Beta Hcg düzensiz artış ve sonuç?

Ikizmiş o yüzden o kadar artmış. Dörder gün var
Merhaba hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına almayi nasip etsin. Sorum şu iki gün önce bende test yaptırdım 691.36 çıktı iki gün sonra yani bugün yaptığımda 2641.70 çıktı doktora cumartesi gidicem çok korkuyorum iki günde bu kadar artması normal mi

Normal hayatım normal korkma. Benimde 830 falandı iki gün sonra 2500 küsürdü. Senin de ikiz büyük ihtümalle gözün aydın :))

korkmuştum çok hep.ağlamıştım dr sorun var demişti ama allahın izniyle.bebişlerimmiş

korkmuştum çok hep.ağlamıştım dr sorun var demişti ama allahın izniyle.bebişlerimmiş
İnşallah dediğin gibi olur yani 4 kart artış olduğunu duyunca doktorda ikiz mj acaba dedi. Şuan tek kese görünüyor 5+5 günlük şuan daha belli değil. Yani en azından dış gebelik olmadigini öğrendik.

Merhaba arkadaşlar. Bir haftadır büyük bir stres içindeyim. Adet gecikmesi yaşadıktan 3 gün sora beta hcg baktırdım 15,9 du. Bundan iki gün sonrada kanamam başladı normal regl kanaması. Bugünse beta hcg 63,8 çıktı. Doktor kimyasal gebelik gibi diyor fakat net birşey söyleyende yok. Kanamamda devam ediyor. Bu durumu yaşamış olan var mı?

Merhaba iki gün önce hamile olduğumu öğrendim hcg 283 çıktı . Kadın doğuma gittim kontrol için kesen net gorunmuyo dedi ve kan testi yaptı 193 e düşmüş kesinlikle düşük yapcaksin değerin 5 in altına düşene kadar takip edicez dedi . Düzelme ihtimali yokmu dedim 0 ihtimal dedi çok üzgünüm şuan gebelik sizde devam ediyorumu yada artması için bise yaptınız mı . İçimi rahatlatıcı tek kelime duyamadım sizin durumunuza çok benziyo bilgi verirseniz çok sevinirim

Merhaba hanimlar
19 subatta adet oldum enson.genelde 32 gunde adet goruyorum. Bu cumartesi 25 martta adetim gecikinde kan tahlili yaptirdim 149 cikti. 2 gun sonra 27 martta 510 cikti.bu gun yine test yaptik ama sonuc 522 cikti. 2 gundur hafif kanamam da var. Doktorum kimyasal gebelik diyor. Boyle bir sey tecrube edip degerleri yukselen olmus mudur acaba

Uzun zamandır kimse birsey yazmamis böyle düşük artışlar la bebeğini kucağına alan oldumu suan bende böyle bir durum var değerim şimdi 2000 i geçmiş ama düzenli artmadi Dr sağlıklı bir gebelik değil dedi kese de göründü bu arada.

Canim benim de duzenli artisim yok kese gorundu ama bhcg degrlerinin artisi duzenli degil. Gordugum kadariyla gebeligin devam ediyor degerlerin nasil devam etti bebegi ne zaman gorebildin?

Canim benim de duzenli artisim yok kese gorundu ama bhcg degrlerinin artisi duzenli degil. Gordugum kadariyla gebeligin devam ediyor degerlerin nasil devam etti bebegi ne zaman gorebildin?
Evet suan devam ediyor ındallah seninde öyle olur. Beta hcg 950 lerden ken kese göründü beşinci hafta da bebek gorundu ama Dr emin olamadı bi hafta aha bekledik 6.haftada iyice gordu 7.haftada kalp atışı duyuldu ama.bana dinletmedi daha sonraki hafta dinleti. En son hatırladım beta değerim 2000 ustundeydi

canm merhaba benimde 501 den 97 9 a yukselmiş 2 gün sonra tam iki katı deil... galiba sende yaşamıssın bu durumu s

Evet canım düzenli artmadı ama gebelik devam etti.bebeği yedinci haftada gördük kalp atışını yanı inşallah senındendevam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…