Beta hcg düşük mü adetim 1 hafta geçti

Benim de iğne
Aspirin Progestanlara rağmen olmamıştı.canım her şey yapılmış ona rağmen olmayınca sağlıksız bebekmiş ne yapsakta olmaz dediler. ne olacak böyle ne yapmam lazım dediğim de deneyeceğiz sağlıklı olana kadar demişti en son bi doktor .tshı 2,5 altında tut canım bol su adet yaklaşmaya başlayınca bında gün aşırı progestanın iğnesini oldum bi defa da 2 ampül şeklinde gece yatarken de 2 fitil birlikte attım .kan sulandırıcı iğne ve aspirine den kanda gebelik çıkınca hemen başladım kalp atışını duyana kadar da hep yattım sayılır doktor yat demedi ama bu sefer böyle yapayım dedim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inş allahım doktorlardan iste her şeyi versinler gerisi Allah’ın

Geç fark etmedim. Reglden Bi gün önce test yaptım pozitif çıktı

Rahat ol sıkma kendini bende senin gibiyim geç döllenme olmustu digerinde buda geç döllenme diye düşünüyorum bende korkuyorum ama kendimi rahat birakmaya çalışıyorum karnini sev bebeginle şimdiden konuş Youtube ac dualar dinle dua oku yaşayacak günü varsa alacak nefesi yiyecek ekmegi doğar diye düşün kötülüğü kendine cekme bebeginede cektirme saglikli beslenmeye özen göster doktorundan şüphe duyuyorsan hemen değiştir hiç tereddüt etme kayiplarda doktorda önemli ayagini uzat sol tarafina yat bol bol dinlen keyfine bak

Benim 3,5 yaşında bi kızım var 3 yıl olmayınca aşılama ile oldu şans var yani ilkinde tuttu sebepsiz kısırlıkta daha çok işe yarıyor

Teşekkür ederim mesajınız için güzel haberi aldım çok şükür şimdilik iyi gidiyoruz rabbim nasip ederse inş

Teşekkür ederim mesajınız için güzel haberi aldım çok şükür şimdilik iyi gidiyoruz rabbim nasip ederse inş
Çok sevindim Rabbim kucaginiza almayi size bebeginize esinize sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inşallah sakin stres etmeyin kendinize sağlıklı hamilelikler dilerim

Öncekiler de çok ağladım ama bunda artık biraz daha olgunlaştım sanırım üzüldüm ama o kadar da değil sonuçta Alan da veren de Allah ne diyim başka doktora da gittim kalbi durmuş artık önüme bakacağım duaların da beni de unutma inşallah

Sende bana dua et olurmu 8 yillik evliyim hic gebe kalamadim kasim 15 te 4 aylik ölü bebeğe doğum ettim şimdi o günden bu yana acaba bendenmi diye vicdan azabi çektim 30 günde 1 adet oldum ameliyattan sonra ama bu ay olmadim sende bana dua et yine geç döllenme oldu diye düşünüyorum bende güzel haberler alayim istiyorum sende umarım Rabbimin izniyle mutlu haberlerle mujdelenirsin çok zor seni anlıyorum çünkü bende yaşadım Rabbim yaşatmasın kimseye

Tabi canım her zaman ederim senin için de rabbim tez zamanda nasip etsin sağlıklı gebelik

Başın sağolsun canım her şey allahtan alanda veren de o bi daha yaşatmadın rabbim Tez zamanda sevindirsin inş melek0661 inş hamilesindir canım

Başın sağolsun canım her şey allahtan alanda veren de o bi daha yaşatmadın rabbim Tez zamanda sevindirsin inş melek0661 inş hamilesindir canım
Allah razi olsun geç döllenme supheleniyorum digerinde 45.ci günde anca çıkmıştı idrarda kan icinse inan korkuyorum gitmeye daha önceki tecrubeden dolayı düzenli giden adet sonu bu sefer olmadim Rabbim tez zamanda benim gibi olan kadinlarida müjdeler inşallah bende artik anne olmak istiyorum bi tane evladim var üvey oğlum 3 yasindan beridir ben büyüttüm kocaman oldu gören hayret ediyor öz evladin gibi yetistirdin diye bende olmasi gereken neyse onu yapıyorum diyorum hemde öyle gerçektende oda Allahin bana vermis oldugu bir lütuf ama anne olmak istiyorum gerçekten kucagima almak koklamak sarilmak emzirmek yetistirmek istiyorum kısır damgasi yemek beni cok eziyor artık yüküm çok ağar Rabbim yardimcim olsun demekten baska birsey gelmiyor elden ölen bebegimden icinse anam babam nedense beni suçladılar olmadi olmadi oldu sen öldürdün diye ama ben her hamilenin yaptigini yaptım duzenli beslendim saglikli seyler yedim dinlendim ama yine herkrsin gözünde ben suçlu oldum kan akışının kesilmesi benim bedenimin suçu evet ama verende alanda Allah ona göre tedbirli hareket etmeye calisicam doktor coraspirin kullan gebelik dusundugunde demisti 4 gün kullanabildim çünkü gogusumde boynumda kollarımda morluk yapinca birakmak zorunda kaldım korktum ama kullansammi kullanmasanmi diye tereddüt ediyorum napcam bilmiyorum

Sen kimseye bakma canım olacağı varsa oluyor olmayacaksa da olmuyor alllah nasip etmemiş demek ki o bebeği keşke öyle demeselerdi her sey Allah’tan .allah razı olsun senden ne güzel bakıyorsun oğlun gibi mükafatını alırsın her zaman ..idrar da bak bence canım çok da geç kalmak iyi değil ona göre doktor aspirin iğne fitil verir önlemini erken almış olursun iğne ve aspirinlerini bırakma tekrarlayan gebelik kayıplarında mutlaka veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…