Beta Hcg düzensiz artış ve sonuç?

kızlarrr bizim de kesemiz göründü çok şükür artık haftaya bebeğimin kesesinde olmasını diliyorum ve 7.hafta da inşallah
o mink kalbi atar da bizi sevindirir...

kızlar lütfen benim durumuma da bi yorum yapın;

12 ağustosta,yani adet tarihimden 5 gün önce dayanamayıp beta hcg yaptırdım ve değerim 10,89 çıktı.
Sizce adet tarihinin 5 gün öncesinde bu değer çıkması normal mi? birde testi yaptırdım eve geldim kahverengi akıntım başladı dün ve bugün çok az bi şekilde bazen geliyo.

Lütfen bişeyler söyleyin,ben doktora gitmek için adet tarihimin geçmesini bekliyim mi yoksa şimdiden gidiyim mi? Şuanki durumum nedir sizce?

Bende reglyımın 21. Gunü hcg yaptırdım 29.92 çıktı 22. Gunü 34.5 çıktı Dr artısı begenmedı benımde lekelenmem vardı protestan verdı düşükten ayda dıs gebelıkten şüphelenmiyor ve benı çok üzüyor budurum .. Sızın için sunu demek ısterım hcg yı tekrarlamalısınız artısını kontrol edın ıkı günde ıkı katına çıkmalıyız..

doktora görünmelisin hemde acil lütfen aksatma

cevaplarınız için çok teşekkürler,yarın sabahtan doktora gidicem hemen,randevu almadım ama umarım beni bi araya sıkıştırırlar,lekelenmem bugün hiç olmadı sayılır ama yinede çok tedirginim,yarın bi gideyim bakıyım hcg artmış mı.. lütfen artmış olsun lütfenn:18:

kızlar ben ilk test yaptırdığımda 38 çıkmıştı doktor takip edicez değeriniz biraz düşük dedi iki gün sonra 29 çıktı doktor düşmeye başlamış muhtemelen kimyasal gebelik oluşmuş dedi ertesi akşam kanamam oldu acil olarak gittim 28 olmuştu düşük oluşmuş dedi iki gün sonra yine gittim 21 düştü doktor tamamen temizlenene kadar bakıcaz 1 hafta sonra gelin dedi. sonra kanama bitti 1 hafta geçti gitti 157 ye yükselmişti anlayamadım doktor dış gebelik olabilir yada belki normale dönmüştür dedi iki gün sonra gittim 311 olmuştu doktor yine aynı şeyleri diyince birkaç gün sonra başka doktora gittim hcg yaptılar 934 olmuştu doktor bir büyüme var hemen kötü düşünmeyelim dış gebelik falan onlar fasa fiso dedi 15 gün sonra gel ultrasonda görücez dedi. Şimdi gün sayıyorum bi an önce bebeğimi görmek için inşallah iç gebeliktir normal olmuştur herşey...Dua edin kızlar inşallah güzel olur herşey sağlıklı hayırlı bir bebeğim olur...

Geçmiş olsun cnm ne kadar korktuğunu ve endişelendiğini tahmin edebiliyorum,benim değerlerim sürekli yükselmesine
hiç ağrım sızım lekelenmem olmamasına karşı ne kadar korkmuştum içini ferah tut her şey Allah'tan unutma veren de o alan da
yine de her duruma hazırlıklı olmalıyız benim de pazartesi bebişim kesesinde görünürse korkularım epey azalacak rabbim hepimizin
yar ve yardımcısı olsun İnşallah..

benim değerler şöyle;

73-131-173-214-298 buradan paylaşalım kızlar olur mu cevaplarınızı bekliyorum mutlaka

meehabalar ayni durumu yasiyorum sonrasinda yazmamissiniz merak ettim.bebekleriniz nasil siz nasilsiniz hersey yolunda mi diye.benim degerlerimde 280-313-482-502-855
hala takipteyim.son degerime kadar doktorlar hep normal bi gebelik degil dedi.son deger bi umut oldu bekliyoruz 2 gun sonrasini

Merhaba,

bende maalesef kan pıhtılaşması olduğundan bebeğime benden kan ve besin gidemediği için kalbi durdu ve yine kürtaj oldum,
6 ay içerisinde 2 kez kürtaj olunca doktorum biraz süre vermemi istedi 6 ay kadar şimdi denemeye devam hakkımız da herşeyin hayırlısı....

cok gecmis olsun allah saglikli guzel bir bebis versin eline yuzun gulsun.peki doktorlar ne diyordu sana ne kadarlikken alindi degerin kac oldu en son.benim suan 944 bir hafta bekleyecegim umut flan kalmadi aslinda kesede olusmus yine de saglikli olmama ihtimali %70 dedi doktor degerlerimden dolayi.

