- 17 Mayıs 2018
- 85
- 28
- 88
- 35
- Konu Sahibi gamze-elis
-
Canım başka doktora gözüktün mü kan tahlilini hep aynı yerde mi verdin? Kanaman yoksa başka doktora göster derim. Yani benim ablamında değerleri yavaş yükseliyordu ama sağlıklı bir şekilde doğumunu yaptı. Bazı doktorlar az yükseliyor diye hap yada iğne veriyor düşsün diye böyle durumlarda genede sen başka doktora gözükmediysen başka doktor bul canım.Yani sirasiyla
5 agustos 19
7 agustos 47
12 agustos 168
Bide simdi yarin yapcam 14dunde doktor sagliksiz yuzde 90 ihtimal dedi
Geç döllenmeden dolayı böyle yavaş yükseliyor olabilir canım.Yani sirasiyla
5 agustos 19
7 agustos 47
12 agustos 168
Bide simdi yarin yapcam 14dunde doktor sagliksiz yuzde 90 ihtimal dedi
Anladm canım ama bence az değil artış hani anormal değil kafanı yorma inşallah sağlıkla ilerler stres yapma daha çok yeni o yüzdendir diye düşünüyorum12 sinde yani dun yaptim 168 cikti ama yani cok katalanarak gitmemis doktor yarin bida yaptrcak son bi sans verelim dedi
Yarin test yapcam artik onda belli olur sanirimMerak ettim ne durumdasınız?
Umarım her şey yolundadır. Adet döngünüz kısa mıydı? O yüzden mi hcg yavaş ilerledi acaba. Herhangi bir gebelik belirtisi de yaşamış mıydınız?Yarin test yapcam artik onda belli olur sanirim
Ben iki bebeğimdede iki gün kanamam.oldu hatda ikincide bana dediler ki orda bebek kalmaz dusmusdur sabaha kadar ağladım acile gitmedim morolim.bozudu sabaha kadarda kan geldi hep sabah girdim doktora bakdi bebek ordaMerhaba arkadaşlar benim adetim gecikti adetimin 3. Günü sağlık ocağında gittim kan verdim sonuç 190 çıktı gebeliğin başladığını muhtemelen 4 haftalık dediler. Sonra bu pazar günü lekelenme yaşadım galiba yerleşme kanaması diye düşündüm. Akşama doğru kanamam biraz daha artınca acilin kadın doğum bölümüne gittim kan tahlili istediler sonuç 243 çıktı. Doktor alttan muane etti ve tüplerimin temiz olduğunu dış gebelik olmadığını söyledi. Hemşiredr bana Büyük ihtimalle düşünüyorsun dediler. İlk defa hamile kaldım yıllardır uğraşıyorum kaç günden beri ağlıyorum ordaki hemşireler de çok sinirimi bozdular. Ama kanamam devam etmiyor kanamam kesildi ve sadece pembe olarak peçeteye sildiğimde geliyor pedim de kan yok normal adette yaşamıyorum. Pazar günü acildeki hemşire salı günü gel gene bakalım dediler ama moralim çok bozulduğu için gitmedim. Perşembe günü doktora randevu aldım. Benim gibi böyle durum yaşayan varmı. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin yıllardır bu anı bekliyordum böyle olunca çok kötü oldum
Artışlarınız gerçi hep 2 katı ilerlemiş görünüyor. Başka bir doktordan da destek alın bir görüşe göre hareket etmeyin kesinlikle. Gecikmeden başka belirti yok muydu kasık ağrısı, batma, adet ödemi gibi...29 gune bir ortalama olyordum bugun gecikeli tam 1hafta oldu
Ilk artis guzeldi ikincisi 7 ile 12 agustos arasi düsukArtışlarınız gerçi hep 2 katı ilerlemiş görünüyor. Başka bir doktordan da destek alın bir görüşe göre hareket etmeyin kesinlikle. Gecikmeden başka belirti yok muydu kasık ağrısı, batma, adet ödemi gibi...
Hala yerini sağlamlaştırmaya çalışıyor belli ki, üzülmeyin umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızıVar adet olcakmisim gibi hep agrim var kasigima arada bisey batyor
Benim 6 haftalıktı bebeğim lekelenmelerim geldi 3 gün sonra kesildi bi hafta sonrası ise birden bire kanamam geldiBende hemen hastaneye gittim ama iş işten geçmişti canım kimyalsal gebelik Perşembe kan verdim 5.39 çıktı çünkü. Kendini suçlama bence canım eğer sağlıklı bir bebek dünyaya gelicekse hiçbir şekilde o bebek düşmez ne kadarda kanama olsada sağlıklı bebek düşmezmiş öyle diyordu doktorlar o yüzden hiç suçlama kendini. Sağlıksız bir gebelik olacağı için vücut onu direk vücuttan atıyor canım hiç bozma moralini sende mi yeni oldun
Canım ben kan tahlili verdim 243 den 5.39 oldu hamile değilim ara ara lekelenme devam ediyor ama hamile olmadığıma emin oldum :) Allah bağışlasın maşallah uzun sağlıklı ömür versin inşallahBen iki bebeğimdede iki gün kanamam.oldu hatda ikincide bana dediler ki orda bebek kalmaz dusmusdur sabaha kadar ağladım acile gitmedim morolim.bozudu sabaha kadarda kan geldi hep sabah girdim doktora bakdi bebek ordabı tane serum yedim eve geldim bı kaç gün yat dinlen dedi ağır iş falan yapma dedi Ogün hiç kan gelmedi sendeki gibi leke leke az bişey hicbisey olmadı diğer bebeğimdede iki kere kanamam oldu birinde çok diyildi yerleşmeyi her halde amamikinci kere çok kan gitdi ve beni doktorda götüren olmadı öylece akdi akdi durdu bişey olmadı yanımda geziyolar şuan ikiside merak etme korkma doktora git inşallah gorecen bebeşin orda
Şimdi ne durumdasın peki canım doktora gittin mi peki?Benim 6 haftalıktı bebeğim lekelenmelerim geldi 3 gün sonra kesildi bi hafta sonrası ise birden bire kanamam geldibenim tüp bebekti
Canım benim onlar ilk başlarda olur öyle yerleşme anında zaten hamilelik ve adet belirtileri aynı benimde kasıklarımda batmalar oluyordu gecikince öğrenmiştim bende hamile olduğumu sonuçların ne çıktı canımVar adet olcakmisim gibi hep agrim var kasigima arada bisey batyor
Bende kanda bebek hiç cikmiyo 7 haftaCanım ben kan tahlili verdim 243 den 5.39 oldu hamile değilim ara ara lekelenme devam ediyor ama hamile olmadığıma emin oldum :) Allah bağışlasın maşallah uzun sağlıklı ömür versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?