beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

2 gün arayla yaptım bu hafta iste 1.20 çıktı ne yükselmiş ne düşmüş oyuzden kafaya taktim bekliycem artk olmazsan kan yaparim yine

Aaa çok ilginç canım ilk kez duydum. Sen bir doktora git bence.

17-18 aralık yumurtlama günümdü, o günleri değerlendirdik. Bugün gidip kan testi yaptırdım 0.1 çıktı. Biraz acele davrandım erken oldu biliyorum. Yükselme imkânı varmı sizce arkadaşlar? Eğer gebelik veya döllenme olduysa 0.1’den biraz daha yüksek çıkması gerekmiyormu?

Ya içime su serptin...aslnda 2aydr bebk dşnyruz ama insan istyoki istediği anda olsun..çok tşk ederim...dayanabilirsem adetimi bklycem...

Canım sende bnm gbi çok erken davranmışsın...erken davranınca aslında boşuna moralimzde bozuluyor...aslında en iyisi adetin geçmesni beklmk sanırım...

Kizlar dua edin ins bu ay hamile kalirim cok istiyorum her ay adet olunca üzülüyorum dua edin bana

Kizlar benim durumumda cok karisik ya gecen ay bir hafta gec oldum regl hic umitlenmemk icin test yapmadim sonra regl oldum cok siddetli ve fazla oldum bu ayda regl tarihime bir hafta kala kahverengi siyah camur gibi akinti geldi bir gun suru az az oldum.sonra korkup doktora gittim doktor muayene etti regl dedi kan vermistim 0.1 di klomene basladik diger ay ne zaman regl olcam hic bi fikrim yok normalde reglimin 5. Gunu olcakti bugun nolcak cikmazlardayim ((((

Kızlar bnde dayanamadım erkn gebelik testi yaptım...Çok silik bi çzgi çıktı acaba çok yeni olduğu için mi öyle çıktı yoksa yanıltıcı mı...çok moralim bozuldu

Arkadaslar merhaba, bana 8 ocakta asilama yapildi. Sonra biraz rahatsizlaninca asilamanin 4. Gunu hcg 16 kusur cikti. Bugun yani asilamanin 7. Gunu 4.23 cikti ve dr gebelik yok dedi. Asilama yaptiran varsa catlatma ignesinde hcg oldugunu biliyordur,16 cikan sonuc o yuzden de cikmis olabilir diye dusunuyorum. Dr sivi var diye bir ilacla adet olmami saglayacakti ama ben istemedim, beklemek istedim.sivinin zarari da olmazmis sordum. Adetime 6 gun var, sizce gebelik olabilir mi?

Arkadaşlar merhaba bende geçen ay bir kimyasal gebelik geçirdim doktorum korunmama gerek olmadığını söyledi bir kaç belirti var yaşadığım bunlara dayanarak dün beta HCG testi yaptırdım 0.100 çıktı ama adetime daha 9 gün var sizce ufak bi ihtimal olsa da hamilelik olabilir mi?

Sali gunu ben de yaptirdim 0.1 ciktiayni sekilde tahmini 9 gun kala.bu sabah da idrar testi yaptim yine nagatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…