beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Arkadaşlar benim bi sorum olacak iki ay once 4 haftalik dusuk yaptim. Bikac gundur yine hamilelik belirtileri basladi bugun biraz kanamam olunca meraklandim hastaneye gittim bhcg 0.100 çıktı ama daha adet olmama 8 gun var yerlesme kanamasi olabilirmi bu daha sonra hcg yukselirmi

Slntcr, 5 dakika önceK.İ.B.
C

Hanımlar ben dün idrar testi yaptım ve pozitif gördüm kan tahlilimde 2 cikti adetim de gecikti sizce olma durumu var mi ilk defa idrar testinde böyle bişey yasiyorum

Hanımlar mrb dusuncelerinize ihtiyacim var dusunmekten kafayi yicem yoksa ;( adetimden 6 gun gecti dun yani 5.gununde kan testi yaptirdim 0.100 cikti yani negatif normalde tup bebek tedavisi gorucektim gelicek ay o yuzden bu ay adet gormem onemliydi ama olmadim doktoruma yazdigimda hemen tarlusal diye bir ilac onerdi ic dedi ama ben icmek istemiyorum o kadar cok yazi okudum ki daha sonradan gebe oldugunu ogrenenler oldugunu siz olsaniz ne yapardiniz ;(( anne olmayi cok istiyorum 1 senedir olmadi ;(

Benimde 5 gün canım 2 kan testim de 0.01 ve 0 negatif. Ama hala burada yazılanlardan dolayı ümidim var bir daha yapıcam bi hafta kadar bekleyip böyle şüphelin olunca insanin sinirleri bozuluyor adet gelse yine insan rahatlayacak agrı kesici bile içmiyorum A adles_89

testi çok erken yaptığı için varsa bile çıkmayabilir. Adet gününü beklesin gecikirse yeniden test yapsın canım.

kizlar merhaba carsamba gecesi beta hcg 0.9 du bugun 6 olmus. ne diyorsunuz benim gibi olup yukselen var mi ? yaptigim ovulasyon testine gore adet gunum yarin.

2 gün sonra testi tekrarla canım eğer 12 ve üzeri çıkarsa hamilesin demektir

Aynen valla cok sinir bozucu agrim var belim agriyor oldum olucam diye hissediyorum ama yok artik ne isticegimi sasirdim yaa adet olsam dert olmasam ayri dert Allahim yardimcimiz olsun hayirlisi olsun insallah ;(

Aynen valla cok sinir bozucu agrim var belim agriyor oldum olucam diye hissediyorum ama yok artik ne isticegimi sasirdim yaa adet olsam dert olmasam ayri dert Allahim yardimcimiz olsun hayirlisi olsun insallah ;(

Allah isteyen herkese sana da bana banada nasip etsin insallah muallakta kalmamız kötü oluyor hamiş haberini okurum insallah

Kızlar merhabalar ben bu ay klomen ardından da ovitrelle iğne kullandım iğneden 13 gün sonra kan testi 0.8 çıktı adetime normalde 4 5 gün var ama ben sonucu alınca direk bitti dedim şimdi burda yazılanları okuyunca bir umut oluştu var mı benim durumumu yaşayan sizce yükselme ihtimali var mı?

Selamun aleykum hanimlar..
Son adet tarihim 22 aralik.
Adet dongum cok duzenli (28 gunde bir)
Esim sehir disinda oldugundan iliskimiz 11 ocak 17 ocak tarihleri arasinda gerceklesti(yumurtlamadan sonra sanirim)
Olmam gereken adet gunu 18 -19 ocakti. Ustunden 11 gun gecti.
Adetimin 9. Gunu yani 2 gun once kan testim negatif cikti.. Hala adet olmadim. Acaba gec dollenme gibi bisey olmus olabilir mi. Doktor adet olmassan bi hafta sonra tekrar gel bakalim dedi. Sizler ne dusunuyosunuz. ALLAH razi olsun simdiden..

Mrb cigdem ayni seyleri yasiyoruz seninle adet duzen gunumuz bile ayni bende 22 aralikta oldum ve hala olmadim bugun yine bir umut kan testi verdim yine negatif ( arada kasik agrisi ve bel agrisi yasiyorum ama bu kadar duzenliyken adet dongum bir anda boyle oldu ve gelecek ay tup bebek dusunuyorduk ( Allah yardimcimiz olsun ;(( vardir bir hayir

Rabbim hayirlisini nasip etsin canimm.. bende de kasigimda seyirme var bazen goguslerim aciyo.. Allah ikimize ve isteyen herkese nasip etsin dua edelim birbirimize insaallah

Malesef adet gördüm bugun hakkimda hayirlisi buymus demekki ;( Allahim insallah tup bebek tedavimizde yardimcimiz olsun dualarinizda beni de unutmayin kizlar ;( Allahim isteyen herkeze nasip etsin insallah saglikli sihatli ;(((

Malesef adet gördüm bugun hakkimda hayirlisi buymus demekki ;( Allahim insallah tup bebek tedavimizde yardimcimiz olsun dualarinizda beni de unutmayin kizlar ;( Allahim isteyen herkeze nasip etsin insallah saglikli sihatli ;(((

Hayirlisini nasip etsin Rabbim uzulme en kisa zamanda hayirlisyla bi bebegin olur insaallah..
Bende hayiz olmadim daha bugun idrar testi yaotim ama negatif tabi

Hayirlisini nasip etsin Rabbim uzulme en kisa zamanda hayirlisyla bi bebegin olur insaallah..
Bende hayiz olmadim daha bugun idrar testi yaotim ama negatif tabi

Sagol canim belkide cok kafaya taktigimiz icin gecikti bu kadar ama insallah senin hamile haberlerini alirim canim dualarim isteyen herkeze insallah ;(

Merhaba kızlar bende adete 3 gün kala beta yaptırdım sonuç 2 yani negatif ama adetimde 5 gün geçiyor dün normal idrar testi yaptım yine negatif adetlerimde cok duzenlidir bu ay kıloment kullandım ondanmıdır yada geç döllenmemidir bilemedim burda yazılanlarıda okuyunca insan umutlanıyor

Sonucunuz ne oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…