- 25 Şubat 2016
- 7.681
- 12.720
- 248
- 31
Evet canim cok iyi anliorum seni .pembe akintin ne zaman glmstiCok zor beklemekama baska da care yok ki.. benzer durumu yasayan cok olmus bakalim ne cikacak. Bugun 6 tane idrar testi aldim yapmaya cesaret edemiyorum ama
Adete 10 gun varken geldi ilk yani ctesi akşamı . Sonraki gun gelmedi yani pazartesi.. sali gunu sabah 2 kere geldi ayni gun kan testi yaptirdim 2.59 cikti.Simdi akinti hic yok ve bekledigim adete 6 gun var.. ara ara da kasiklarim agriyor..Evet canim cok iyi anliorum seni .pembe akintin ne zaman glmsti
Valla canim gecen ay benim birer gun arayla iki kez pembelik geldi iki gun sonrada adet oldum bende yerlesme kanamasi sandm ama degilmis ... ayrica bu ayda adetime 5 gun kala test yaptm 1.20 ckmsti vee adetimn ikinci gnu test yaptim cft czgiii kanmda 212 ye cikmisti ins seninde ole olr canimmm yaaa :) :)Adete 10 gun varken geldi ilk yani ctesi akşamı . Sonraki gun gelmedi yani pazartesi.. sali gunu sabah 2 kere geldi ayni gun kan testi yaptirdim 2.59 cikti.Simdi akinti hic yok ve bekledigim adete 6 gun var.. ara ara da kasiklarim agriyor..
Merhaba canim suanda 25 günüm gecti ve hala adet olmadım 14 gun geçtiğinde doktora gittim bhcg 0.100 tsh prolaktin bakti normal dedi hersey karnimdan usgyle bakti temiz dedi söktürücü verdi ama kullanmadim madem hersey normal kendiliginden gelir heralde dedim ama hala gelmediSonuç ne canım
Bu sabah yine oldu ayni akinti.. adetime 5 gun kaldi.. cok sabırsızlanıyorum :) insallah yukselir canim dua et bana.. anneciklerin duası kabul olurmus :) adete 9 gun kala 2.59 cikmasi umit veriyor neden bilmiyorum ...Valla canim gecen ay benim birer gun arayla iki kez pembelik geldi iki gun sonrada adet oldum bende yerlesme kanamasi sandm ama degilmis ... ayrica bu ayda adetime 5 gun kala test yaptm 1.20 ckmsti vee adetimn ikinci gnu test yaptim cft czgiii kanmda 212 ye cikmisti ins seninde ole olr canimmm yaaa :) :)
Dua ederim tabiki canim :) Bence artik test yap canim hamileysen de bian once doktra git zaten hamileysen degerin yukselmstrBu sabah yine oldu ayni akinti.. adetime 5 gun kaldi.. cok sabırsızlanıyorum :) insallah yukselir canim dua et bana.. anneciklerin duası kabul olurmus :) adete 9 gun kala 2.59 cikmasi umit veriyor neden bilmiyorum ...
Yarın gidicem kuzum tekrar kan testi yaptiricam aynen varsa yukselmistir 3 gunde. Dualarin icin teşekkür ederim yarin ogleden sonra gidicem yazarim buraya durumu :)Dua ederim tabiki canim :) Bence artik test yap canim hamileysen de bian once doktra git zaten hamileysen degerin yukselmstr
Tamam canim heyecanla bekliorumm Rabbim hayrli haberlerle getrsin insallahYarın gidicem kuzum tekrar kan testi yaptiricam aynen varsa yukselmistir 3 gunde. Dualarin icin teşekkür ederim yarin ogleden sonra gidicem yazarim buraya durumu :)
Bugun tekrar kan verdim.. şüpheli pozitif cikti ama sayisal degerler yarin cikicak.. yukseliyor da yeteri kadar mi yukselmedi acaba? Adetime 4 gun var daha.. yoksa allah korusun kimyasal gibi bisey mi ?Tamam canim heyecanla bekliorumm Rabbim hayrli haberlerle getrsin insallah
Supheli poztf nasil oluyr canim kan degerin nie ckmadiBugun tekrar kan verdim.. şüpheli pozitif cikti ama sayisal degerler yarin cikicak.. yukseliyor da yeteri kadar mi yukselmedi acaba? Adetime 4 gun var daha.. yoksa allah korusun kimyasal gibi bisey mi ?
Negatif mi pozitif mi hemen çıkıyormuş sayısal degerler bir gun sonra çıkıyormuş. Hcg kaç onu bilmiyorum yarin 1 de cikicak. Bugun sonuc vermiyorum şüpheli pozitif gorunuyor dedi.. adetime 4 gun var düşük mü cikti dedim.. deger gorunmuyor yarın cikacak dedi.. offf deli olucam : (Supheli poztf nasil oluyr canim kan degerin nie ckmadi
Bu arada 3 tane idrar testi yaptim dün. Erken gebelik testlerinde cizgi baya belli.. adet gecikmesinden sonra yapilan standart testten de bi tane yaptim o daha silik digerlerine gore ama yine de belli ...Negatif mi pozitif mi hemen çıkıyormuş sayısal degerler bir gun sonra çıkıyormuş. Hcg kaç onu bilmiyorum yarin 1 de cikicak. Bugun sonuc vermiyorum şüpheli pozitif gorunuyor dedi.. adetime 4 gun var düşük mü cikti dedim.. deger gorunmuyor yarın cikacak dedi.. offf deli olucam : (
Yarin bi sonuc ciksnda canim ona gre yorum yapim suan var gbi grunuoBu arada 3 tane idrar testi yaptim dün. Erken gebelik testlerinde cizgi baya belli.. adet gecikmesinden sonra yapilan standart testten de bi tane yaptim o daha silik digerlerine gore ama yine de belli ...
Ayyyy deli olucam şüpheli gebelik nedir yaaaYarin bi sonuc ciksnda canim ona gre yorum yapim suan var gbi grunuo
Olabilir canim idrar testni atsana buraya bakimAyyyy deli olucam şüpheli gebelik nedir yaaaidrar testlerinde silik çizgi çıkınca şüpheli diyorlar ya onun gibi değer cok yuksek degil diye mi oyle dedi acaba
Günaydın canimOlabilir canim idrar testni atsana buraya bakim
Gunaydiinn canim bunlar ovulasyon testmi yksa gebelik miGünaydın canim
Kan degerin belli olmadimi daha canimmGünaydın canim
Gebelik testi onlar :) kan daha cikmamis biraz once aradimKan degerin belli olmadimi daha canimm
Canim o zaman hamilelik varr :) test nie ckmadi onu anlamadm acilde verseysin ya iki saatte ckiodu hemenGebelik testi onlar :) kan daha cikmamis biraz once aradim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?