beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Bende bugun kan testi yaptirdim 0.100 cikti negatif dediler adetime yaklasik 7/10 gun war .0 ustu degerlerde 0.001 kadar kucukler haric hamilelik suphesi olabilir bir kac gun sonra testi tekrarr etmek gerekir yaziyor .sizce hamile olabilirmiyim
Benimde adetime 10 gün varken 2.5 cikti sizce benimkide yukselirmi bana umut oldunuz

Benimde adetime 10 gun varken 2.5 cikti bendede umut olabilirmi yukselirmi ne zormus yaaa beklemek sizde ins saglikli bir sekilde alirsiniz bebisinizi kucaginaza
Evet canim yukselebilir ama tabiki cok umutlu olmak iyi degildir hayal kirikligina ugrarsn ben cok yasadim Rabbim beklemedgimz anda verior mucizesni

selam arkadaşlar. size durumu anlatmak istiyorum. 4 mayısta adet oldum.sonra 25 26 sı gbi 3 gün boyunca kahverengi lekelenmem oldu. arada pembemsi falan. bende yerleşme kanamasıdır diye sevinerek kan testi yaptırmaya gittim. adet tarihime 5 gün kala kan testim 0.40 yani negatif çıktı. hala hasta olmadım. bolca akıntım var ve dünden beridir göğsümün sadece uç kısmına elimi bile değdiremiyorum. öyle bir acı var. benzer durum yaşayan var mı?

Selam arkadaşlar 2. Kez asilama oldum ,bu gün 14.gün oluyor kan testimin yaptırdım sonucu 0.1 çıktı çok üzüldüm .adetime 4 gun var acaba umut varmı ki benim gibi yaşayan

arkadaşlar daha öncede yazmıştım. 4 mayıs son adet tarihin. 25i gbi 3 gün süren kahverengi lekelenmelerim oldu. sonra kesildi. o zaman adet tarihime 4 gün kala kan testi yaptım negatif çıktı. adet olmam gerekn tarihte adet olmadım. 4 gün geciktikten sonra da yani 7-8 haziran gbi idrar testi yaptım çünkü aşırı kasık ağrım ve şişkinliğim vardı ve aşırı akıntım oluyodu ara sıra beyaz bazen de sarı ama adet olmuyordum. o da negatif çıktı. bugün gecikmemin 11. günündeyim. adet olacakmışım gibi olan ağrılarım kesildi. akıntımda yavaştan devam ediyor. başına bu tarz bişeyler gelen var mı? hiç umut yok değil mi ?

bu arada sen ne durumdasın?

Su anda bu mesaji okuyunca bir umut doldu icime ben de bu ay tüp bebek yaptirdim 3.gün embriyosu iki tanr kondu 10.gün test sonucum 0.100 cikti negatif ilaclarida biraktim 5 gün oldu halen adet olmadım

Su anda bu mesaji okuyunca bir umut doldu icime ben de bu ay tüp bebek yaptirdim 3.gün embriyosu iki tanr kondu 10.gün test sonucum 0.100 cikti negatif ilaclarida biraktim 5 gün oldu halen adet olmadım

Benim durum böyle olunca paylaşmak istedim. Hani belki umut olur gerçek olur..

Benimde 3.gün embriyosu transferi oldu ve 10.gün 0.01 bunun üstünden yaklaşık iki hafta geçti ve hala adet olmamıştım. Tekrar test yaptim ve pozitif görmek nasip oldu.

Yinede sen birkaç gün daha bekle. İki kere uzulmeni istemem. Allah gönlüne göre versin

Mesaji yazdiktan sonra lavaboya gittim ve adet oldugumu gördüm ve inan c9k sevindim daha fazla umutlanmadan yeni aya yeni umutlara başlamış oldum cok şükür rabbim büyük en hayirli zamani o biliyor

Merhabalar yardımlarınızı bekliyorum..
Gecen ay regl tarihim 10 Haziran.genelde reglim 26 -29 arası oluyor fakat bu ay henüz adet olmadım kan testi yaptırdım beta 0,100 çıktı yani negatif...

Bu zamana kdr adetim hiç şaşmazdı sizce beta yükselir mi daha bekleyip test yapmakta fayda var mıdır? İlişki tarihlerim de adetim bittikten sonra ki o hafta idi sadece gün aşırı 3 veya 4 kez olmuştur.

Yardımcılarınızı bekliyorum napcağımı bilmiyorum

Merhaba arkadaslar. Benim de adetime iki gun kala kahverengi leke geldi ve kesildi idrar testi yaptigimda silik de olsa ikinci cizgi cikti heyecanlanip doktora gittigimde kan testimde hcg 0.100 cikti negatif dedi bugun adet olmam gerekiyor son bir kez test yapiyim dedim ve bu defa belirgin sekilde cift cizgi cikti. Acaba bikac gun sonra hcg degerim yukselirmi bilemedim daha once böyle bi durum yasayan varmi yazabilirse cok sevinirim

Benim de silik çıktı ama iki gün sonra regl oldum maalesef.doktora gittim hormon testi yaptık herşey normal klomen diye ilaç verdi.klomen kullanan birisi var mı etkisi iyi midir acaba? Ben ce siz tekrar doktora görünün belki bebiş vardır

Allah saglikli kucaginiza almak nasip etsin insallah. Yukarida okuduysaniz benim de ona benzer bisey oldu kan testimde negatof cikmisti 1 hafta sonra tekrar gittim ve 4 haftalik hamile oldugumu ogrendim bu hafta 5teyim keseyi de gorduk cok sukur artik kalp atisini bekliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…