Hiç moralini bozma canım varsa da aşırı stres gebeliği kötü etkiler biliyorsun bi sıkıntı yoksa vakti saatini bekliyorum. İçini serin tut,bebiş in seni buluram moralim o kadar bozuk ki dokunsan ağlarım( zaten ara ara ağlıyorum da. benimadetim hiç gecikmezdi ik ay denemede bile tam gününde oldum o kadar strese rağmen . amam şimdi ne çıkıyor nede adet oluyorum. devamlı çalışmalara devam ediyorum gün aşırı bırakmadım ama offf of ağlamak istiyorum yaaa
canım amam neden 14 gün oldu idrarda cıkmıyorHiç moralini bozma canım varsa da aşırı stres gebeliği kötü etkiler biliyorsun bi sıkıntı yoksa vakti saatini bekliyorum. İçini serin tut,bebiş in seni bulur
Annem en küçük kardeşimde 4 ay adet oldu doktorlar anlamadı beta da çıkmadı. Sabırla bekliycez hersey olabiliyor.canım amam neden 14 gün oldu idrarda cıkmıyor
hadi yaaa of offf. dün birinde de ogrendım arkadasımızın esı 3 . ayda ögrenmısler of yaaAnnem en küçük kardeşimde 4 ay adet oldu doktorlar anlamadı beta da çıkmadı. Sabırla bekliycez hersey olabiliyor.
Canim 10 günu doldurduktan sonra hastalanmassan yaptı test bidahaMerhaba ben 10 Şubat'ta regl oldum 3 gün Sürüyor 28 günde bir oluyorum düzenli olarak .. 10 martta olmam gerekiyordu olmadı 11 martta betahcg yaptırdım negatif dediler.. Göğüslerim ağrıyor kasıklarıma ara sıra Bıçak saplanıyor gibi oluyor geç Döllenme olabilirmi sizce testi nezaman tekrarlamak gerekir yada Dr nezaman girmeliyim
Ayy Allah razı olsun senden testi yenilemekmi direk doktora mı gitmek mantıklı olur dersinCanim 10 günu doldurduktan sonra hastalanmassan yaptı test bidaha
Testi yaptı canım sonuca göre dok gitAyy Allah razı olsun senden testi yenilemekmi direk doktora mı gitmek mantıklı olur dersin
Senin epey olmus ozaman 2 martsa insaalah guzel bişeyler olur :) nezaman test yapacaksın tekrarBendede pko var 3 aydır klomen kullandim iki aydır gününde hastalaniyordum bu ay gelmedi kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı negatif ama hala hastalanmadim ayin 2.Marta olmam gerekiyordu
Salı günü düşünüyorum ama korkuyorum artık negatif olcak diyeSenin epey olmus ozaman 2 martsa insaalah guzel bişeyler olur :) nezaman test yapacaksın tekrar
Aslında bende soruyorum nezaman gideyim diye ama bende korkuyorum 6 aydır her ay kırmızıları giymekten Rabbim hayırlısını nasip etsin insaalah ..Salı günü düşünüyorum ama korkuyorum artık negatif olcak diye
Canim 6 aydır mı çocuk planliyosunAslında bende soruyorum nezaman gideyim diye ama bende korkuyorum 6 aydır her ay kırmızıları giymekten Rabbim hayırlısını nasip etsin insaalah ..
Evet 2,5 yıllık Evliyim 1,5 sene yazz kullandım sonra esim korundu simdi 6 aydır ha bu ay ha bu ay bekliyoruz bakalimCanim 6 aydır mı çocuk planliyosun
Korkma 1 sene normal dok bile bakmıyor 1 seneyi doldurmadan Rabbim hayirlisiyla bütün isteyenlere versinEvett 2,5 yıllık Evliyim ilk 1,5 sene yazz kullandım sonra esim korundu ) aydır da bekliyoruz ha bu ay ha bu ay diye
Âmin insaalah Rabbim isteyen herkese hayırlısını nasip etsin ben dogumkontrol hapı kullandım diye korkutuyorlar beni onun icin endişeliyim siz nekadardir planlıyorsunuzKorkma 1 sene normal dok bile bakmıyor 1 seneyi doldurmadan Rabbim hayirlisiyla bütün isteyenlere versin
Canim ben 4 yıldır uğraşıyorum 2 defa aşılama yaptırdım tutmadıÂmin insaalah Rabbim isteyen herkese hayırlısını nasip etsin ben dogumkontrol hapı kullandım diye korkutuyorlar beni onun icin endişeliyim siz nekadardir planlıyorsunuz
Allah tez zamanda nasip etsin insaalah. Hatta salı gunü iyi bir haber ver bana burdan :)Canim ben 4 yıldır uğraşıyorum 2 defa aşılama yaptırdım tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?