beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

amın canım düşünme oyle rabbım onu korur cunku bılerek yapılmış bısey yok ıyı dusun ıyı olsun haberlerını bekliyorum

Kızlar iyi akşamlar ben salı sabah kan testi yaptırdım 0.161 çıktı dr sınırdasn dedi haftaya tekrar gel dedi dün benim regli gunumdu olmadım bugünde yok

Kızlar iyi akşamlar ben salı sabah kan testi yaptırdım 0.161 çıktı dr sınırdasn dedi haftaya tekrar gel dedi dün benim regli gunumdu olmadım bugünde yok

ıyı aksamlar canım sınırdasın derken yanı ne anlama geliyor mus o benım 1.22 cıkmıstı negatıf dedı başka da bırsey demedı

ıyı aksamlar canım sınırdasın derken yanı ne anlama geliyor mus o benım 1.22 cıkmıstı negatıf dedı başka da bırsey demedı
Anlamadım bende çok araştırdım sınır falan degil bildiğin negatif neden olmadım hala bilmiyorum sen napiosn

Anlamadım bende çok araştırdım sınır falan degil bildiğin negatif neden olmadım hala bilmiyorum sen napiosn

hımm anladım canım bende sasırdım ıns bı daha gıdersen açıklama yapar doktorlar hep mı böyle olur bende yumurlama gunumu gecırdım bekliyorum ıns olur

adet geçmeden bellı olmaz dıyor hep doktorlar ama ıns sen hayırlı haberler alırsın
canım gittim doktora çokda sinirliyim adam vermedi kan tahlili dedi zaten senin negatif bnde dedim nie o zmn iki sefrde de değişik sonuç. kullan antibiyotik dedi. çok ewhamlısın dedi. yumurtlama dönemi faln dedim diğer bayan böle söyledi o zmn korunmadık dedim. çokk detay düşünüosun dedi. gönderdi

o kadr sinirlndim ki ya bana dedi ki 10 un altı zaten negatiff. bnde deim bi doktorda 7 için sınırdasın dedi.. gene dedi çok ince düşünüosun.. ayyy nasıl sinir oldumm

ben pazartesi yaptırdım 0,13 dü . döngüm 21-22 gün olduğu için doktro döllenme olsa bile çok yeni daha 3+0 dedi . rahim kalınlığı var 10 gün daha bekle dedi . tekrar kan ver diye . hala gelen giden yok . ama dün gece test yaptım yine yok . sanırım doktor öyle dedi diye vucudum oyun oynuyor .

Canm bende ayniyim bugünde yok göğüs uclarim değişti bilmiyorum umitlenmiorum yinede

yarın yaptırcam kan testi canım sağolasın. istiyoruz ama enfeksiyon var demişti kbb ilaçta kullanamıyorum. diş çektrmk istiyorum ama bakalım nolcakk :)

merhaba benim adetim 24 kasım bugun kan verdim 2.39 çıktı adetine kaç gun var yada gectimi acaba

o kadr sinirlndim ki ya bana dedi ki 10 un altı zaten negatiff. bnde deim bi doktorda 7 için sınırdasın dedi.. gene dedi çok ince düşünüosun.. ayyy nasıl sinir oldumm

nasıl ıs bu böyle canım sınırlenmekte haklısın başka bı doktora gıt ıstersen antıbıyotıgı de ıcme ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…