Beta Hcg düzensiz artış ve sonuç?

Insallah canm cok saol..kanamm agrim vs yok..kese gorundu ama cok minik bakalim neler olacak
Bende beklemedeyim. 105 2 gün sonra 197 4 gün sonra 486 çıktı. Sat 22 Mart. Dr dün alttan ultrason ile baktı. Kesesi gördü. Çok küçük ama dedi. Cumartesi tekrar çağırdı ve yarın tekrar etmemi istedi. Beta Hcg yi. Kahverengi akıntı vardı. Kesildi. Beklemek zor. Çok stresliyim kaç gündür.

Merhaba benimde şuan degerlerim sizinkiyle aynı benim 1. Testimde 104 iki gün sonra 199 3.gun sonra değerim 403 çıktı ve doktorum dış gebelik dedi ama tanıdık doktor ve hemşirelere sorduğumuzda 1000 leri görmeden dış gebelik denemez dedi sizin bu değerlerden sonra sonucumuz ne oldu şuanda hamile olduğunuzu görüyorum umarım yardımcı olursunuz bana

Merhaba benim o hamileliğim maalesef düşükle sonuçlandı. Umarım sizin ki devam eder. Geçen yıl yaşamıştım bu durumu. Bu hamileliğim başka.

Merhaba benim o hamileliğim maalesef düşükle sonuçlandı. Umarım sizin ki devam eder. Geçen yıl yaşamıştım bu durumu. Bu hamileliğim başka.

Sağlıcakla kucağınıza alırsınız insallah. Peki dusugunuz olduğunda değerleriniz ne durumdaydı 486 dan sonra yükselme yaşamış miydiniz hatırlıyor musunuz ?

Sağlıcakla kucağınıza alırsınız insallah. Peki dusugunuz olduğunda değerleriniz ne durumdaydı 486 dan sonra yükselme yaşamış miydiniz hatırlıyor musunuz ?
Kusura bakmayın geç gördüm mesajı. Sanırım 2000 leri gördü sonra hafif kanama başladı sonra zaten denerim düşmeye başladı. Kürtaja gerek kalmadı kendiliğinden düştü.

Kusura bakmayın geç gördüm mesajı. Sanırım 2000 leri gördü sonra hafif kanama başladı sonra zaten denerim düşmeye başladı. Kürtaja gerek kalmadı kendiliğinden düştü.
Allah bir daha yasatmasin hiç kimseye .
Bende bugün gideceğim doktora pazartesi günü tekrar beta yapıldı cumartesi değerim 563e çıkmıştı pazarteside 798 e

Allah bir daha yasatmasin hiç kimseye .
Bende bugün gideceğim doktora pazartesi günü tekrar beta yapıldı cumartesi değerim 563e çıkmıştı pazarteside 798 e
merhaba,
sizin belli oldu mu acaba ?
güzel bir şey duymak isterim ne yazık ki benimde durumum sizinki gibi.

Bebeginizin sagligi nasil peki? Sonradan saglik sorunlari yasadinizmi?

Bebeginizin suan sagligi nasil
Beta degerleri duzensiz olmasina ragmen saglik sorunlari yasadinizmi hic??

Merhaba Arkadaşlar ben adetim geçtikten 1 gun sonra hastaneye gittim muayenede 4 haftalik hamile oldugumu oğrendim beta hcg testi yaptırdım değerlerim 2 gun arayla 1052 ,1399,1918,2260 doktor duzensiz artmış dış gebelik olabilir dedi 5+1 haftalıkken vajinalultrasonla yaptığı muayenede keseyi rahim içinde gördü. Keseyi gördükten sonra beta hcg testi istemedi.Kese boyutum 4mm miş küçük dedi 4 gun sonra muayeneye çağırdı 5+5 de 6 mm di kese 2 mm büyümüş kese şeklide yassiymis sağliksiz kese dedi 6+3 de muayenem var yarin doktora gidicem bebek oluşmuş mu diye bakacaklar .bu zamana kadar kanamam agrim mide bulantim hiç olmadi. Bende dış gebelik diye çok korkmuştum. Moralinizi yüksek tutun

Merhaba yıllar olmus ama ayni seyi yaşıyorum sonuc ne oldu acaba lutfen cevap verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…