Beta hcg düşük çıktı yardimmm

Yani sirasiyla
5 agustos 19
7 agustos 47
12 agustos 168
Bide simdi yarin yapcam 14dunde doktor sagliksiz yuzde 90 ihtimal dedi

Yani sirasiyla
5 agustos 19
7 agustos 47
12 agustos 168
Bide simdi yarin yapcam 14dunde doktor sagliksiz yuzde 90 ihtimal dedi
Canım başka doktora gözüktün mü kan tahlilini hep aynı yerde mi verdin? Kanaman yoksa başka doktora göster derim. Yani benim ablamında değerleri yavaş yükseliyordu ama sağlıklı bir şekilde doğumunu yaptı. Bazı doktorlar az yükseliyor diye hap yada iğne veriyor düşsün diye böyle durumlarda genede sen başka doktora gözükmediysen başka doktor bul canım.

12 sinde yani dun yaptim 168 cikti ama yani cok katalanarak gitmemis doktor yarin bida yaptrcak son bi sans verelim dedi
Anladm canım ama bence az değil artış hani anormal değil kafanı yorma inşallah sağlıkla ilerler stres yapma daha çok yeni o yüzdendir diye düşünüyorum

Ben iki bebeğimdede iki gün kanamam.oldu hatda ikincide bana dediler ki orda bebek kalmaz dusmusdur sabaha kadar ağladım acile gitmedim morolim.bozudu sabaha kadarda kan geldi hep sabah girdim doktora bakdi bebek orda bı tane serum yedim eve geldim bı kaç gün yat dinlen dedi ağır iş falan yapma dedi Ogün hiç kan gelmedi sendeki gibi leke leke az bişey hicbisey olmadı diğer bebeğimdede iki kere kanamam oldu birinde çok diyildi yerleşmeyi her halde amamikinci kere çok kan gitdi ve beni doktorda götüren olmadı öylece akdi akdi durdu bişey olmadı yanımda geziyolar şuan ikiside merak etme korkma doktora git inşallah gorecen bebeşin orda

Ilk artis guzeldi ikincisi 7 ile 12 agustos arasi düsuk

Benim 6 haftalıktı bebeğim lekelenmelerim geldi 3 gün sonra kesildi bi hafta sonrası ise birden bire kanamam geldi benim tüp bebekti

Canım ben kan tahlili verdim 243 den 5.39 oldu hamile değilim ara ara lekelenme devam ediyor ama hamile olmadığıma emin oldum :) Allah bağışlasın maşallah uzun sağlıklı ömür versin inşallah

Var adet olcakmisim gibi hep agrim var kasigima arada bisey batyor
Canım benim onlar ilk başlarda olur öyle yerleşme anında zaten hamilelik ve adet belirtileri aynı benimde kasıklarımda batmalar oluyordu gecikince öğrenmiştim bende hamile olduğumu sonuçların ne çıktı canım

Canım ben kan tahlili verdim 243 den 5.39 oldu hamile değilim ara ara lekelenme devam ediyor ama hamile olmadığıma emin oldum :) Allah bağışlasın maşallah uzun sağlıklı ömür versin inşallah
Bende kanda bebek hiç cikmiyo 7 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…