- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 30
- Konu Sahibi gel umudum
-
Sende de mi oluyor bel ağrısıkarın bel ağrısı olur demişti doktor seviniyorum ben de belirtileri hissedince
Benim De karın bel ağrısı oluyorBel ağrım var bide karnım da minik minik kramp giriyor ara sıra ama progestan kullanıyorum o yüzden de olabilir
Evet ben de de var çok ayakta duramıyorum sırtım falan ağrıyorSende de mi oluyor bel ağrısı
Aynı valla ben de çalışıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBenim De karın bel ağrısı oluyor
Evet ben de de var çok ayakta duramıyorum sırtım falan ağrıyor
İnşşallah allahım kolaylık versin sana daAynı valla ben de çalışıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
merhaba tekrar görüştünüz mü doktorunuzla nasıl gidiyor süreciniz Benim hamilelik belirtileri de azaldı bu son günlerdeİnşşallah allahım kolaylık versin sana da
merhaba tekrar görüştünüz mü doktorunuzla nasıl gidiyor süreciniz Benim hamilelik belirtileri de azaldı bu son günlerdeAynı valla ben de çalışıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Merhaba canım. Tekrar görüşmedim benim de çok belirtim olduğu söylenemez randevuyu bekliyorum ikimiz için de hayırlısı olsun inşallahmerhaba tekrar görüştünüz mü doktorunuzla nasıl gidiyor süreciniz Benim hamilelik belirtileri de azaldı bu son günlerde
İnşallah güzel haberler alırsınız bana da bilgi veririrseniz çok mutlu olurumMerhaba canım. Tekrar görüşmedim benim de çok belirtim olduğu söylenemez randevuyu bekliyorum ikimiz için de hayırlısı olsun inşallah
İnşallah mutlu haber vermek nasip olur bu mübarek günde Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah ne zaman gideceksinz doktora sizİnşallah güzel haberler alırsınız bana da bilgi veririrseniz çok mutlu olurum
Amin inş canım rabbim kabul etsin nerde varsa tattırsın isteyene ..14 şubatta benimİnşallah mutlu haber vermek nasip olur bu mübarek günde Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah ne zaman gideceksinz doktora siz
Merhaba canım nasılsınAmin inş canım rabbim kabul etsin nerde varsa tattırsın isteyene ..14 şubatta benim
Merhaba canım nasılsın
Gitmiyor maalesef kalbi durdu. Umarım sen soğutursun sağlıkla.İyiyim canım sağol sen nasılsın nasıl gidiyor
Gitmiyor maalesef kalbi durdu. Umarım sen soğutursun sağlıkla.
Gitmiyor maalesef kalbi durdu. Çok geçmiş olsun canımpıhtılaşma falan mı var açaba sen de de kaçıncı haftanda durdu canım belirti vermişmiydi ters giden giden bir şey olmuşmuydu benim de bundan önce 2 kürtajım var kalbi duran kalbi hiç oluşmayan 6 ay sonra tekrar kaldım Üzülme Allah’ın izni ile tekrar olur en azından hamile kalabiliyoruz allahım kolaylık versin kolay değil ama geçiyor bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?