beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Çok geçmiş olsun ya... Allah nasip ederse olacak inşallah. Sadece ona güvenip zamana bırakmamız lazım... Allah en kısa zamanda gönlüne göre nasip etsin inşallah...

sagol canım benım hayılısını dılemek lazım herzaman hamıle kaldım ama kaybettım kzımı ıns rabbım hepımıze en kısa zamanda saglıklı bebısler nasıp etsın

Benim oyle oldu, bir bucuk aylik evliydim ve evlenmeden once son adetimi gormustum. Evlendikten sonra olmadi, normalde dongum uzundu ve ekstra gecikmem olmustu test yaptim esimin memleketine tatile gitmeden once koca bir 0,01 cikmisti sonra tatildeyken idrar testi yapyim yine negatif eve donduk iki hafta sonra bir daha suphelendim tahlil verdim ve 368 yani 5 haftalik cikmisti.ama 6haftalikken dusukle sonlandi simdi yine istiyorum insallah nasip olur hayirlisiyla

Selam arkadaşlar ovitrelle çatlatma iğnesi olalı bugün 15. günüm adetime 2 gün var bugün hcg yaptırdım 0.30 çıktı acaba yükselirmi 10 senedir istiyoruz 2 tüp 1 aşı oldum ve yumurtalıklarım yapışıkmış geçen ay laparoskopi oldum bu ayda gonalf ile yumurta büyütücü iğne oldum çatlatma iğnesini yaptım bekliyorum benim gibi olupta değeri yükselen varmı?

Çok geçmiş olsun... Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah...

Merhaba. Insallah bu mesajimi gorup cevap yazan olur. Benim 18imden beri cikolata kistim var. 1 ameliyat gecirdim ama tekrarladi. Evlendim 3 yil sonra. Su an 25 yasimdayim. 2.5 yillik evliyim. Artik bebek istiyoruz. Doktora gittim rahim filmi cekti tupler acik.1 ay bekleyin dedi kasimda bekledikm aralikta denedik. Ben 8 ocakta hastalanmam gerekirken hala hastalanmadim. 2 idrar testi negatif 1 kan testi beta hcg 0.1 cikti sali gunu. Bugun bir kahve lekelenme oldu 3 damla kadar. Ve belimde kasigimda agrilar oluyor. Doktor gec yumurtlamissindir 1 hafta bekleyelim dedi. Cok endiseliyim. Sizden yorum bekliyorum

26 aralikta son adetini gorup de, ayin 4 unde iliskiye giren ben, adetimi 24-25 inde bekliyorum ve turlu sekillerde belirtiler gosteriyorum hamilelik acisindan. Kan testi yaptim bugun negatif. Hic ihtimal var midir ?

merhaba uzun süredir takip ediyorum yeni katıldım aranıza :) benim adetim 13 gün geçikti kan testi yaptırdım bu gün negtif çıktı. kan testinin yanılma payı varmıdır yapmak için yeterince beklemişmiyim bundan sonra ne yapmam gerekir. böyle bir durum yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

26 aralikta son adetini gorup de, ayin 4 unde iliskiye giren ben, adetimi 24-25 inde bekliyorum ve turlu sekillerde belirtiler gosteriyorum hamilelik acisindan. Kan testi yaptim bugun negatif. Hic ihtimal var midir ?

Merhaba durumumuz cok benzer. Ben de ayın 27 sınde adet oldum. Yanı aralık 27. Sonrasında da ay ıcınde çalışmalara ara vermeden ıkı uc günde bır devam ettık. Tam yumurtlama günümden ıkı gun sonra birden goguslerım aşırı hassasıyet ve kasık ağrısı başladı. Hala da devam edıyor. Ben de bu nedenle suphelenıp yaptırdım dun kan testı 0.100 cıktı. Çok sasırdım. Adetımı ayın 24-25 ınde bekliyorum. Yukselır mı bılmıyorum ama bu duruma da bıraz uzuldum. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Ben bu sabah korkunc bi kasik batmasi ile uyandim, gogusum asiri aciyor dokununca,hassasiyete devam.. Bugun 0.67 uzerinden iki gun gecti. Merak ediyorum yine de iki katina cikmis mi, bi test daha yapacagim.

arkadaşlar meraba ,
bişi danışıcam. benım son bat 19. aralık henüz adet olmuş degıl genel olarak 3-4 gun önce gelıyor bu ay ilk defa böyle oldu.
dayanamadm idrar testı yaptım negatıf cıktı aksam da kan testıne gıttım 0,100 çıktı negatıf dedıler .

sık sık kontrol edıyorum hala acet olmus degılım ne yapıcam ben ya ınsallah sonuc degısır mı acaba bı kac gune kadar

canım maalesef yapcak hıc bısı yok sakın olup beklıcez adetın gelmesını. Ben de cok umutluydum bu ay. Butun belırtıler falan vardı. Ve hamıle olduğumu hıssedıyordum ama degılmısım. Beta hcg kanda 0,100. Gunun gectıkten sonra bu degerın yukselmesı cok dusuk ıhtımal. Rahatlamamız lazım.

Bakalım ben de bır adet olayım soğan kkurune baslıcam bu ay. Allah ım ne olur bıze de hayırlısıyla sağlıklı hayırlı uzun omurlu evlatlar nasıp et!

Bugun ıs yerınde de 4 tane hamıle haberı aldım. Onlar ıcın cok sevındım ama ıcım cok buruldu. Ben de ıstıyorum...

Ben bu sabah korkunc bi kasik batmasi ile uyandim, gogusum asiri aciyor dokununca,hassasiyete devam.. Bugun 0.67 uzerinden iki gun gecti. Merak ediyorum yine de iki katina cikmis mi, bi test daha yapacagim.
Sonucu yazarsın canım merak edıorum senı. Insallah güzel haberler alırız. Hastanaye gıdıp kan verıp sonra bu dusuk degerlerı görmek ınsanın moralını bozuyor.

inşallah en kısa surede herkese nasıp eder.

pekı ben neyı bekleyecegım adet de olmuyorum. doktora mı gıtsem acaba ya offf kafayı yıycem.

inşallah en kısa surede herkese nasıp eder.

pekı ben neyı bekleyecegım adet de olmuyorum. doktora mı gıtsem acaba ya offf kafayı yıycem.

Canım stres adet gecıkmelerını cok etkılıyor. Ama adet gecıkmen bır haftayı bulursa bence bir doktora gorun. Ancak sunu da var: Benım de adetlerim cok duzenlıdır ama gecen yıl bır kere adetım gecıktı. Sadece adetımın olması gereken günlerde cok cok az leke oldu. Doktora gıttım bazen, nadiren de olsa bu sekılde yumurtlamanın olmadı tam anlamıyla adet görülmeyen aylar olabılıyormus. O zaman ben sıkı bı dıyet yapıyordum. Onu bıraz gevsetmemı ıstedı benden. Sonra kı ay yıne duzenlı geldı adetım.

Hayırlısı olsun hakkımızda ınsallah

anladım canım tesekkur ederım fıkırlerın ıcın bakalım bekleyelım gıdeyım bı doktora ne olucak. ınsallah kadınsal br rahatsızlık cıkmaz da en kısa surede bebıslerı kucagımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…