beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

merhaba benım regl tarıhım 5 gun sonra ama hamıle gıbı hıssedıyorum daha 5 ay once dusuk yaptım herhangı bır bulantı vs olmamıstı bu seferde aynı sekıldeyım 3-4 gun once adet olacakmısım gıbı sancım oldu yumurtlama tarıhımden 2-3 gun sonra oldu o yuzden dusundum belkı hamıleyım dıye test yaptım 1.20 negatıve cıktı reglın gecıkmesını mı beklemelıyım cunku heyecandan bekleyemedım normalde 1 hafta onceden regl sancılarım baslardı bu ay henuz tık yok lutfen yardımcı olun gecıkme olmadan test yapılırsa yanlıs olma olasılıgı var mıdır?

Yanlis olma olasiligini bilmiyorum ama benim suan 5 haftalikmis fakat 2 hafta once gittigimde negatif cikmisti adetim de gecikmemisti ozaman

meraba kızlar benımde aşılamını 14. günü beta hcg 0,0 çıktı aşıladan sonra progestan kullanmıştım acaba oyuzden mı adet olmadım kızlar cvplarsanız sevınırım.

Bnde regl oldum doktora gittim klomen verdi reglinin 11.günü çatlatma iğnesi verdi vuruldum ve bekliyorum şuan bakalım nolcak

Bir daha ümitlenmeyeceğim dedim ama insan bu sayfayı okuyunca ümitleniyor.Adetime 8 gün var, akıntım falan var diye erken gebelik testi yaptım.Birinde silik çizgi diğerinde belirgin çizgi çıktı.Çok mutlu oldum tabi.Ertesi gün btcg yaptırdım değer 0,174 çıktı.Nasıl bir hayal kırıklığı tahmin edin artık.Şimdi bu sayfaları okuyunca Allah vermek istediğine veriyor dedim.İnşallah biz isteyenlere de verir.

Ben bu başlığı cooook sevdim yaaa şurada yazan herkes keşke şuan aktif olsa tek tek neler yaşadıklarını yazsalar
Kızlar ya benimde bat :7 gün varken beta 0.24 çıktı ama ben hamile gibi hissediyorum kendimi Dr usg ile baktı bişeyin yok temiz dedi ama Folic asit başlaya bilirsin dedi benim bir düşüğüm olduğu için sanki o Zaman yaşadığım belirtilerim lüsks etti hatta doktor düşük yaptığımı biliyordu erken diye bişey söylememiş olabilir mi çünkü bana dedi ki ikinci düşükten sonra araştırma yapılır falan dedi bende acaba bişey gördü de erken diyemi söylemedi diyorum çünkü ortada Bebek falan yok neden bana ikinci düşükten bahsetti off ya kafam birmilyon oldu valla kızlar bi el atın banada yorum yapın lütfen

Kızlar ya benimde bat :7 gün varken beta 0.24 çıktı ama ben hamile gibi hissediyorum kendimi Dr usg ile baktı bişeyin yok temiz dedi ama Folic asit başlaya bilirsin dedi benim bir düşüğüm olduğu için sanki o Zaman yaşadığım belirtilerim lüsks etti hatta doktor düşük yaptığımı biliyordu erken diye bişey söylememiş olabilir mi çünkü bana dedi ki ikinci düşükten sonra araştırma yapılır falan dedi bende acaba bişey gördü de erken diyemi söylemedi diyorum çünkü ortada Bebek falan yok neden bana ikinci düşükten bahsetti off ya kafam birmilyon oldu valla kızlar bi el atın banada yorum yapın lütfen

Canım değerin negative gözüküyor fakat burda yazılan yazılara gore sizin değer gibi çıkıp sonradan yükselen var. Fakat adetine 7 gün varken usg den hamile olsanız da gözükmez ki

Canım değerin negative gözüküyor fakat burda yazılan yazılara gore sizin değer gibi çıkıp sonradan yükselen var. Fakat adetine 7 gün varken usg den hamile olsanız da gözükmez ki
Bebeğim rahim duvarı kalınlaşması gözüküyor bildiğim kadarıyla kese vs değil kalınlaşmayı mı gördü acaba umutlar denizinde yüzüyoruz resmen

Bebeğim rahim duvarı kalınlaşması gözüküyor bildiğim kadarıyla kese vs değil kalınlaşmayı mı gördü acaba umutlar denizinde yüzüyoruz resmen

Bana da çoğu kes rahimin kalınlaşmış diyo doktor . Kalınlaşma olunca ya hamilelige hazırlanıyor ya da adete... İnşallah hamilesindir canım

Ben bugün tekrar kan testi yaptırdım, belki laboratuvarda bir sıkıntı vardır dedim.Ama aynı sonuç geçen sefer 0,147 şimdi 0,149 çıktı.Adetime 6 gün var.Hayırlısı olsun Rabbim benden daha iyi biliyordur.

Selam kızlar ben tup bebek yaptırdın adetim iki gün geçti test yaptırdım 1.20 çıktı doktorum iki sonra tekrar test yaptır dedi yazılanları okuyunca ümitleniyorum adet olmassam yaptırıcam tekrar dua edin ne olu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…