beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

amin canım inşallah hayırlısı ne ise o olsun takmicam napim. zaten stresli işimiz var bide bu işlere canım sıkılınca bunalıyoruzz:)

bnmde kasiklarim agriyo adet belirtileri var canm. bekliyiruz bakim nolck en.hayrlisi neyse o.olsun
biz çocuk için çalışma yapmıyorduk yumurtlama dönemim erken olunca hamile kalırım sandım 7 ay önce 8 haftalık bebek kaybettim onda sadece 1 kere ilişki olmuştu ama kese buyumuyordu bebek buyudu kalbi atmaya başladı yeri daraldığı için kaybettik hakkımızda hayırlısı olsun 1 oğlum var allah olmayanlara nasip etsin zamanı gelince bizede :)

amin canim Rabbim saglikli sihhatli ewlatlar nasip etsin.insallahh isteyen.herkese:)

Kızlar ben de adetime 9-10 gün kala beta-hcg testi yaptırıp, doğal olarak 0,10 alanlardanım.

Hamilelik belirtilerinin maşallah büyük bir kısmı var. Bu ay ilk denememiz. Kendimi çok farklı hissediyorum ama bedenim bana oyun oynuyor da olabilir tabii :)

Ben aylardır 35 günde bir regl oluyordum. En son 45. günde oldum. Bu ay biraz erken yumurtladığım için sanırım 23-24 kasım gibi regl olmam lazım. Onun da bütün belirtilerini yaşıyorum bu arada :)

Bakalım hangisi gerçek olacak.

canım hayırlısı olur inşallah..benimde geçen ay 24 ekimde oldum adet normlde yarın olmm lazım. kasıklarım batıyo. ama içimden bi ses hamile olmadığımı söylüyo sanki. bizimde ilk denmemiz oldu.bakalım beklemdeyiz

Sağ ol canım, aynen öyle. Hayırlısı neyse o olsun.

Ama biz seninle bu ay resmen aynı şeyleri yaşıyoruz, ne güzel :) Benim de son adetim 24 Ekim. Umarım ikimiz de hamileyizdir. Olmasak da önemli değil. Nasıl olsa daha ilk denememiz :)

Yalnız bence daha test yaptırma. Adetin en az 4-5 gün gecikmesini bekle. Daha sağlıklı sonuç alırsın.

tamm canım belki iki üç gün oynama olur die bekliyeyim. heycanda var istiyorum bi yandanda diyorum yirmilik dişi falan çektrseydim ama napalım bakalım hayırlısı :)

merhaba kızlar tam 5 aydır evliyiz ve eşim sperm azlığı ve yavaşlıgı oldugu için korunmadık bebek istiyoruz diye. her ay adetim tam tarihinde gelirdi ve hiç umudum olmazdı. rüyamda hep bebegmz oluyo vs. bu arada cevreye düşünmüyorz diyoruz baskılardan dolayı.
son adet tarihim 27 ekim- 14 kasımda özel bir hastaneye gittim artık tedaviye başlayalım diye. eşimin değerlerine baktı normal yolla kalabilirsinz dedi. alttan muayenede sağ yumurtan çatlamış dedi. ve hafif yara başlangıcı var dedi vajinal krem verdi bu kremi kullanırken ilişkiye girmeyin zaten yumurtlama dön bitti dedi. kremi vajinaya sokup içeri sıkıyorsunz.
yani biz o gün bu gün ilişkiye girmedik.
beklenen adet tarihim 21 kasım ve 5 gündür kasıklarda agrı var sanki adetmiş gibi adet yok. dün gece dayanamadım eşimlede acil de beta hcg baktırdık sonuç 0,00 .
hüsran yani bugun hala adet olmadım. 14 kasımdan sonra ilişkiye girmediğimize göre döllenme olsaydı gözükür müydü şimdiye kadar ???

Tam adet günümde 0.14 cikti.bhcg yani.negatif. acaba yarin tekrar baktirsammi.adetim 3 gundur ggeçiyor.

aslında var. ama idrar testleri falan negatif çıkınca psikolojiktir diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…