- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
İnşallah sağlıklıdır benim gibi olmaz arkadaşım. Maalesef benimki kötü bir hikayeydi,iniallah seninki mutlu versiyonu olsun.Hadi yaa benim de mi öyle olacak acaba yarın tekrar beta için gidicem dra inşallah sağlıklıdır bebeğim
Hayırlısı artık yapacak bişey yok rabbim en kısa zamanda sana tekrar bebis nasip eder inşallahİnşallah sağlıklıdır benim gibi olmaz arkadaşım. Maalesef benimki kötü bir hikayeydi,iniallah seninki mutlu versiyonu olsun.
Merhaba,Benimki 76, 873, 2500
Merhaba hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına almayi nasip etsin. Sorum şu iki gün önce bende test yaptırdım 691.36 çıktı iki gün sonra yani bugün yaptığımda 2641.70 çıktı doktora cumartesi gidicem çok korkuyorum iki günde bu kadar artması normal miIkizmiş o yüzden o kadar artmış. Dörder gün var
Normal hayatım normal korkma. Benimde 830 falandı iki gün sonra 2500 küsürdü. Senin de ikiz büyük ihtümalle gözün aydın :))Merhaba hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına almayi nasip etsin. Sorum şu iki gün önce bende test yaptırdım 691.36 çıktı iki gün sonra yani bugün yaptığımda 2641.70 çıktı doktora cumartesi gidicem çok korkuyorum iki günde bu kadar artması normal mi
korkmuştum çok hep.ağlamıştım dr sorun var demişti ama allahın izniyle.bebişlerimmişMerhaba hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına almayi nasip etsin. Sorum şu iki gün önce bende test yaptırdım 691.36 çıktı iki gün sonra yani bugün yaptığımda 2641.70 çıktı doktora cumartesi gidicem çok korkuyorum iki günde bu kadar artması normal mi
İnşallah dediğin gibi olur yani 4 kart artış olduğunu duyunca doktorda ikiz mj acaba dedi. Şuan tek kese görünüyor 5+5 günlük şuan daha belli değil. Yani en azından dış gebelik olmadigini öğrendik.korkmuştum çok hep.ağlamıştım dr sorun var demişti ama allahın izniyle.bebişlerimmiş
Iyi iyi canım.inan çok sevindimİnşallah dediğin gibi olur yani 4 kart artış olduğunu duyunca doktorda ikiz mj acaba dedi. Şuan tek kese görünüyor 5+5 günlük şuan daha belli değil. Yani en azından dış gebelik olmadigini öğrendik.
cnm bunlar günlük degerlerinmiydi?benim değerler şöyle;
73-131-173-214-298buradan paylaşalım kızlar olur mu cevaplarınızı bekliyorum mutlaka
kızlar ben ilk test yaptırdığımda 38 çıkmıştı doktor takip edicez değeriniz biraz düşük dedi iki gün sonra 29 çıktı doktor düşmeye başlamış muhtemelen kimyasal gebelik oluşmuş dedi ertesi akşam kanamam oldu acil olarak gittim 28 olmuştu düşük oluşmuş dedi iki gün sonra yine gittim 21 düştü doktor tamamen temizlenene kadar bakıcaz 1 hafta sonra gelin dedi. sonra kanama bitti 1 hafta geçti gitti 157 ye yükselmişti anlayamadım doktor dış gebelik olabilir yada belki normale dönmüştür dedi iki gün sonra gittim 311 olmuştu doktor yine aynı şeyleri diyince birkaç gün sonra başka doktora gittim hcg yaptılar 934 olmuştu doktor bir büyüme var hemen kötü düşünmeyelim dış gebelik falan onlar fasa fiso dedi 15 gün sonra gel ultrasonda görücez dedi. Şimdi gün sayıyorum bi an önce bebeğimi görmek için inşallah iç gebeliktir normal olmuştur herşey...Dua edin kızlar inşallah güzel olur herşey sağlıklı hayırlı bir bebeğim olur...
Canim benim de duzenli artisim yok kese gorundu ama bhcg degrlerinin artisi duzenli degil. Gordugum kadariyla gebeligin devam ediyor degerlerin nasil devam etti bebegi ne zaman gorebildin?Uzun zamandır kimse birsey yazmamis böyle düşük artışlar la bebeğini kucağına alan oldumu suan bende böyle bir durum var değerim şimdi 2000 i geçmiş ama düzenli artmadi Dr sağlıklı bir gebelik değil dedi kese de göründü bu arada.
Evet suan devam ediyor ındallah seninde öyle olur. Beta hcg 950 lerden ken kese göründü beşinci hafta da bebek gorundu ama Dr emin olamadı bi hafta aha bekledik 6.haftada iyice gordu 7.haftada kalp atışı duyuldu ama.bana dinletmedi daha sonraki hafta dinleti. En son hatırladım beta değerim 2000 ustundeydiCanim benim de duzenli artisim yok kese gorundu ama bhcg degrlerinin artisi duzenli degil. Gordugum kadariyla gebeligin devam ediyor degerlerin nasil devam etti bebegi ne zaman gorebildin?
canm merhaba benimde 501 den 97 9 a yukselmiş 2 gün sonra tam iki katı deil... galiba sende yaşamıssın bu durumu sUzun zamandır kimse birsey yazmamis böyle düşük artışlar la bebeğini kucağına alan oldumu suan bende böyle bir durum var değerim şimdi 2000 i geçmiş ama düzenli artmadi Dr sağlıklı bir gebelik değil dedi kese de göründü bu arada.
Evet canım düzenli artmadı ama gebelik devam etti.bebeği yedinci haftada gördük kalp atışını yanı inşallah senındendevam ederCanim benim de duzenli artisim yok kese gorundu ama bhcg degrlerinin artisi duzenli degil. Gordugum kadariyla gebeligin devam ediyor degerlerin nasil devam etti bebegi ne zaman gorebildin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?