beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Evet canim cok iyi anliorum seni .pembe akintin ne zaman glmsti
Adete 10 gun varken geldi ilk yani ctesi akşamı . Sonraki gun gelmedi yani pazartesi.. sali gunu sabah 2 kere geldi ayni gun kan testi yaptirdim 2.59 cikti.Simdi akinti hic yok ve bekledigim adete 6 gun var.. ara ara da kasiklarim agriyor..

Adete 10 gun varken geldi ilk yani ctesi akşamı . Sonraki gun gelmedi yani pazartesi.. sali gunu sabah 2 kere geldi ayni gun kan testi yaptirdim 2.59 cikti.Simdi akinti hic yok ve bekledigim adete 6 gun var.. ara ara da kasiklarim agriyor..
Valla canim gecen ay benim birer gun arayla iki kez pembelik geldi iki gun sonrada adet oldum bende yerlesme kanamasi sandm ama degilmis ... ayrica bu ayda adetime 5 gun kala test yaptm 1.20 ckmsti vee adetimn ikinci gnu test yaptim cft czgiii kanmda 212 ye cikmisti ins seninde ole olr canimmm yaaa :) :)

Sonuç ne canım
Merhaba canim suanda 25 günüm gecti ve hala adet olmadım 14 gun geçtiğinde doktora gittim bhcg 0.100 tsh prolaktin bakti normal dedi hersey karnimdan usgyle bakti temiz dedi söktürücü verdi ama kullanmadim madem hersey normal kendiliginden gelir heralde dedim ama hala gelmedi

Bu sabah yine oldu ayni akinti.. adetime 5 gun kaldi.. cok sabırsızlanıyorum :) insallah yukselir canim dua et bana.. anneciklerin duası kabul olurmus :) adete 9 gun kala 2.59 cikmasi umit veriyor neden bilmiyorum ...

Bu sabah yine oldu ayni akinti.. adetime 5 gun kaldi.. cok sabırsızlanıyorum :) insallah yukselir canim dua et bana.. anneciklerin duası kabul olurmus :) adete 9 gun kala 2.59 cikmasi umit veriyor neden bilmiyorum ...
Dua ederim tabiki canim :) Bence artik test yap canim hamileysen de bian once doktra git zaten hamileysen degerin yukselmstr

Dua ederim tabiki canim :) Bence artik test yap canim hamileysen de bian once doktra git zaten hamileysen degerin yukselmstr
Yarın gidicem kuzum tekrar kan testi yaptiricam aynen varsa yukselmistir 3 gunde. Dualarin icin teşekkür ederim yarin ogleden sonra gidicem yazarim buraya durumu :)

Tamam canim heyecanla bekliorumm Rabbim hayrli haberlerle getrsin insallah
Bugun tekrar kan verdim.. şüpheli pozitif cikti ama sayisal degerler yarin cikicak.. yukseliyor da yeteri kadar mi yukselmedi acaba? Adetime 4 gun var daha.. yoksa allah korusun kimyasal gibi bisey mi ?

Bugun tekrar kan verdim.. şüpheli pozitif cikti ama sayisal degerler yarin cikicak.. yukseliyor da yeteri kadar mi yukselmedi acaba? Adetime 4 gun var daha.. yoksa allah korusun kimyasal gibi bisey mi ?
Supheli poztf nasil oluyr canim kan degerin nie ckmadi

Supheli poztf nasil oluyr canim kan degerin nie ckmadi
Negatif mi pozitif mi hemen çıkıyormuş sayısal degerler bir gun sonra çıkıyormuş. Hcg kaç onu bilmiyorum yarin 1 de cikicak. Bugun sonuc vermiyorum şüpheli pozitif gorunuyor dedi.. adetime 4 gun var düşük mü cikti dedim.. deger gorunmuyor yarın cikacak dedi.. offf deli olucam : (

Bu arada 3 tane idrar testi yaptim dün. Erken gebelik testlerinde cizgi baya belli.. adet gecikmesinden sonra yapilan standart testten de bi tane yaptim o daha silik digerlerine gore ama yine de belli ...

Bu arada 3 tane idrar testi yaptim dün. Erken gebelik testlerinde cizgi baya belli.. adet gecikmesinden sonra yapilan standart testten de bi tane yaptim o daha silik digerlerine gore ama yine de belli ...
Yarin bi sonuc ciksnda canim ona gre yorum yapim suan var gbi grunuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…