beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Efsuncum bugun Dr gittim ultrasonla baktı çift rahim varmış bende rahim filmi çekmeden bir kan testi yaptı ve 3 haftalık hamileyim darısı senin basına
Çok sevindim canım moral oldu valla bana allah sağ salim kucağına aldirsin amin canım dua et benim icinde

Kızlar merhaba, daha önce ölü doğum yaptım ben. Bu ay denedik.adetime yedi gün var pembe bi kanamam oldu. Adet mi yerleşmemi anlamadım. O yüzden kanda test yaptım 7 gün kala 3.2 çıktı. Sizce yükselir mi? Adetse böyle bi değer çıkar mı? Çok kafam karıştı.

Efsuncum bugun Dr gittim ultrasonla baktı çift rahim varmış bende rahim filmi çekmeden bir kan testi yaptı ve 3 haftalık hamileyim darısı senin basına
Cnm mrb..cift rahim var demissin.perdenim cok derin olmasimi oluyo o?bide sen test yaptrmismiydin daha omce negatifmi cikmisti?biraz bahsedermisin?benim reglm 7 gun gecikti yarin 8.gun olacak.haytimda ilk defa bukadar gecikme yasiyorum.gecikmenn 2.gunu kan testim.negatifti hala bi umudum var cok garipki

bir bir arkadaşa yaptırdık kan tahlili adet olmayalı 13 gün olmuş,midesi falanda bulanıyor ama test 0.82 çıktı... sizce olumsuz mudur?

selam kızlar.11 mart yumurtlama gunum .9.10.11.12 de ılişki oldu.son ılıskıden berı goguslerım dolgunlaştı.ucunun koyuluğu etrafa doğru yayılıyo ve agrıyo damarlar ıyıce belırgın.ara ara kasıklarımda batmalar ve belımde sızlamalar oluyo.bata 4 gun var kan verdım.betahcg 0.1.. su an cok uzgunum.gec döllenme olamaz cunku en son 12 martta ılıskı oldu.

Merhaba çift rahim iki tane rahim oluyor sekerim :) evet Beta hcg yaptırdım 10 martta olmam gerekiyordu olmayınca bi heyecan 11 martta yaptırdım 0.1 negatif çıktı 10 gün bekledim yine gelmeyince doktora gittim ve 5 hafta olmam gerekirken 3 haftalık hamileyim geç Döllenme olmus yani gelmezse 10 gün geçince git doktora yada testi tekrarla..

canim bisey sorcam.yumurylama gununden sonra da iliski olmus muydu.yani son iliskiden kac gun sonrra cikti 0.1

benimde adet şu an 4-5 gün gecikti. genelde 28 günde 1 oluyordum ama hala gelen giden yok bi kez idrar testinde silik 2. çizgi gördüm kanda verdim bat2'ydi negatif çıktı hala da gelen giden yok. 10 gün içinde hala gelmezse bidaa test yaptır dediler ama umutlanmakda istemiyorum. kan sonucu değerim kaç ona bile bakmadım telefonla arayıp sordum sadece. şu anda ne gebelik ne adet hiçbi belirtimde yok sadece göğüslerim ağrıyo o kadar. bilmiyorum kızlar ya bu ay çok umutlanmıştım

Hanimlar selamlar. Bugün aşilamamin 14. Günüydü. Son adetim 25 mart idi. Bugün test yaptirdim. Beta hcg 0.67 çikti. Yani negatif. Ama hâlâ regl olmadim...

3 aydır çocuk düşünüyoruz. Tabi çocuk isteyince hemen olacak sanıyor insan ama bu ay daha öncekilere göre daha rahattım. Adetime 1 hafta kala kan testi yaptırdım negatif çıktı demek ki hamile değilim diye düşündüm. Bu arada elle muayene yaparım uzun zamandır ve rahim ağzım bu ay çok yumuşaktı.(bilinenin aksine hiçbir zararı yoktur birçok hastalığın tespitinde de hastanın kendi kendine muayenesi önemlidir) Beklenen adetime 1-2 gün kala göğüslerimde hassasiyet başladı hem şiştiler hem de sertleştiler. Adet olmıcağıma emindim çünkü rahim ağzım hala çok yumuşaktı nitekim öyle de oldu. Başka hiçbir belirtim de yoktu. Adetim çok düzenli olmasına rağmen bugün 5. gün ve ben adet olmadım. Yaptığım erken gebelik testleri negatif çıktı. Geç döllenmeden şüpheleniyorum çünkü bu ay iki kez yapışkan akıntım oldu ve biri adetime bi hafta kalaydı. Gene de hala idrarda çıkmama ihtimali var mı?Kan testinden çekiniyorum çünkü idrarda pozitifi görmeden bi daha yapmıcam diye söz verdim kendime

