Amin canim benim adetinin kacinci gunu yaptirmistin kac cikmisti3,5 sene once buraya beta hcg degerimi yazmisim acaba hamile miyim falan diye 2 haftalikmis o zamanlar karnimda.cok sukur 2,5 yasinda bir oglum var.Rabbim isteyen herkese nasib etsin.
Siz de bi gelisme warmiSlm kizlar ayin 8 inde catlatma ignesi vurundum bugun gittim doktora kan testi istedi 0.1 cikti cogu kisi diyo bir sure sonra yukseldi diye oyle olabilir mi adet gecikmesi olmadi daha 15 gun sonra belli olur demislerdi gecikmeyle deger yukselir mi sizce nolur olumlu bi cevap verin moralim cok bozuk
Malesef begun hasta oldum yine hüsran yaniSiz de bi gelisme warmidurumlar ayni gelisme olursa yazin
Yaa benimde goguslerde sisme basladi adet geliuo galiba
Hayaller önümüzdeki aya kaldı deseneYaa benimde goguslerde sisme basladi adet geliuo galiba
Ya canim sana bişey soracam çok umutluydu heyecandan doktora soramadim geçen ayin 8 inde catlatma ignesi oldum pazartesi gittim doktor anne erimis bu tane daha var bu destekleyici olabilir dedi ne anlama geliyo senceYaa benimde goguslerde sisme basladi adet geliuo galiba
Hic bi fikrim yokYa canim sana bişey soracam çok umutluydu heyecandan doktora soramadim geçen ayin 8 inde catlatma ignesi oldum pazartesi gittim doktor anne erimis bu tane daha var bu destekleyici olabilir dedi ne anlama geliyo sence
Heyecandan ben yanlış anladım galiba canim
Hic bi fikrim yok
Bende test yaptim biraz once silik cizgi cikti .adete 3 gum war .ne diyosunHeyecandan ben yanlış anladım galiba canim
Silik çıktıysa var demektir canim adet olmazsan bu daha yap insallah pozitif çıkacakBende test yaptim biraz once silik cizgi cikti .adete 3 gum war .ne diyosun
Son adet tarihim 7 nisandi .ilk kan testini 26 nisanda yaptirdim. 0.100 cikti .3mayista adet olmam gerekiyodu .320 sonucu adetten 1 gun once cikti.Hayalhayal 1987 tahliliniz 0 100 çıktığında adet tarihiniz geçmişmiydi bilgilendirirseniz sevinirim
Benim adetlerim düzenlidi 28 gunde bir olur bu gün 37 gün oldu halen gelen yok 4 gün gecince test yaptım 0 100 çıktı yazinız beni umutlandırdı
Rabbim bu gecenin hürmetine tüm evlat isteyenlerde banada nasip etsin inşallah
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım benim adet geçeli bu gün ongün oldu bu ğün ilk defa çok sancım oldu oluyor dedim halen yok sadece sancı var hayırlısı olsun inşallahhayalhayal19 post: 46340893 .!.:Son adet tarihim 7 nisandi .ilk kan testini 26 nisanda yaptirdim. 0.100 cikti .3mayista adet olmam gerekiyodu .320 sonucu adetten 1 gun once cikti.
Çok sevindim canim hayırlı olur insallah darisi tüm isteyenlereKizlar test yaptirdim sonuc 302 .0.100 cikanlar yılmak yok yükseliyor.26 nisan da
0.100 du 2mayista 302 oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?