hayırlısı inaşşalhh Allah büyük :)adet geçmeden bellı olmaz dıyor hep doktorlar ama ıns sen hayırlı haberler alırsın
Allahım sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin canım herkese . banada nfeksiyon zararlı diyolar sanırım hamileykn kullanıln antibiyotikler varmış şimdiden bişey belli değil ama bunları düşünüorum birazda ewham var :)
Kızlar iyi akşamlar ben salı sabah kan testi yaptırdım 0.161 çıktı dr sınırdasn dedi haftaya tekrar gel dedi dün benim regli gunumdu olmadım bugünde yok
Anlamadım bende çok araştırdım sınır falan degil bildiğin negatif neden olmadım hala bilmiyorum sen napiosnıyı aksamlar canım sınırdasın derken yanı ne anlama geliyor mus o benım 1.22 cıkmıstı negatıf dedı başka da bırsey demedı
Anlamadım bende çok araştırdım sınır falan degil bildiğin negatif neden olmadım hala bilmiyorum sen napiosn
Hiç olmadı böyle 2 günde geciktimhımm anladım canım bende sasırdım ıns bı daha gıdersen açıklama yapar doktorlar hep mı böyle olur bende yumurlama gunumu gecırdım bekliyorum ıns olur
canım hıc olmadıysa vardır bı hayır bunda da ıns bebıs vardırHiç olmadı böyle 2 günde geciktim
İnsallah canm cumaya kadar beklicem tekrar test yapcamcanım hıc olmadıysa vardır bı hayır bunda da ıns bebıs vardır
ıyı haberlerını bekliyorum canımI
İnsallah canm cumaya kadar beklicem tekrar test yapcam
ıyı haberlerını bekliyorum canım
canım gittim doktora çokda sinirliyim adam vermedi kan tahlili dedi zaten senin negatif bnde dedim nie o zmn iki sefrde de değişik sonuç. kullan antibiyotik dedi. çok ewhamlısın dedi. yumurtlama dönemi faln dedim diğer bayan böle söyledi o zmn korunmadık dedim. çokk detay düşünüosun dedi. gönderdiadet geçmeden bellı olmaz dıyor hep doktorlar ama ıns sen hayırlı haberler alırsın
Kızlar iyi akşamlar ben salı sabah kan testi yaptırdım 0.161 çıktı dr sınırdasn dedi haftaya tekrar gel dedi dün benim regli gunumdu olmadım bugünde yok
Canm bende ayniyim bugünde yok göğüs uclarim değişti bilmiyorum umitlenmiorum yinedeben pazartesi yaptırdım 0,13 dü . döngüm 21-22 gün olduğu için doktro döllenme olsa bile çok yeni daha 3+0 dedi . rahim kalınlığı var 10 gün daha bekle dedi . tekrar kan ver diye . hala gelen giden yok . ama dün gece test yaptım yine yok . sanırım doktor öyle dedi diye vucudum oyun oynuyor .
yarın yaptırcam kan testi canım sağolasın. istiyoruz ama enfeksiyon var demişti kbb ilaçta kullanamıyorum. diş çektrmk istiyorum ama bakalım nolcakk :)
o kadr sinirlndim ki ya bana dedi ki 10 un altı zaten negatiff. bnde deim bi doktorda 7 için sınırdasın dedi.. gene dedi çok ince düşünüosun.. ayyy nasıl sinir oldumm
canım bnmde adetim 24 ünde olmm lazım belki 2 gün oynarsa 26 sı en geçmerhaba benim adetim 24 kasım bugun kan verdim 2.39 çıktı adetine kaç gun var yada gectimi acaba
yok cnm içmedim artık adet olmayı beklicem bakalım olmazsa veririm kan daha bıktım ya sinir oldum bayağınasıl ıs bu böyle canım sınırlenmekte haklısın başka bı doktora gıt ıstersen antıbıyotıgı de ıcme ıstersen
yok cnm içmedim artık adet olmayı beklicem bakalım olmazsa veririm kan daha bıktım ya sinir oldum bayağı
uzulme canım en doğrusu adetının gecmesını beklemek hakkında hayırlısı ne ıse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?