cok gecmis olsun allah saglikli guzel bir bebis versin eline yuzun gulsun.peki doktorlar ne diyordu sana ne kadarlikken alindi degerin kac oldu en son.benim suan 944 bir hafta bekleyecegim umut flan kalmadi aslinda kesede olusmus yine de saglikli olmama ihtimali %70 dedi doktor degerlerimden dolayi.

canım benim aminnnn çok teşekkür ederim Benim başlar da dengesiz artıyordu ama sonra hızlanmıştı 2.gebeliğimde kesemde çok düzgündü sonraki hafta bebeği görmüştük ama sonraki haftalarda bebek gelişiyordu ama kalbi atmıyordu çünkü pko üstüne birde kan pıhtılaşması vardı benden kan ve besin gitmediği için kalbi atamıyordu bebeğimin şimdi en azından sorunu biliyoruz ve yeni bir gebelik bekliyorum sonra hergün kan sulandırıcı kullanıcam rabbim en hayırlı zamanda verecek eminim

yaramass çok geçmiş olsun canım, bende de kan pıhtılaşması sorunu var ve 2013 Eylülde 5 aylık bebeğimi kaybettim. Tabi ben kan pıhtılaşması olduğunu bebeğimi kaybettikten sonra öğrendim. Benim ısrarlarım sonucunda test yaptılar yoksa neymiş efendim tek kayıp herkeste olabilirmiş iki ve daha fazlası kayıpta araştırma yapıyorlarmış çok saçma Temmuzda tüm testlerden sonra teşhis kondu ve şimdi tekrar çalışmaya devam. Tekrar aynı şeyleri yaşayacağım diye çok korkuyorum ama bende senin gibi bende Rabbimden hayırlısını istiyorum.

şimdi yine hamile olduğunu görüyorum takviminde umarım bu sefer sağlıkla, sıhhatle, hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. umarım isteyen herkes bebeğine kavuşur.

Senin teşhisi nasıl koydular, kaç kayıp yaşadın, şimdi nasılsın? Bütün sorularıma cevap bekliyorum:)

canım günaydın öncelikle çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese versin , kimsenin kucağını boş bırakmasın.Ben 2.gebeliğimde de düşük yaşamadım karnımda kalpleri duruyordu doktorum bir sürü genetik testleri,hormon testleri vs yaptırdı sonucunda kan pıhtılaşması eğilimi ve protein c,s miktarlarında farklılıkar çıktı,adetlerim yine düzensizdi pko olduğum için ,doktorum 3 ay önce matofin diye bir ilaca başlattı,insülin direnci yani kan şekerimin dengede olması için,daha önce 2 kez doğal yoldan gebe kaldığım için akışına bıraktık ama en çok eylül ayında hız verdik bebek çalışmalarına ve çok şükür eylül ayında yeniden hamile kaldım.Doktorum hamile kalır kalmaz coraspin e başlamamı istemişti başladım,folic asite de devam ettim beta hcg değerlerimi kontrol ettirdim 2 günde bir düzenli birşekilde 2,3 katına çıkıyordu
değerler 1500'ü geçtiğinde doktoruma gittim ve keseyi gördük bir sonraki hafta bebeği ve kalp atışını gördük sonra hemen kan sulandırıcı iğnelere başladık 12 gün oldu.Çok şükür herşey yolunda gidiyor Rabbim bu sefer yüzümü güldürecek inanaıyorum tabi bebeğime de inanıyorum beni üzmeyecek.darısı istediğin zaman senin başına artık cnm :)

Peki sonuç ne oldu kizlar

Kızlar yeni katıldım bende 4 haftalikken 822 çıktı beta 6 gün sonra 1350 çıktı dr dış gebelik olabilir dedi alttan ultrason la baktılar rahim içinde kese göründü ama neden değer düşük yardım edin lütfen

Aynı durumu yaşadım. Aynı senin gibi sonradan bi kese göründü ama doktorum sağlıklı gebelik değil ama yine de bekleyelim, olumlu sonuçlaböa ihtimali için dedi. Ama düşük yaptım 4-5 gün sonra.

Aynı durumu yaşadım. Aynı senin gibi sonradan bi kese göründü ama doktorum sağlıklı gebelik değil ama yine de bekleyelim, olumlu sonuçlaböa ihtimali için dedi. Ama düşük yaptım 4-5 gün sonra.
Hadi yaa benim de mi öyle olacak acaba yarın tekrar beta için gidicem dra inşallah sağlıklıdır bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…