beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

4 gün arayla kan testi yaptırdım. Regl dönemim de gelmemişti
İlk sonuç : 0,1
İkinci sonuç : 37,9

Son düzenleme:
İki gün arayla yaptırmanız daha iyi iki gün arayla %60 artması lazım en az. Yani ikiye kaplamalı beta HCG degeriniz
%60 gibi bir artış diyerek bence yanlış yönlendirme yapmayalım. Buradaki her bayan hassas. Bugün doktor kontrolünde tekrar test yapıldı. Sonuç 63.1 ama doktor tarafından yeterli görüldü. Doktor da gayet karşısına alıp herşeyi anlattı. Takip edip stabil olarak iki kat artmasını bekleriz 2 günde 1 dedi. Şuan sizin dediklerinize bakarsam düşük yapıyorum çünkü yüzde 60 artmadı. Bence bu kadar doktorculuk oynamayalım.

Kan değerlerimizin dusuk olması dusuk yaptığınız anlamına gelmez bu bir . İkincisi siz buraya bir şeyler yapıyorsanız her cevabı okursunuz ister göz önüne alır ister almazsınız. Haddinizi asmayin kimse burada doktorculuk yapmıyor. İlk önce beta HCG değeri az yükselirse ne anlama gelir bunu araştırın. ki benim demek istediğimi doktorunuz da size demiş STABİL olarak degerinizin ikiye katlanmasını bekleriz 2 günde 1 demiş. Yani bana yazdığınız cevapta almanız gereken cevabı aldınız bence

Yuzde 60lazim en az diyen arkadas diger arkadas hakli.yanlis bilgilendirme yapiyorsun iki katina çıkması lazim en az yuzde 60 cikmasi degil 2 gunde 2 kati

Arkadaşlar eylül ayında dusuk yaptım ve doktorlarım bilgisi dahilinde bu söylendi. Girin bir çok tez var bununla alakalı. Ve bnim gibi birçok arkadaşın belli düzeyde artmadığı için sağlıksız gebelik oldu. Bilmeden bilmediğim şey hakkında yorum yapmam zaten.

O zaman diger doktorlar yanlis biliyor.kocam ve arkadaslari dahil

Merak etme az yükselirse nolacağını anlattı doktor. Ama buradaki insanları bu şekilde karamsar yönlendirmek ne okursan oku, ne yaşamış olursan ol doğru değil. Neyse burası ne tartışmanın yeri ne zamanı. İnşallah Allah birdaha yaşatmaz ve hayırlı bir evlat sahibi olursun.
Hanımlar benim size aktarabileceklerim; hamileliğimi Reglimden 1 hafta önce öğrendim. Kasık ve bel ağrılarım artmıştı. Göğüslerim tuhaflaşmıştı. Kan testi yaptırdım ilk sonucum 0.1 idi. Ama bir rüya sonucu + ağrılarımın devam etmesi ile testi 4 gün sonra tekrarladım ve sonuç pozitif. Ancak henüz tarihim gelmediği ve ilgili hormondaki düzey yeterli bir sayıya ulaşmadığı için, doktor regl tarihinin geçmesini beklemem gerektiğini söyledi. Ha bu arada her kasık ağrısında gebelik şüphesini akla getirmeyin mutlaka doktora gidin. Ben ilk kasık ağrıları yaşamaya başladığımda(3ay önce) doktora gittim bir hevesle. Ancak enfeksiyon kaptığımı öğrendim.
Not: hamileliğinizi erken öğrenmeye çalışmayın. Regl dönemine kadar ya da o keseyi görene kadar o kadar kötü oluyorsunuz ki (kimyasal gebelik mi, dış gebelik mi, boş gebelik mi, sağlıklı gebelik mi vs). O bekleyiş sizi daha beter yıpratıyor.

merhaba. Bugün Betahcg testi yaptırdım. sonuç 1.81 çıktı. adet olmadım henüz ama adet gibi sancı çekiyorum belim ve kasığım çok ağrıyor. midem de yanma var. Acaba değer yükselir mi ? testi tekrar etmelimiyim. Lütfen cevap verir misiniz
.

Merhaba kizlar.benim adetim 3 gun gecikti bugun kan verdim ve degerim 5.0 cikti. Testte tanimlamamadi yaziyodu. Doktor 2 gun sonra gel ama su an negatif dedi. Sizce ne yapmaliyim

Benimde sat: 28 kasım 2016
23 aralıkta kan testi 0.100 ve 25 aralıktada dolayısı ile senden ümitlendim @Sekerci adetim geçince tekrar yapacağım

Kizlar benim gecen ay adetim gecikti kan verdim 5 cikti degerim araligi cikmadi. Sonraki gun adet oldum. Sizce ustune gormus olabilir miyim nolur yardimci olun..

Kızlar benimde adetim 3 gün gecikti ve beta 1.65 çıktı ve bu değeri ilk kez gördüm hayatım boyunca..Rahim kalinligi da 9.4...Bugün 4.gün bitti hala adet olmadım ve bel ağrım var hafif akinti kasikta batma oluyor..Sizce yükselir mi değer

Merhaba kızlar inşallah beklediğimiz Haberleri alırız. Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim. Kızlar aralık ayında klomen kullandım 5 gün bu ay adetim 4.gün gecikti. Dün kan tahlili yaptırdım ve sonuç 0.100 yani negatif çıktı. Adetimi uzun zamandır takit ediyorum ilk defa gecikti. Ve ilk defa gögüs ucu ağrıları ve özellikle sağ kasık ağrılarıyaşıyorum. Göz bebeklerim büyüdü eşimde fark etti. Karnımda ağrı ve kaşıntı batmalar vs.. Deneyimli olanlar yardımcı olabilirmi lütfen yıkıldım sonucu görünce. Geç döllenme olabilirmi lütfen yardımmm

kızlar mrb adet günüm dündü. olmadım. bugunde olmadım gittim test yaptırdım 0,9 cıktı her zaman 0,01 çıkar ama bilmiyorum. sizce yükselme ihtimali var mı?

cnm senin sonuç ne oldu?

Kızlar merhaba,
Benim bir arkadaşımın sorusu tek soru için üyelik açmayayım dedi.
İlişkiden 1 hafta sonra şüphelenip kan testi yaptırmış beta 2 çıkmış. Hamile olma olasılığı olabilir mi?

kizlar merhaba carsamba gecesi beta hcg 0.9 du bugun 6 olmus. ne diyorsunuz benim gibi olup yukselen var mi ? yaptigim ovulasyon testine gore adet gunum yarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…