beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Cnm benim bugün ellinci gunum son adetten bu yana iki gun once de negatifti kan bekliyorum bakalim

Arkadasim altmisinci gunde hamile oldugunu ortaya cikardi daha once ne kan ne idrae belli olmuyordu yabancı sitelrde bunun gibi binlerce ornek var bir umut iste cnm adet söktürücü almak istemiyorum hemen o aldi ama simdi çocukta sıkıntı cikar mi korkusuyla yasiylr

Hic böyle bir şey duymamistim.ozamn bekle belki senin de oyle olur.

Adetimin gecikmesinin 9.günü kan tahlili yapıldı sonuç negatifti.Bugün 13.gün idrar testi negatif.hormonlar normal değerde.regl söktürücü ilaç yazdı Dr.Obur haftayı da bekleyip kullanmayı düşünüyorum ama obur hafta artık gecikme 20.günü vs.bulmuş olacak.o hafta kan testini yineletsem mi sadece bir kuruntu içinde miyim sizce.Olsaydı bebek şimdiye çıkardı diye düşünüyorum.Haksız miyim? Bu kadar geç sonuç ogreneniniz veya öğrenen bir bildiğiniz var mi?

arkadaslar merhaba, ben subat basınsa rahım fılmı cekıldım. temız cıktı cok sukur. kontrolde yapıldı yumurtalıklarımda herhangı bı sorun yok. subatın 24unde regl olmam gerekırken olmadım. normaldır dedım bekledım artık 7 gun gecıkmeden sonra kanda baktırdım degerım 0.100 cıktı. bu sırada sıddetlı faranjıt oldum ve degerım zaten negatıf dıye dra gıdıp ılac kullanmaya basladım suan antıbıyotık alıyorum 3 gundur. bugun gecıkmemın 11.günü ve hala regl olmadım.akıntım oluyor hasta oldum dıye wcye kosuyorum hıcbırsey yok.. sol kaıgımda arada batma ve gogus uclarımda acıma var 2 gundur. sızce hamıle olma ıhtımalım varmı? hıc boyle gecıkmezdı.. varsa antıbıyotıkte kullanıyorum.. benım durumumda olup sonradan degerı yukselen varmı acaba?

Selam kizlar nasilsnz gorusmeyeli yeni hamilelerimizi tebrik ediorum Rabbim olmayanlarada nasip etsinnn....adet tarihim 6 subat ve 2 martta kan testi yaptim 1.20 ckti szce erken mi davranmsm yukselme ihtimali var mi ? Birde gogus ucndaki koyu alanda kabarcklar olusmstu onlarda artmis biraz belrti olablrmi

Ben de pembe akinti oldu adete 9 gun kala kanda 2.59 cikti.. suan adetime 6 gun var ve pembe akinti devam ediyor.. deger yukselir mi acaba? Adet tarihimi bekleyim diyorum. Şuan tekrar baktirmaya cesaretim yok : (

Ben de pembe akinti oldu adete 9 gun kala kanda 2.59 cikti.. suan adetime 6 gun var ve pembe akinti devam ediyor.. deger yukselir mi acaba? Adet tarihimi bekleyim diyorum. Şuan tekrar baktirmaya cesaretim yok : (
Biraz daha bekle canim ama gebelik varsa yukselir tabi

Sonuç ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…