- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
Kızlar ya benimde bat :7 gün varken beta 0.24 çıktı ama ben hamile gibi hissediyorum kendimi Dr usg ile baktı bişeyin yok temiz dedi ama Folic asit başlaya bilirsin dedi benim bir düşüğüm olduğu için sanki o Zaman yaşadığım belirtilerim lüsks etti hatta doktor düşük yaptığımı biliyordu erken diye bişey söylememiş olabilir mi çünkü bana dedi ki ikinci düşükten sonra araştırma yapılır falan dedi bende acaba bişey gördü de erken diyemi söylemedi diyorum çünkü ortada Bebek falan yok neden bana ikinci düşükten bahsetti off ya kafam birmilyon oldu valla kızlar bi el atın banada yorum yapın lütfenBen bu başlığı cooook sevdim yaaa şurada yazan herkes keşke şuan aktif olsatek tek neler yaşadıklarını yazsalar
Kızlar ya benimde bat :7 gün varken beta 0.24 çıktı ama ben hamile gibi hissediyorum kendimi Dr usg ile baktı bişeyin yok temiz dedi ama Folic asit başlaya bilirsin dedi benim bir düşüğüm olduğu için sanki o Zaman yaşadığım belirtilerim lüsks etti hatta doktor düşük yaptığımı biliyordu erken diye bişey söylememiş olabilir mi çünkü bana dedi ki ikinci düşükten sonra araştırma yapılır falan dedi bende acaba bişey gördü de erken diyemi söylemedi diyorum çünkü ortada Bebek falan yok neden bana ikinci düşükten bahsetti off ya kafam birmilyon oldu valla kızlar bi el atın banada yorum yapın lütfen
Bebeğim rahim duvarı kalınlaşması gözüküyor bildiğim kadarıyla kese vs değil kalınlaşmayı mı gördü acaba umutlar denizinde yüzüyoruz resmenCanım değerin negative gözüküyor fakat burda yazılan yazılara gore sizin değer gibi çıkıp sonradan yükselen var. Fakat adetine 7 gün varken usg den hamile olsanız da gözükmez ki
Bebeğim rahim duvarı kalınlaşması gözüküyor bildiğim kadarıyla kese vs değil kalınlaşmayı mı gördü acaba umutlar denizinde yüzüyoruz resmen
Amin Can'ım tüm isteyen herkese versin Rabbim fazla bekletmesin tek temennim bu ❣Bana da çoğu kes rahimin kalınlaşmış diyo doktor . Kalınlaşma olunca ya hamilelige hazırlanıyor ya da adete... İnşallah hamilesindir canım
Amin Can'ım tüm isteyen herkese versin Rabbim fazla bekletmesin tek temennim bu ❣
Tamam tatlım yazarım inşallah güzel haberler yazmayı nasip eder Rabbim :)Buraya gelişmelerden haber verirsin inşallah merakla takip ediyorum.
İnşallah Can'ım sen hamişmisin şimdi :)Sanirim biraz erken yaptirmissin testi biraz daha bekle bence benim de oyle olmustu cunku insallah adet olmazsin da guzel haberlerini aliriz
Alahım esirgesin sakınsın miniğimi annesi sağlıklı gebelikler diliyorum eabbim sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin ❣Evet tatlim 6 haftalik hatta birazdan kalp atisini duymak icin gidicez Allahim insallah isteyen herkese nasip etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?