular arkalarını toplayınca akşam.oluyo daha 7 yıllık evliyim hiç dinlenmedim canları sağ olsun bebeklerimin Rabbim isteyen her kese versin inşallah.
Öyle öyle kuzum allahım ol desin yeter ki. Demek ki vakti zamanı değilmiş henüz vaktini bekliyor. Senin de mi tüp bebek canım?Allah sabırlık versin canım zor bir durum benimde öyle kanama başlayıp değerim düştü imtihan dünyası. Üzülme demeyeceğim tabiki ama kendini suçlama sakın vücudumuz o kadar mucizevi birşey ki sağlıksız olacak olan bebeği vücudumuz istemiyor kendi kendine eleme yapıyor sağlıklı bir bebek olsaydı ikimizinde düşmezdi. Dua et ki tüplerimize yerleşme olmadı dış gebelik olması daha tehlikeli tüp kaybetme riskimiz olurdu hamileliğimiz zorlaşırdı bu sefer. Demekki hamile kalabiliyorsun gene kalabilirsin bitanem böyle düşüklerin ardından sağlıklı gebelik riski yükseliyor benim fikrimce şansını dene bende kimyasal yaşadım kimyasalın arkasından sağlıklı bebek olması daha büyük ihtimal bunu doktorlarda söylüyor belkide doktorun o yüzden teklif etmiştir bir daha deneyelim diye. Herşeyin vakti zamanı var sağlıksız bir bebek dünya getireceğimize sağlıklı olsun dimi
Aynen öyle canım ümitsizliğe düşmek yok Allah'ım herşeyin hayırlısını bilir. Benim tüp bebek değildi canım sürekli deneme yapıyorduk ama olmuyordu bir sıkıntı da yoktu. Sonra denemeleri bıraktık doğal akışını bıraktım herşeyi hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim ama mutluluğum 3 gün sürdü 3 gün sonra bi anda kanamam başladı kimyasal gebelik dediler.Öyle öyle kuzum allahım ol desin yeter ki. Demek ki vakti zamanı değilmiş henüz vaktini bekliyor. Senin de mi tüp bebek canım?
Geçmiş olsun Allah bir daha nasip eder sorun yokmuş ne güzelAynen öyle canım ümitsizliğe düşmek yok Allah'ım herşeyin hayırlısını bilir. Benim tüp bebek değildi canım sürekli deneme yapıyorduk ama olmuyordu bir sıkıntı da yoktu. Sonra denemeleri bıraktık doğal akışını bıraktım herşeyi hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim ama mutluluğum 3 gün sürdü 3 gün sonra bi anda kanamam başladı kimyasal gebelik dediler.
Sağol canım inşallah isteyen herkese sana bana Allah sağlıklı evlatlar versin inşallahGeçmiş olsun Allah bir daha nasip eder sorun yokmuş ne güzel
Allah bağışlasın inşallahSağol canım inşallah isteyen herkese sana bana Allah sağlıklı evlatlar versin inşallaholuyorsa bir daha olur benim arkadaşım normalde hiç adet olmuyor bir kere erginlik zamanında oldu sonra bir daha olmadı o tedavisiz iki kere hamile kaldı eşiyle evlenirken bile çocuğunun olmayacağını bile bile evlendi ve çok şükür sağlıklı 2 tane bebeği var. Adet olmayınca hamile olduğunu da anlayamadı çok halsiz uykuluydu yemek yiyemiyordu o hasta olduğunu sandı ama git kız bi kan ver bence bu belirtiler hamileliktir dedim inanmadı sonra hamile olduğunu öğrenmiştik o yüzden umutsuzluğa hiç kapılmamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?