canım benim seni görmek mutlu etti beni benimde bugün gecikmenin 6.günü ama nitekim kandada negatif cıktı... bu arada bende uzun zamandır progestan fitil kullanıyorum adete yakın vajina agzı daralır zor yapardım şimdi hala yumuşak artık fitil haricide kontrol ediyorum kendimi... doktor bugün alttanda muayene yaptı haftaya cumaya tekrar gel dedi... göğüslerimde beklenen adet günü yani 22sinde şiş ve acıyordu şimdi yumuşak ama önceye göre biraz büyük hiç acısıda kalmadı ara ara kasık batması yaşıyorum ve işin aslı belirsizlikler içerisinde bekliyorum...

Canim benim yazdiklarini okuyunca ayni seyleri yasadigimizi farkettim. Sen kan testini ne zaman yaptirdin bugun mu? Doktor ne dedi bi de rahimde kalinlasma var falan dedi mi? Ben de yarin doktora gitsem diyorm ama cekiniyorum aslinda kendimi kotu sonuca hazirlasam da gene de cok uzulmekten korkuyorum adetimin gecikmesi cok cok nadirdir cunku bu bile heveslenmeye yetiyor.

pardon canım yeni girebildim benim bat 22mart ben 23ünde kan verdim 1.20 gecikicek demekki dedim bu arada evdede idrar testi yapıyorum negatif neyse bugün oldu yani gecikmenin 6.günü doktora gittim ilk kanda doktora gitmemiştim neyse alttan muayene etti kalınlaşma var demedi hani dese ya hamilelik ya adet öncesi denirdi tiroitlere bakıldımı dedi bende 28şubatta adetin 2.günü hormon tahlili yaptırdım herşey normaldi dedim 2 kist görüyorum dedi şaşırdım çünkü hem adetli hem adetsiz 2 aydır alttan muayene oluyorum kimsede kist var dememişti ki kist bildiğim kadarıyla adetliyken daha net görülür ama sonrasında olduysa bilmiyorum adet gecikmesi yapar veya hamileliğe engel demedi bende sormadım yani var deyince ne diyecegimi bilemedim neyse kan verdim yine 1.20 doktora gösterdim prolaktinede baktı 15.43 oda normal oylede olunca belki gebelik yenidir cumaya kadar bekleyelim dedi...

canmm test sonucun negatf mi çıktı.. Durumlar nedrr

benımde bat 6 nisan bende martın 16sında kan testı yaptırdım 1.20 cıktı negatif sonra 24 martta erken gebelik testi yaptım idrar negatif off dıyceksınızkı neden erken yaptın dayanadım bana dedılerkş cinsel ilişki sonrası 4 gun gectıkten sonra belli olur gazıyla yaptım suanda kendımı tutuyorum sızce yukselme sansım olurmu??? akıntı hıc bısey yok merak edıyorum hıc bır belırtı yasamadan hamıle olan varmı?

canım ilişkiden sonra çıkmazki hemen en erken adet günüden bir hafta önce çıkar belki çünkü yumurta döllenip rahme yerleşene kadar bir 5-7 gün geçer rahme tutununca yavaş yavaş değerr artmaya başlar..eğer varsa gebelik iki günde bir ikiye katlanması gerek mesela benim hep sıfırlı değer çıkar gebelik yoksa dün 2.00 çıktı ama yükselirmi bilmiyorum..birazcık sabret biliyorum çok zor ama en azından 5 gün bekle derim ben :)

bekliyorum arkadasım ama allah biliyor nasıl bekliyorum tv izliyorum bos bos bakıyorum :) aklımı alamıyorum dusunme dıyorlarya olmuyor :) ama tutuyorum kendımı :)))) insallah seninde yukselır mutlu haberini okuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…