Benimde adetime 10 gün varken 2.5 cikti sizce benimkide yukselirmi bana umut oldunuzBende bugun kan testi yaptirdim 0.100 cikti negatif dediler adetime yaklasik 7/10 gun war .0 ustu degerlerde 0.001 kadar kucukler haric hamilelik suphesi olabilir bir kac gun sonra testi tekrarr etmek gerekir yaziyor .sizce hamile olabilirmiyim
Benimde adetime 10 gun varken 2.5 cikti bendede umut olabilirmi yukselirmi ne zormus yaaa beklemek sizde ins saglikli bir sekilde alirsiniz bebisinizi kucaginazaBenim adetime 5 gun kala 2 li bi deger ckmsti adetmn ikinci gnde 212 ckti oyuzden umidini kesme dikkat et kendine
Benimde adetime 10 gün varken 2.5 cikti sizce benimkide yukselirmi bana umut oldunuz
War tabiki yukselebilir .cok erken cunku dahaBenimde adetime 10 gün varken 2.5 cikti sizce benimkide yukselirmi bana umut oldunuz
Ins rabbim hayirlisini nasip etsin bol bol dua edin hamilelerin duasi kabul olurmus... rabbim saglikli bi sekilde bebeginizi kucaginiza almayi nasip eder ins bizlerede tez vakitte nasip eder insWar tabiki yukselebilir .cok erken cunku daha
Evet canim yukselebilir ama tabiki cok umutlu olmak iyi degildir hayal kirikligina ugrarsn ben cok yasadim Rabbim beklemedgimz anda verior mucizesniBenimde adetime 10 gun varken 2.5 cikti bendede umut olabilirmi yukselirmi ne zormus yaaa beklemek sizde ins saglikli bir sekilde alirsiniz bebisinizi kucaginaza
Rabbim hayrli zamanda versin insaallahDayanamayip bugun tekrardan yaprirdim 0.0 cikti
Adetimi 2 gün geçmişti yaptırdım 0,3 çıktı yani negatif...Adetimi 1 hafta geçtikten sonra yaptık 165,4 çıktı yani pozitif şimdi 1,5 aylık hamileyim Allahım sanada ve isteyen herkese versinn
Slm bende adetim 2 gün geçince kan testi yaptım 0.15 çıktı yok ve hala adet olmadım 6 gün geçti yarn doktora gidecem bakalım belli olur herşey neden bu gecikme acaba
Su anda bu mesaji okuyunca bir umut doldu icime ben de bu ay tüp bebek yaptirdim 3.gün embriyosu iki tanr kondu 10.gün test sonucum 0.100 cikti negatif ilaclarida biraktim 5 gün oldu halen adet olmadımBenimki tüp bebek tedavisiyle oldu ama yinede anlatayım.
Transferin 10.günü beta 0.01 çıktı.. 31günde bir adet oluyorum. Adet günüm geldi yok.. İlaçlardan vs. Dedim takmadim. Transferden 20 gün sonra ve adet tarihim 7gün geçmişti evde gebelik testi yaptim ve çift çizgi.. Acile koştum beta 306.3çıktı.. Kese göründü kismetse Rabbim evladimi kucağıma almayı nasip etsin..
Tüm isteyenler Duam da herzaman yeriniz var.. Ben çok bekledim. Hasret çektim. Rabbim kısmeti evlat hasreti ile sınamasın
Su anda bu mesaji okuyunca bir umut doldu icime ben de bu ay tüp bebek yaptirdim 3.gün embriyosu iki tanr kondu 10.gün test sonucum 0.100 cikti negatif ilaclarida biraktim 5 gün oldu halen adet olmadım
Mesaji yazdiktan sonra lavaboya gittim ve adet oldugumu gördüm ve inan c9k sevindim daha fazla umutlanmadan yeni aya yeni umutlara başlamış oldum cok şükür rabbim büyük en hayirli zamani o biliyorBenim durum böyle olunca paylaşmak istedim. Hani belki umut olur gerçek olur..
Benimde 3.gün embriyosu transferi oldu ve 10.gün 0.01 bunun üstünden yaklaşık iki hafta geçti ve hala adet olmamıştım. Tekrar test yaptim ve pozitif görmek nasip oldu.
Yinede sen birkaç gün daha bekle. İki kere uzulmeni istemem. Allah gönlüne göre versin
Mesaji yazdiktan sonra lavaboya gittim ve adet oldugumu gördüm ve inan c9k sevindim daha fazla umutlanmadan yeni aya yeni umutlara başlamış oldum cok şükür rabbim büyük en hayirli zamani o biliyor
AmiinnnÇok sevindim :) Allah'ım ikimize de nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?