Beta Hcg düzensiz artış ve sonuç?

YARAMASS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
750
143
133
37

Merhaba Arkadaşlar,

beta hcg değerleri beklenen düzeyin altında az az artan ama hamileliği devam edip bebeğine kavuşan hatunlar varmı
ne olur bana bir akıl verin yardımcı olun,doktorum dış gebelikten şüphelendi ama herhangi bir ağrım yada kanamam
olmadığı için hcg ölçümüne devam diyo alttan muayane de etmedi bu durumu yaşayanlar varmı benimle paylaşırsanız
çok sevinirim herkese şimdiden teşekkürler.

Merhaba.....
Aynı şeyi bende merak ediyorum. Kaç gündür bunu araştırıyorum.
17.gün 750
22.gün 850
26.gün 1000

Ben yarın doktora kontrole gidicem. Sonucu sanada yazarım.

benim değerler şöyle;

73-131-173-214-298 buradan paylaşalım kızlar olur mu cevaplarınızı bekliyorum mutlaka

Yarın 09:15 te radevum var eve 10:30 gibi dönmüş olurum. Gelir gelmez sana hemen yazıcam.
Bu arada senin değerlerin nasıl? Merak ettim.

Benim de cuma günü 1200 dü dün baktırdığımda 1400 olmuştu, bugün farklı bir hastanede yaptırdım sonucu bekliyorum, dış gebelikten şüpheleniyor doktorum. İlk başlangıçta 115 ile başlayıp düzgün arttı ta ki cumaya kadar...

Benim bu ikinci hamileliğim. Oğluma hamileyken bir yumurtalığımı kaybettim. şimdi dış gebelik olup tüpümün alınmasında çok korkuyorum. Birdaha hamile kalma şansım kalmıyor. Hakkımızda hayırlısı.

selamın aleykumm kızlarr
duzensız artmamıs aslında 2 gune bır 2 ye katlaması gerekıyor daha yenı oldugu ıcın yada gec dollenme oldugu ıcın muhtemelen boyle cıkıyor
dıs gebelıkte kanama olur ve bhgc bır duser bır cıkar senınkı masallah duzenlı artıyor ıcını ferah tut

Ah canımm benim sen benim içim rahatlattın rabbimde seni rahatlatsın inşallah ya bayram tatili bana çok
iyi gelecek eminim.

Değerleriniz gerçekten önemli 2defa değerlerim 2ye katlanmadan devam etti en fala 300 civarına çıktı ve kimyasal gebelik oluştu.1kere de düzeli gidiyordu 4000 lere kadar çıktı kese gözüktü ama sonra değerlerim düşmeye başladı.boş gebeliğe döndü.umarım sizininler düzgün artar.

herşeyin hayırlısı ya ne diyeyim artık diyecek söz yok

bende kan testinden sonra hamile oldugumu öğrendiğimde doktor bı de ultrsndan bakalım dedi baktı ve bişe göremedi rahimde bebek görünmüyo dedi bide alttan bakalım dedi. alttan baktıgındada görünmedi rahmının dısında su kesesi var bıde kıst var dedi ameliyatla alınması lazım yınede ıkı gun sonraa gel bıdaha kan testı yapalım dedı. 2 gun sonra gıttık kan değerim yuksek ama hala rahmımde bıse yoktu. rahım dısında su kesesı hala var dedi. benı baska hasteneye sevk ettti . arastırma hastanesine gittik orda tekrar kan testı yaptı dooktor alttan baktı sonra benı baska odaya aldılar bu kez 4 doktor gırdı ıçeri. kendi tıp terimlerinde konustular aralarında. doktor sonra bana dondu dediki rahmınde bıse göremedık rahmının dısında su bırıkmıs bu dıs gebelık dedi ama 1 hafta beklemek ıstıyorum bu cok tehlıkelı bebek olabileceğinide dusunduk dedi karar sana aaıt dedı. bekledik bı hafta sonra gıttık ultrsnda baktı yıne bıse yok alttan baktı gene bebek var dedi dıs gebelikde yok dedi . neydı o su kesesi rahım dısındaki dedim. yalancı kistmiş yok olmus. şimdi sağlıklı bi hamileliğim var cok şükür bebiş büyümeye devam ediyo aallah isteyen herkese naasip etsin bu arada en basında sölemeyi unuttum ben klomen kullanmıştım onun yüzünden su kesesi olusmus ve bebek 1 hafta rahmıme geç düşmüş.

Az önce doktordan geldik. Bebeğimizin kalp atışlarını duyduk. Önceki ultrasona göre artı 5 gün ileri gitmiş ve doktor 6+1 günlük olduğunu söyledi. Kalp atışlarını duyduğu için testede gerek duymadı. Karışılık benim telefonda kan değerini yanlış anlamamda kaynaklanmış. 850 olarak anladığım değer 23000 olarak çıkmış. Ancak sağlık ocağıyla hastanenin değerleri farklı çıkıyor. Artık daha fazla konuyu deşmicem. Çünkü doktorum progestanı bile kesti. Rahat ve güzel bir bayram beni bekliyor. Allah hepinize böyle güzel haberler almayı nasip etsin. Hepiniz için dua edicem.
Herkese iyi bayramlar....:

Herşey yolunda herhalde merak ettim benimde düşük çıkmıştı adet günümde 48 2 gün sonra 93 2 gün sonra 176 cıvarıydı şimdi aylar sayıyoruz Allah herkeze hayırlı evlatlar versin inşallah şimdiden iyi bayramlar

Kızlarrr degerim çok şükürr 532 cıktı inşallah böyle devam eder çok mutluyum :)

18 di ilk test sonucum. İkişer gün arayla 5 test yaptırdım hiçbiri iki kat artmadı. Son testten altı gün sonra değerim 2000 olmuştu. 184 ten 2000 e yükselmesi altı gün sürdü. Başlarda az artabiliyor değer. Sonra hızlanıyor. Ondan sonra kese görünsün kalp atışı duyulsun diye kendi kendini yiyorsun. Sonra ikili üçlü taramalar, ayrıntılı ultrason, şeker testi nst ler derken dokuz ay stresli bir bekleyiş halini alıyor. Fakat sonuç hep güzel: Dünyalar tatlısı bir yavru. Senin de değerin artmaya başlamış bak. Tavsiyem bir kere daha yaptır sonra bir hafta bekle doktora git. Kendini daha fazla yıpratma. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…