- 11 Ekim 2017
- 593
- 251
- 103
- 29
Aaa çok ilginç canım ilk kez duydum. Sen bir doktora git bence.Kızlar benimde çok değişik pazartesi kan yaptım 1.20 ama idrarda çıkıyor ve hastada olmadım bugün kani tekrarladım yine 1.20 gelirken de idrar aldım oda pozitif .niye boyle oluyor sizce.3idrar testide pozitif hepside farklı markalar.olmasa bike niye ayni rakamda çok merak ediyorum
Ya içime su serptin...aslnda 2aydr bebk dşnyruz ama insan istyoki istediği anda olsun..çok tşk ederim...dayanabilirsem adetimi bklycem...Cnm yumurtlama nin ne zaman gerçekleştini biliyosundur.adete 14 gün kala.aşılama bile o gün yapiliyor genelde. Arkadaşım yumurta o gün gelisse diyelim döllenmesi 6 sürüyor. Adete 8 gun kala döllenme oldu yani hemen kandada çıkmıyor oda 1,2 gün sürüyor. Hadi adete 4 gün kala desen neyse ama 10 gün kala mümkün deil olsa dahi çıkmaz
Canım sende bnm gbi çok erken davranmışsın...erken davranınca aslında boşuna moralimzde bozuluyor...aslında en iyisi adetin geçmesni beklmk sanırım...17-18 aralık yumurtlama günümdü, o günleri değerlendirdik. Bugün gidip kan testi yaptırdım 0.1 çıktı. Biraz acele davrandım erken oldu biliyorum. Yükselme imkânı varmı sizce arkadaşlar? Eğer gebelik veya döllenme olduysa 0.1’den biraz daha yüksek çıkması gerekmiyormu?
Aynen canım 3 4 gün bekliycem tekrar kanda bakicamAaa çok ilginç canım ilk kez duydum. Sen bir doktora git bence.
İnş canım Rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin..Kizlar dua edin ins bu ay hamile kalirim cok istiyorum her ay adet olunca üzülüyorum dua edin bana
Kizlar benim durumumda cok karisik ya gecen ay bir hafta gec oldum regl hic umitlenmemk icin test yapmadim sonra regl oldum cok siddetli ve fazla oldum bu ayda regl tarihime bir hafta kala kahverengi siyah camur gibi akinti geldi bir gun suru az az oldum.sonra korkup doktora gittim doktor muayene etti regl dedi kan vermistim 0.1 di klomene basladik diger ay ne zaman regl olcam hic bi fikrim yok normalde reglimin 5. Gunu olcakti bugun nolcak cikmazlardayim(((([/QU
Hep mi bu şekildeydi canım
Yok canim ya daha bu ay basima geldiHep mi bu şekildeydi canımNurabdullahpolat
Yeni oldugu icindir muhtemelen canim ne guzel bak bebis geliyo hadi hayirlisi bide kanda baktir bakalimKızlar bnde dayanamadım erkn gebelik testi yaptım...Çok silik bi çzgi çıktı acaba çok yeni olduğu için mi öyle çıktı yoksa yanıltıcı mı...çok moralim bozuldu
Insallah arkadasim amiinnn hepimizin kucaklari dolsun insallah bebislerle :)Ya umarım öyledir canım...senin de adetini blki bişy etkilmştr canım inş hayrlısyla Rabbim nasip eder hepimize..Nurabdullahpolat
Arkadaşlar merhaba bende geçen ay bir kimyasal gebelik geçirdim doktorum korunmama gerek olmadığını söyledi bir kaç belirti var yaşadığım bunlara dayanarak dün beta HCG testi yaptırdım 0.100 çıktı ama adetime daha 9 gün var sizce ufak bi ihtimal olsa da hamilelik olabilir mi?[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?