Hanımlar ben dün idrar testi yaptım ve pozitif gördüm kan tahlilimde 2 cikti adetim de gecikti sizce olma durumu var mi ilk defa idrar testinde böyle bişey yasiyorum
Kızlar merhaba,
Benim bir arkadaşımın sorusu tek soru için üyelik açmayayım dedi.
İlişkiden 1 hafta sonra şüphelenip kan testi yaptırmış beta 2 çıkmış. Hamile olma olasılığı olabilir mi?
kizlar merhaba carsamba gecesi beta hcg 0.9 du bugun 6 olmus. ne diyorsunuz benim gibi olup yukselen var mi ? yaptigim ovulasyon testine gore adet gunum yarin.
Aynen valla cok sinir bozucu agrim var belim agriyor oldum olucam diye hissediyorum ama yok artik ne isticegimi sasirdim yaa adet olsam dert olmasam ayri dert Allahim yardimcimiz olsun hayirlisi olsun insallah ;(
Allah isteyen herkese sana da bana banada nasip etsin insallah muallakta kalmamız kötü oluyor hamiş haberini okurum insallah
Selamun aleykum hanimlar..
Son adet tarihim 22 aralik.
Adet dongum cok duzenli (28 gunde bir)
Esim sehir disinda oldugundan iliskimiz 11 ocak 17 ocak tarihleri arasinda gerceklesti(yumurtlamadan sonra sanirim)
Olmam gereken adet gunu 18 -19 ocakti. Ustunden 11 gun gecti.
Adetimin 9. Gunu yani 2 gun once kan testim negatif cikti.. Hala adet olmadim. Acaba gec dollenme gibi bisey olmus olabilir mi. Doktor adet olmassan bi hafta sonra tekrar gel bakalim dedi. Sizler ne dusunuyosunuz. ALLAH razi olsun simdiden..[/QUOTE
Mrb cigdem ayni seyleri yasiyoruz seninle adet duzen gunumuz bile ayni bende 22 aralikta oldum ve hala olmadim bugun yine bir umut kan testi verdim yine negatif( arada kasik agrisi ve bel agrisi yasiyorum ama bu kadar duzenliyken adet dongum bir anda boyle oldu ve gelecek ay tup bebek dusunuyorduk ( Allah yardimcimiz olsun ;(( vardir bir hayir
Malesef adet gördüm bugun hakkimda hayirlisi buymus demekki ;( Allahim insallah tup bebek tedavimizde yardimcimiz olsun dualarinizda beni de unutmayin kizlar ;( Allahim isteyen herkeze nasip etsin insallah saglikli sihatli ;(((
Hayirlisini nasip etsin Rabbim uzulmeen kisa zamanda hayirlisyla bi bebegin olur insaallah..
Bende hayiz olmadim daha bugun idrar testi yaotim ama negatif tabi
Sonucunuz ne oldu acabaMerhaba kızlar bende adete 3 gün kala beta yaptırdım sonuç 2 yani negatif ama adetimde 5 gün geçiyor dün normal idrar testi yaptım yine negatif adetlerimde cok duzenlidir bu ay kıloment kullandım ondanmıdır yada geç döllenmemidir bilemedim burda yazılanlarıda okuyunca insan umutlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?