beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Canim kaçıncı günde ogrendin bebek oldugunu

Benim polikistik over olduğum için gunum hic belli değil o yüzden doktor ne derse onu kabul ediyorum. Yani öğrendiğimde Sat a gore 12. Hafta idi ama 6 haftalık hamile çıktım yani baya bi geç döllenme olmuş :)

Maşallah 3 hafta iyi sabretmissin belirti olarak neler vardı şekerim ?

Ya doktor o kadar emin söyledi ki ben nede olsa hamile olmam imkansız diye günleri bile takip etmedim, belirtileri de hep adet göreceğime yordum çünkü hemen hemen aynıydı. Goguslerim aşırı hassaslasmisti, kasiklarda bir turlu sökülmeyen bir adet ağrısı vardı ve ruh halim tıpkı adet öncesi sendromdaki gibi dengesizdi. Hamile olduğumdan şüphelenme sebebim istahim çok artmıştı ne görsem yemek istiyordum ve aşırı sık şekilde tuvalete gitme ihtiyacı hissediyordum. Simdi de oğlusum olacak inşallah darısı tüm bekleyenlere

Maşallah canim ya Rabbim herkese nasip etsin .. Tedavi oldun sanırım . bide ne kadar Bekletti seni oğluşun :)

Maşallah canim ya Rabbim herkese nasip etsin .. Tedavi oldun sanırım . bide ne kadar Bekletti seni oğluşun :)

Bir sure Tedavi gördüm ama tedavi sürecinde olmadı. Herşeyi bıraktığım donemde oldu :) 1buçuk yıl kadar bekletti yaramaz

Bir sure Tedavi gördüm ama tedavi sürecinde olmadı. Herşeyi bıraktığım donemde oldu :) 1buçuk yıl kadar bekletti yaramaz
Yaa sürpriz yapmis size ne güzel :) adetlerinin suresi nasıldı canim pco olduğunu soylemissin. Genelde düzensiz uzun aralıklı olurlar ama. Bende 3 aydır adet olmuyorum . doktora gittim kist falan gözükmüyor dedi. Gebelik testi istedi sonuca gore söktürücü verecek. Pazartesi belli olacak insalah. Bide senin hormonlar nasıldı FSH falan

Ben 4 buçuk sene kadar bekarken diane35 kullanmıştım onu kullanırken âdetlerim ve hormonlarım hep düzenliydi. Evlenince çocuk sahibi olmanın zor olduğunu bildiğim için 3 ay sonra hapı bıraktım ve 6 ay hic adet görmedim en son söktürücü ile gördüm... sonra zaten kadın doğumda tedaviye başladım hep farklı ilaçlarla adet görüyordum (klomen, cyglo-prognova, glucophage vs) o donemde küçük küçük kistlerim vardı hormonlarım da muhtemelen bozulmuştu. Zaten doktor en son adet olacağımı söylediğinde adetin belli bir günü hormon testi istemişti ama çok şükür o testlere gerek bile kalmadı :)

Bir şey daha söyleyeyim eğer doktor muayenede adet olacak gibisin demese bana da söktürücü verecekti ve benim bebeğim benim haberim bile olmadan gitmiş olacaktı bunu düşündükçe geçmişte içtiğim söktürücüler icimde hep şüphe oluşturdu.. sana da içme diyemem ama sanırım ben bundan sonra hiç adet olmasam bile artuk söktürücü içmem...

Bana adet olacaksın falan demedi sadece kist yok temiz dedi ve gebelik testi istedi ona gore ilaç veririm dedi. Daha önce de 6 ay diane35 kullandım tabi günü gününe oluyordu. Sonra da çok düzensiz oldu bazen bir ayda bazen 3 ayı bile buluyordu. Evlendikten sonra da ilk iki ay 28 günde oldu. Sonra da adet olmadım zaten 3ay ((

Kanda çıkmazsa icecem mecbur canim 3 ay boşa zaman kaybettim sanıyorum . bi an önce olsam da tahlilleri yaptirsam

Ovulasyon testi kullandığım ilk ay gebe kaldım canım.
Olabilir sen degerlendir boş durma
Inşallah bu ay güzel haberler aliriz senden ve isteyen herkezden

Cok sevindim canim.Allah anali babali buyutsun. Benim bu 3.ayim.bata 5 gun var ozamn iki gun sonra idrar testi yapayim cikar insallah.gerci benim adet agrilarim var gibi.cok erken cikmis masallah seninki testte.darisi tum isteyenlerin basina

Belli olmaz dollenmeyle alakali eğer ki çıkmazsa üzülme erken cunki :)
Sağol şekerim allah razı olsun evet erken yerlesmis kuzu bana :)

Maşallah canım hayırlısı ile kavusursun inşallah :)
Bende pek ümitli değilim ama su geçen pazar pembe leke geldi ondan supheleyim Hayır enfeksiyon olsa tamam diyecem yok idrar temiz rahim temiz bekliyorum regl

Maşallah canım hayırlısı ile kavusursun inşallah :)
Bende pek ümitli değilim ama su geçen pazar pembe leke geldi ondan supheleyim Hayır enfeksiyon olsa tamam diyecem yok idrar temiz rahim temiz bekliyorum regl

En hayırlısı neyse o olsun inşallah. Kizin daha küçükmüş zaten azıcık ona doy canım 2. Yine olur Allahın izniyle :)

Kanda çıkmazsa icecem mecbur canim 3 ay boşa zaman kaybettim sanıyorum . bi an önce olsam da tahlilleri yaptirsam

Mecbur doktor ne derse güvenip yapıyoruz tabi sen de haklisin... En hayırlısı neyse o olsun inşallah zaten önemli olan senin sağlığının yerinde olması canım daha yeni evlisin zaten sanırım :)

Mecbur doktor ne derse güvenip yapıyoruz tabi sen de haklisin... En hayırlısı neyse o olsun inşallah zaten önemli olan senin sağlığının yerinde olması canım daha yeni evlisin zaten sanırım :)
Ewet canim mecburuz :) ama öncelikle iyi bi doktor bulmak lazım. İstanbulda yeniyim nasıl bulacam bilmiyorum. Yeni evli de sayilmam 6 ay bitti :)

Ewet canim mecburuz :) ama öncelikle iyi bi doktor bulmak lazım. İstanbulda yeniyim nasıl bulacam bilmiyorum. Yeni evli de sayilmam 6 ay bitti :)

Beylikduzune yakinsan medilife Burcu Betül Kazdal a gidiyorum bebek istediğim süreçte beni çok rahatlattı ve çok ilgilendi sagolsun.

Bu arada cokk yeni evlisin :) ben ilkten devlet hastanesine gitmistim 6 aylık filan evliydim bebek istiyorum olmuyo diye dedim. Kadın bana dedi ki sen zayıfsın hamile kalirsin 1 yıl kendi kendine dene olmazsa öyle gel. Tabi ki beklemedim özele gittim

Ümraniye deyim canim uzak biraz :) önce bende bi devlete gideyim de bakalım sonuç almazsam özele giderim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…