Beta hcg düşük mü adetim 1 hafta geçti

Ama aspirin benim vücudumu morratti nasil desem gugusumdeki kilcal damarlar sanki kanıyor gibi morardi gogus uzeri boynuna giden yer morardi kollarimda syni sekilde kilcal damarlar kanama yapar gibi moratti korktum yasayan varmi bilmiyorum annemle babama gelincede konuşmuyorum aylardir kimse evladini bu sekilde suclayamaz empati yapmaları gerekirdi diye düşünüyorum yanimda olacaklarina bana keşke sende kaderini yasasiydin zehirlendiginde almasalardi sende ölseydin gibi agir cumlelerin ardindan konusmayi kestim aramiyorumda sormuyorumda benim canim yanmış teselli edeceklerine bana köstek oldular asla konusmsyida düşünmüyorum uzun süre hatalarını anlayana kadar aspirin vücutta moratma yaparmi bu arada levotiron 50. Mg birde Z fol folik asit kullanıyorum her ihtimale karşı

Çok ağır laflar söylemişler cahillik işte böyle bir şey aspirini bilemiyorum canım böyle yapar mı doktora söylersin yan etki mi bunlar diye

Çok ağır laflar söylemişler cahillik işte böyle bir şey aspirini bilemiyorum canım böyle yapar mı doktora söylersin yan etki mi bunlar diye
Ben buraz araştırdım gebelikte kullananlar sıkıntı yaşamamış fakat iğne vurulanlarda morarmalar mevcutmus fakat ignedenmi aspirindenmi igne içindeki ilactanmi kimse kestiremiyor sürekli test yapiyorum zaten öğrenir ogrenmez saglam eski doktorumu buldum başka hastaneye geçmişti hem peritanolog alaninda uzmanlık almis hemde kadin hastalıkları ve dogum doktoru zor oldu ama buldum eskidende ona giderdim hemen iyilesirdim gebeligi öğrenir ogrenmez hemen koşa koşa gidicem bakalim hakkimizda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…