evet canım inşaAllah hamilesin ne güzel ne kadardır istiyordun?Kızlar adetime yedi gün kala yani dün test yaptırdım. 8.82 çıktı. Yarın tekrarlamam gerekiyormuş hemşire öyle dedi. Yarın eğer iki katına çıktıysa kesinleşiyor mu hamileliğim
Ilk denememiz aslında bir iki aydır düşünüyorduk ama icraata bu ay geçtikevet canım inşaAllah hamilesin ne güzel ne kadardır istiyordun?
Ilk denememiz aslında bir iki aydır düşünüyorduk ama icraata bu ay geçtik
24 bitti 25i işliyorum işte. Allah ol der olur zamanını o bilir gönlünü ferah tutçok şükr et canım rabbime ben 4.seneye girdim olmuyor kaç yaşındasın?
öyle ondan başka istenilecek kapı yok rabbimden bekliyorum tekrar hayırlı olsun sizin adınıza sevindim sağlıkla kavuşun birbirinize24 bitti 25i işliyorum işte. Allah ol der olur zamanını o bilir gönlünü ferah tut
Amîn inşallah hepimiz ama emin olamıyorum gebeliğimden sanki bişey olcak yarın ki testden olumlu sonuç bulamıcam gibi bilemiyorum ya kesin değil sankiöyle ondan başka istenilecek kapı yok rabbimden bekliyorum tekrar hayırlı olsun sizin adınıza sevindim sağlıkla kavuşun birbirinize
içini ferah tut canım değerinin katlandığını göreceksin inşaALLAHAmîn inşallah hepimiz ama emin olamıyorum gebeliğimden sanki bişey olcak yarın ki testden olumlu sonuç bulamıcam gibi bilemiyorum ya kesin değil sanki
İnşallah yarın test var yine heycanlıyım çok güzel haberler vericem hayırlısıyla inşallahiçini ferah tut canım değerinin katlandığını göreceksin inşaALLAH
Kizlar benimde durumun baya bi karisti bibakar misiniz. Son adet tarihim 8 kasim ama adetlerim duzensiz. Yumurtlamadan sonra ilk defa goguslerimin bu kadr buyudugunu farkettim. İlk defa dolgunlasti sisti uclari cikti resmen dokununca acioo.. Ole heyecanliyim ole hevesliyim ki kesin hamileyim dio icimdenbi ses. Sonraki bi kac gun ise kasik agrisi buda ilk defa oluo.. Dayanamayip test yaptirdim . Hcg 0,98 cikti.. Dedim belki yukselir iki gun gecti baska bi hastanede test yaptirdim 0,1 .. Ne yani simdi ben hamile degil miyim
Evet canım benzer fegil aynı durumu bende yaşadım grçen ay.hamileyim diye havalara uçacaktım nerdeyse belirtilere bakarak ama adrtimi 2 gün geçince kan testi yaptırdım negatif .3gün geçti 4 derken 5 oldu yine gelen gideb yok.ama grbelik belirtilerin fevam edîyo 6. Gün tesyi tekrarlıycakyım ki kırmızı kartı gördüm.basıl ağladığımı üzüldüğünü bit ben bilirim.ama iyi oldu bir yandan aylardır içinde birijtiriyordum ağlayonca rahatladım ve bu aya daha bi umutlu ce kararlı başladım.şindi p.yi bekliyorum kan testi için ama o yaşadığım belirtilerin hiçbiri yok kasık agrısı dısında.yani diyecegim o ki stresten adette gecikiyo bebişleerfe gelmiyoKizlar benim yasadiklarima benzer yasayip hamile kalan var mi.. Son Adetten sonraki 30. Gunum .. Kan testleri negatif cikti :-(
Henuz benim adet tarihim gecmedi ama testten sonra aynen anlattigin gibi yikildim cnm.. Hayirlisi artikjE
Evet canım benzer fegil aynı durumu bende yaşadım grçen ay.hamileyim diye havalara uçacaktım nerdeyse belirtilere bakarak ama adrtimi 2 gün geçince kan testi yaptırdım negatif .3gün geçti 4 derken 5 oldu yine gelen gideb yok.ama grbelik belirtilerin fevam edîyo 6. Gün tesyi tekrarlıycakyım ki kırmızı kartı gördüm.basıl ağladığımı üzüldüğünü bit ben bilirim.ama iyi oldu bir yandan aylardır içinde birijtiriyordum ağlayonca rahatladım ve bu aya daha bi umutlu ce kararlı başladım.şindi p.yi bekliyorum kan testi için ama o yaşadığım belirtilerin hiçbiri yok kasık agrısı dısında.yani diyecegim o ki stresten adette gecikiyo bebişleerfe gelmiyo
Evet böyle yıkıla yıkıla takmamayı öğreniyosun adetin grcmediyse tabıkı umut var hala gec döllenme olmuş olabilir adeyinde düzensi diyosun olma ihtimali cok yüksek geç föllenme plduysa adet gectıkten en az bir hafta on gün sonra falan cıkıyo canım.üzme kendini biz ne yaparsak yapalım rabbim vereceği zamanı biliyır.o yüzden takma kafana olmazsada zamanı gelmemiştir dahaHenuz benim adet tarihim gecmedi ama testten sonra aynen anlattigin gibi yikildim cnm.. Hayirlisi artikj
Arkadaşlar merhaba, ben dün ve önceki gün evde gebelik testi yaptım farklı markalarla. İkisinde de ikinci bölümde pembe lekeler oluştu yatay şekillerde. Böyle olunca şüpheye düştüm dayanamadım ve bugün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif. Adetime 6-7 gün falan var. Böyle olup da hamile kalan arkadaşlar var sanırım. Yani ben kendimde bazı değişimler hissettiğim için kesin var diye içime doğmuştu ama üzüldüm açıkçası
Teşekkür ederim öncelikle yorumun için... hayal kırıklığı oldu benim için. adetimden 10-12 gün önce adet olacakmışım gibi bi his başladı ki normalde o kadar erken başlamaz belirtiler. belim ağrımazdı hiç mesela hafif bel ağrısı var. karnımda arada hafif batma gibi değişik bir his ve adet olacağım gün hissettiğim hafif ağrılar... arada bacağıma kramp girer gibi bir ağrı. Hiç olmadığı kadar sulu akıntım oluyor. şu an aklıma gelenler bunlar oldu, negatif çıkınca dağıldım biraz. Sanki hiç olmayacak gibicanım boyle bırsey yasamadım ama bazen adet gunu gecınce cıkıyor tam olarak neler hıssedıyorsun canım kendınde farklı olarak uzulme ıns vardır adetın gecmesını bekle
Teşekkür ederim öncelikle yorumun için... hayal kırıklığı oldu benim için. adetimden 10-12 gün önce adet olacakmışım gibi bi his başladı ki normalde o kadar erken başlamaz belirtiler. belim ağrımazdı hiç mesela hafif bel ağrısı var. karnımda arada hafif batma gibi değişik bir his ve adet olacağım gün hissettiğim hafif ağrılar... arada bacağıma kramp girer gibi bir ağrı. Hiç olmadığı kadar sulu akıntım oluyor. şu an aklıma gelenler bunlar oldu, negatif çıkınca dağıldım biraz. Sanki hiç olmayacak gibi
inşallah hayırlısıyla nasip olur diyelim... peki sen hamile misin?hımm anladım canım genelde adet belırtılerı ıle aynı oluyor hamılelık belırtılerı sıkma canını ıns vardır adetın gecsın bı o zaman tekrar yaptırırsın testı olur canım neden olmasın dua et bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?