beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Merhaba kızlar ben normalde 15 mayısta adet olmalıydım.. heyecandan 1 gun geçince test yaptirdim 0.81 cikti üzüldüm açıkçası ama hala adet belirtim yok umitlenebilir miyim ki? Erken mi oldu test vakti... ama okuyorum millet adete 2 3 gün kala yaptiriyorlar hemen öğreniyor lar. .. off çok sıkıldım... Bundan önce tüp bebek yaptirmistim 3uzum vardı ama kalpleri durdu... bu ayda bir kac belirti olunca heyecanlandim nedense...

Gec dollenme olabilir .bi kac gun sonra tekrar yaptir bence.0 in ustunde her degerde hamilelik suphesi war diye okumustum .

Benimki tüp bebek tedavisiyle oldu ama yinede anlatayım.
Transferin 10.günü beta 0.01 çıktı.. 31günde bir adet oluyorum. Adet günüm geldi yok.. İlaçlardan vs. Dedim takmadim. Transferden 20 gün sonra ve adet tarihim 7gün geçmişti evde gebelik testi yaptim ve çift çizgi.. Acile koştum beta 306.3çıktı.. Kese göründü kismetse Rabbim evladimi kucağıma almayı nasip etsin..
Tüm isteyenler Duam da herzaman yeriniz var.. Ben çok bekledim. Hasret çektim. Rabbim kısmeti evlat hasreti ile sınamasın

Arkadaşlar benim de adetim 2 gün gecikince dün kan testi yaptırdım 0.10 çıktı henüz gelmedi 26 güne bir adet oluyorum.Hayatta bu kadar gecikmezdi doktor baktı geç yumurtlamışssın ama şimdilik gebelik göremedim dedi kendi de emin değildi.Geçen hafta salı günü adetten 1 hafta önce iilişki olmuştu geç döllenme olablr mi geç yumurtan çatlamış demşti doktor.Ama labaratuardaki bayana yükselebilr mi dedim daha yükselmez öyle bişi yok dedi.ama burda okuduklarımı görünce bunu yaşayanlarınız var.Şaşırdım..

arkadaşlar bu ayın 25 ınde beta hcg baktırmıştırm. 0.183 çıkmıştı. dun yani 29 unda baktırdım. 0.332 çıktı. adete 6 gun var daha.sizce yükselir mi bu değer. daha önceden hep 0.100 çıkardı. umutlanmalı mıyım ??

Arkadaşlarım benim asilamanin 9. Günü. Catlatma iğnesinin 12. Günü. Bhcg 2.5 yükselir mi ki

Çok üzüldüm. Sizler geç ogrenmissiniz ama asilamada da böyle geç belli olanı duydunuz mu ? Günler geçmiyor

Merhaba kusura bakmayin buraya yaziyorum ama bilen vardir mutlaka benim 10 gundur goguslerimde sıvı geliyor gögüs sızlamasi ve kasıntim cok vardi...prof. Doktora gittim bana gebelik olabilir dedi... bende 15 gün önce regl oldum dedim sonra doktor beni göguslerden utrasyona yönlendirdi.. ama doktorun gebelik olabilir demesi icim icimi yedi bu arada 4 yıllık evliyim ama sorunumuz yok bebekte olmuyor.. bundan ötürü kan tahlili yaptirdim bir umut beta 2.5 cıktı hastanedeki ebede çok tersti hamile degilsin deyip başından sağdı... benim daha hasta olmama 10 gün var bilenler rica etsem anlatabilirmi hamilelik değilmidir...

İki gun arayla tekrar test yaptir canim hamileysn yukselir deger degilsen hormon testi yaptir prolqktin yuksektir o da gebr kalmayi engeller

Bi tuhaflik var canimm benim 25 cikmisti ve sut gelmiyordu doktor sinirda demistigebe kalamazsin boyle demisti
Soyle soyleyeyim canim esim benim doguda mecburda ben ailemin yaninda kaliyorum 1 mayista yanima geldi 15 mayista gitti 13 mayis son iliski normalde 6 gun daha vardi regl olmama ama ben 14 mayista regl oldum 3 gun surdu bitince goguslerimden sivi geldi kahverengi gibiydi 1 hafta surdu sonra doktora gittim doktorda gebelik olabilir deyince icime kurt dustu test yaptirdim 2.5 gorunce sevindim 4 yildir evliyim sorunumuz yok ama olmuyoda

Bi tuhaflik var canimm benim 25 cikmisti ve sut gelmiyordu doktor sinirda demistigebe kalamazsin boyle demisti
Testi yaptirali 4 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…