Ümraniye deyim canim uzak biraz :) önce bende bi devlete gideyim de bakalım sonuç almazsam özele giderim artık
Haklisin canim burda çok hikâyeler okudum doktorların asla olmaz dedikleri anda bebeğine javusanlari gorduk. En başta sakin bi şekilde kontrolleri yaptırıp ve takdiri allaha bırakmakİnşallah en hayırlı zamanda sen de meleğine kavuşursun canım. Simdi çok zormus gibi görünüyor ama emin ol en en en beklemediğin zamanda olacak o yüzden hic birseyi dert etme. Bizi yaratan ve yaşayan elbette bize hayırlı sağlıklı bir evlat vermeye de kadirdir :) sen yapman gerekenleri yap gerisi Allahın takdiri, olmuyorsa da demek ki daha zamanı gelmemiş...
Canim adetini bekle.kendini cok umitlendirme cok uzulursun.ama belli olmaz belki yukselir.bi sorunun varmiKizlar merhaba ikinci asilamam pazartesi 15.gun kan sonucum 4.47 normal adet tarihim yarin.sizce bir umut bir yukselme olabilirmi. Doktorum yoktur dedi.ama cok dusuk değil degerim sizce bi umut varmi
Cnm geldi bile sagolsun gububu sasmazz.uhayatimda ilk defa test yaptim kan ondan degerleri pek bilmiyorum. Ikinci asilamamda negatifCanim adetini bekle.kendini cok umitlendirme cok uzulursun.ama belli olmaz belki yukselir.bi sorunun varmi
Üzülme olur insallah. Asilama iki kez negatifse ucuncuyu denemek bosunaymis.bi doktorun sitesinden okudum.Cnm geldi bile sagolsun gububu sasmazz.uhayatimda ilk defa test yaptim kan ondan degerleri pek bilmiyorum. Ikinci asilamamda negatif
Umutlanmak için erken demekKizlar adetime iki gun var kan testi yaptrdim 0.100 cikti bir hafta sonra tekrar yapim dedi doktor sizce bu ne demek
Belli olmaz yukselenler oluyo gec dollenme olmus olabilurkızlar bugün adetim 1 gün geçti 0,18 çıktı dr cumaya tekrar bakalım dedi evdeki testlerde pozitifi gördüm sizce umutlanmalımıyım bu durumda olup yükselen varmı?
İnşallahBelli olmaz yukselenler oluyo gec dollenme olmus olabilur
Tekrar yap kan testini.bi arkadas yapti 6.0cikti bi hafta hasta olmayinca tekrar yapti 144 cikmis.belki seninkide yukselir.eger hamilelik yoksa afet sokturucu istersin doktordanKızlar slm dun kan testim 1.0 cıktı bugunle 6. Hun gecti adetimden hala adet belirtm yok ilaçta vermedi doktor bn nabcam ya
Kaç gün sınra yapaym ki? 6. Gun bugun dun 1.0 cıktı olsa cıkardı aslndaTekrar yap kan testini.bi arkadas yapti 6.0cikti bi hafta hasta olmayinca tekrar yapti 144 cikmis.belki seninkide yukselir.eger hamilelik yoksa afet sokturucu istersin doktordan
Evet cikmasi gerek iki uc gun bekle git yine yoksa adet sokturucu al canimKaç gün sınra yapaym ki? 6. Gun bugun dun 1.0 cıktı olsa cıkardı aslnda
Evet gec dollenme olmus olabilir.hem yirmi subat geceli baya oluyo.bi iki gun bekle bi doktora git benceSu ana kadar olmayan umudum bu konuyu okuyunca dallandim kizlar hikayemi sizede yazayim nolur bir yorum yapin
Bat 20 subatti battan 4 gun önce ovu testim vardi bitane onu yaptim bikac gun oncesinde hic cikmauan 2.cizgi silik cikti adet günümde acik kahve bir leke geldi ertesi gun ve adet gecikmemin 6.gununde beyaz yogun kivamli akintinin icinde ip gibi iki damla kan geldi 11.gun kan testi yaptirdim yani dun ve aile hekimim negatif dedi ama.degeri sormayi unuttum bir haftadir adet oldum diye lavaboya gdyrm ama olmuyor aurekli lavabo ohtiyaci hissediyorum kokulara hassasiyetim artti iki gundur arkadasim kirpiklerin karismis dedi kasik agrim var ne dersiniz gec dollenme olabilir mi cikmayabilir mi kanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?