bende adet olucam sanırım bugun sancım oldu midemde bulanmaya başladıcanım bnmde adetim 24 ünde olmm lazım belki 2 gün oynarsa 26 sı en geç
bnmde kasiklarim agriyo adet belirtileri var canm. bekliyiruz bakim nolck en.hayrlisi neyse o.olsunbende adet olucam sanırım bugun sancım oldu midemde bulanmaya başladı
biz çocuk için çalışma yapmıyorduk yumurtlama dönemim erken olunca hamile kalırım sandım 7 ay önce 8 haftalık bebek kaybettim onda sadece 1 kere ilişki olmuştu ama kese buyumuyordu bebek buyudu kalbi atmaya başladı yeri daraldığı için kaybettik hakkımızda hayırlısı olsun 1 oğlum var allah olmayanlara nasip etsin zamanı gelince bizede :)bnmde kasiklarim agriyo adet belirtileri var canm. bekliyiruz bakim nolck en.hayrlisi neyse o.olsun
amin canim Rabbim saglikli sihhatli ewlatlar nasip etsin.insallahh isteyen.herkese:)biz çocuk için çalışma yapmıyorduk yumurtlama dönemim erken olunca hamile kalırım sandım 7 ay önce 8 haftalık bebek kaybettim onda sadece 1 kere ilişki olmuştu ama kese buyumuyordu bebek buyudu kalbi atmaya başladı yeri daraldığı için kaybettik hakkımızda hayırlısı olsun 1 oğlum var allah olmayanlara nasip etsin zamanı gelince bizede :)
canım hayırlısı olur inşallah..benimde geçen ay 24 ekimde oldum adet normlde yarın olmm lazım. kasıklarım batıyo. ama içimden bi ses hamile olmadığımı söylüyo sanki. bizimde ilk denmemiz oldu.bakalım beklemdeyizKızlar ben de adetime 9-10 gün kala beta-hcg testi yaptırıp, doğal olarak 0,10 alanlardanım.
Hamilelik belirtilerinin maşallah büyük bir kısmı var. Bu ay ilk denememiz. Kendimi çok farklı hissediyorum ama bedenim bana oyun oynuyor da olabilir tabii :)
Ben aylardır 35 günde bir regl oluyordum. En son 45. günde oldum. Bu ay biraz erken yumurtladığım için sanırım 23-24 kasım gibi regl olmam lazım. Onun da bütün belirtilerini yaşıyorum bu arada :)
Bakalım hangisi gerçek olacak.
yarın kan versem belli olurmu acaba hemen:)
yok cnm daha geçmedi yarın olmm lazım normalde kasıklarımdA da sancı var belki olurum yakac gun gectı canım adetın
yok cnm daha geçmedi yarın olmm lazım normalde kasıklarımdA da sancı var belki olurum ya
canım hayırlısı olur inşallah..benimde geçen ay 24 ekimde oldum adet normlde yarın olmm lazım. kasıklarım batıyo. ama içimden bi ses hamile olmadığımı söylüyo sanki. bizimde ilk denmemiz oldu.bakalım beklemdeyiz
tamm canım belki iki üç gün oynama olur die bekliyeyim. heycanda var istiyorum bi yandanda diyorum yirmilik dişi falan çektrseydim ama napalım bakalım hayırlısı :)Sağ ol canım, aynen öyle. Hayırlısı neyse o olsun.
Ama biz seninle bu ay resmen aynı şeyleri yaşıyoruz, ne güzel :) Benim de son adetim 24 Ekim. Umarım ikimiz de hamileyizdir. Olmasak da önemli değil. Nasıl olsa daha ilk denememiz :)
Yalnız bence daha test yaptırma. Adetin en az 4-5 gün gecikmesini bekle. Daha sağlıklı sonuç alırsın.
Tam adet günümde 0.14 cikti.bhcg yani.negatif. acaba yarin tekrar baktirsammi.adetim 3 gundur ggeçiyor.[
bıraz daha bekle ıstersen en az 1 hafta hamılelıkle ılgılı suphelerın var mı
aslında var. ama idrar testleri falan negatif çıkınca psikolojiktir diye düşündüm
erken olduğu ıcın ıdrar da çıkmayabılır kantestı yaptır ıstersen canım kesın sonuç
Canim iste 3 gun once kanda 0.14 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?