Gec dollenme olabilir .bi kac gun sonra tekrar yaptir bence.0 in ustunde her degerde hamilelik suphesi war diye okumustum .Merhaba kızlar ben normalde 15 mayısta adet olmalıydım.. heyecandan 1 gun geçince test yaptirdim 0.81 cikti üzüldüm açıkçası ama hala adet belirtim yok umitlenebilir miyim ki? Erken mi oldu test vakti... ama okuyorum millet adete 2 3 gün kala yaptiriyorlar hemen öğreniyor lar. .. off çok sıkıldım... Bundan önce tüp bebek yaptirmistim 3uzum vardı ama kalpleri durdu... bu ayda bir kac belirti olunca heyecanlandim nedense...
İnşallah öyledir... ama umudumu yitirmenin eşiğindeyim artikGec dollenme olabilir .bi kac gun sonra tekrar yaptir bence.0 in ustunde her degerde hamilelik suphesi war diye okumustum .
İnşallah öyledir... ama umudumu yitirmenin eşiğindeyim artik
Çok üzüldüm. Sizler geç ogrenmissiniz ama asilamada da böyle geç belli olanı duydunuz mu ? Günler geçmiyor
Canım benimmmm benim için araştırıp ugrasmissin. Allah razı olsun. Merakla bekliyorum 14. Günümü olursa yazicam hemensizin için bi araştırayım dedim bu linki buldum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nraki-bhcg-degerlerinizi-yazarmisiniz.254678/
bu işler belli olmaz. 9.gunmuş daha senın kı, bi 12.gunde de baktır. hadı hayırlısı.
İki gun arayla tekrar test yaptir canim hamileysn yukselir deger degilsen hormon testi yaptir prolqktin yuksektir o da gebr kalmayi engellerMerhaba kusura bakmayin buraya yaziyorum ama bilen vardir mutlaka benim 10 gundur goguslerimde sıvı geliyor gögüs sızlamasi ve kasıntim cok vardi...prof. Doktora gittim bana gebelik olabilir dedi... bende 15 gün önce regl oldum dedim sonra doktor beni göguslerden utrasyona yönlendirdi.. ama doktorun gebelik olabilir demesi icim icimi yedi bu arada 4 yıllık evliyim ama sorunumuz yok bebekte olmuyor.. bundan ötürü kan tahlili yaptirdim bir umut beta 2.5 cıktı hastanedeki ebede çok tersti hamile degilsin deyip başından sağdı... benim daha hasta olmama 10 gün var bilenler rica etsem anlatabilirmi hamilelik değilmidir...
Prolaktinede baktirdim 8 cikti birde progestrana baktirdim odaha cikmadiİki gun arayla tekrar test yaptir canim hamileysn yukselir deger degilsen hormon testi yaptir prolqktin yuksektir o da gebr kalmayi engeller
Bi tuhaflik var canimm benim 25 cikmisti ve sut gelmiyordu doktor sinirda demistigebe kalamazsin boyle demistiProlaktinede baktirdim 8 cikti birde progestrana baktirdim odaha cikmadi
Yani hamileysen de yukselir 8 cok dusuk hamilelik icindeProlaktinede baktirdim 8 cikti birde progestrana baktirdim odaha cikmadi
Goguslerimde bir sorun var ozamanYani hamileysen de yukselir 8 cok dusuk hamilelik icinde
Soyle soyleyeyim canim esim benim doguda mecburda ben ailemin yaninda kaliyorum 1 mayista yanima geldi 15 mayista gitti 13 mayis son iliski normalde 6 gun daha vardi regl olmama ama ben 14 mayista regl oldum 3 gun surdu bitince goguslerimden sivi geldi kahverengi gibiydi 1 hafta surdu sonra doktora gittim doktorda gebelik olabilir deyince icime kurt dustu test yaptirdim 2.5 gorunce sevindim 4 yildir evliyim sorunumuz yok ama olmuyodaBi tuhaflik var canimm benim 25 cikmisti ve sut gelmiyordu doktor sinirda demistigebe kalamazsin boyle demisti
Soyle soyleyeyim canim esim benim doguda mecburda ben ailemin yaninda kaliyorum 1 mayista yanima geldi 15 mayista gitti 13 mayis son iliski normalde 6 gun daha vardi regl olmama ama ben 14 mayista regl oldum 3 gun surdu bitince goguslerimden sivi geldi kahverengi gibiydi 1 hafta surdu sonra doktora gittim doktorda gebelik olabilir deyince icime kurt dustu test yaptirdim 2.5 gorunce sevindim 4 yildir evliyim sorunumuz yok ama olmuyoda
Testi yaptirali 4 gün olduBi tuhaflik var canimm benim 25 cikmisti ve sut gelmiyordu doktor sinirda demistigebe kalamazsin boyle demisti
Tekrar test yaptir canim yukseldiyse vardir gebelikTesti yaptirali 4 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?