Kan testini dun yaptirdim ama ?Evet gec dollenme olmus olabilir.hem yirmi subat geceli baya oluyo.bi iki gun bekle bi doktora git bence
Tammda 20 subattan 12 gun gecmis az degil cikmasi lazim.bi kac gun daha bekle ve git bi doktora ultradonla da baksin.bi arkadasimin degeri negatif cikti 4 gun sonra yine gitti pozitif olmustuKan testini dun yaptirdim ama ?
Canim 50 gunde belli olsa olurdu hatta keseyi bile gormen gerekirdi.bi doktora git baksin benceCnm benim bugün ellinci gunum son adetten bu yana iki gun once de negatifti kan bekliyorum bakalim
Sen bilirsin canim. Beklemek yorucudurBilmiyorum artık doktorların suratini görmek istemiyorum gelirse kendinden gelsin
Hic böyle bir şey duymamistim.ozamn bekle belki senin de oyle olur.Arkadasim altmisinci gunde hamile oldugunu ortaya cikardi daha once ne kan ne idrae belli olmuyordu yabancı sitelrde bunun gibi binlerce ornek var bir umut iste cnm adet söktürücü almak istemiyorum hemen o aldi ama simdi çocukta sıkıntı cikar mi korkusuyla yasiylr
Bekliyorim esimj de oyle umut dolu gorunce kahroluyorm hayirlisi insHic böyle bir şey duymamistim.ozamn bekle belki senin de oyle olur.
İnsallah bir mucizede ben yasarimTammda 20 subattan 12 gun gecmis az degil cikmasi lazim.bi kac gun daha bekle ve git bi doktora ultradonla da baksin.bi arkadasimin degeri negatif cikti 4 gun sonra yine gitti pozitif olmustu
Yazarim
Ben de pembe akinti oldu adete 9 gun kala kanda 2.59 cikti.. suan adetime 6 gun var ve pembe akinti devam ediyor.. deger yukselir mi acaba? Adet tarihimi bekleyim diyorum. Şuan tekrar baktirmaya cesaretim yok : (Selam kizlar nasilsnz gorusmeyeli yeni hamilelerimizi tebrik ediorum Rabbim olmayanlarada nasip etsinnn....adet tarihim 6 subat ve 2 martta kan testi yaptim 1.20 ckti szce erken mi davranmsm yukselme ihtimali var mi ? Birde gogus ucndaki koyu alanda kabarcklar olusmstu onlarda artmis biraz belrti olablrmi
Biraz daha bekle canim ama gebelik varsa yukselir tabiBen de pembe akinti oldu adete 9 gun kala kanda 2.59 cikti.. suan adetime 6 gun var ve pembe akinti devam ediyor.. deger yukselir mi acaba? Adet tarihimi bekleyim diyorum. Şuan tekrar baktirmaya cesaretim yok : (
Sonuç ne canımSu ana kadar olmayan umudum bu konuyu okuyunca dallandim kizlar hikayemi sizede yazayim nolur bir yorum yapin
Bat 20 subatti battan 4 gun önce ovu testim vardi bitane onu yaptim bikac gun oncesinde hic cikmauan 2.cizgi silik cikti adet günümde acik kahve bir leke geldi ertesi gun ve adet gecikmemin 6.gununde beyaz yogun kivamli akintinin icinde ip gibi iki damla kan geldi 11.gun kan testi yaptirdim yani dun ve aile hekimim negatif dedi ama.degeri sormayi unuttum bir haftadir adet oldum diye lavaboya gdyrm ama olmuyor aurekli lavabo ohtiyaci hissediyorum kokulara hassasiyetim artti iki gundur arkadasim kirpiklerin karismis dedi kasik agrim var ne dersiniz gec dollenme olabilir mi cikmayabilir mi kanda
Cok zor beklemekBiraz daha bekle canim ama gebelik varsa yukselir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?