- 16 Şubat 2019
- 441
- 423
- 33
- 29
Bende düzensiz adet görüyorum. Yani 60 günde bir. 30. Günde çıktı o sonuçSiz adetten önce mı yaptınız test?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende düzensiz adet görüyorum. Yani 60 günde bir. 30. Günde çıktı o sonuçSiz adetten önce mı yaptınız test?
Merhaba bence hamilesinizMerhaba kızlar adetime 6 gün var beta hcg 2.50 çıktı gebelikten söz edilebilirmi yoksa bu değer bu zamanlarda böyle cıkabilirmi
İdrar da test yapmadım yarın sabah ilk idrarla yapayım olmazsa ama değer düşük çıkarmı ki inşallah gebeyimdir 2 senedir olmadı hersey zamanı gelince olur Rabbim ol derse inşallah o zaman bu zamandır teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinMerhaba bence hamilesiniztest yaptınız mı
İdrar testi yapmıştım bildiğinİz flaş tutarak 10 dk sonra beliren bir çizgi gördüm. Eşim görmedi bile öyle çizikti. Gece kan verdim 3.57 doktor hamile değilsiniz 5in altı değildir dedi. Ama hep 0 çıkan şeyin o sonucu göstermesi umut oldu bana. 3 gün bekledim yine verdim ve 210 olmuştı değerim. O sırada evde test yapmaya devam ettim her gün bi tık daha belirdi. Sizde evde test yapın foto atın bakalım beraberİdrar da test yapmadım yarın sabah ilk idrarla yapayım olmazsa ama değer düşük çıkarmı ki inşallah gebeyimdir 2 senedir olmadı hersey zamanı gelince olur Rabbim ol derse inşallah o zaman bu zamandır teşekkür ederim cevap verdiğiniz için![]()
Kizlar merhaba. Ayin 16 sinda adet sokturucu kullandim. 6 gun kullandim. Bittikten 10 gun sonra adet oluyomusuz normalde ama hala olmadim. Temmuzun 2 sinde kan verdim 0.100 cikti. Bugun kan verdim 1.20 cikti. Sizce gec dollenme olmus olabilir. Yardimci olurmusunuz
Amin Hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde devam etsin Allah razı olsun inşallah bizlerde hayırlı haberler alırız
Merhaba yeniden kan verdiniz mi ?Ne guzel umut oluyosunuz oyle insallah bizimkiler de oyle olur![]()
Bilemedim ama 2 Çıkması bi umut olmuşSelam kızlar ben üç gün önce idrarda kanama ağrı nedeniyle hastaneye gittim yumurtlamadan daha 3 gün geçmişti enfeksiyon olduğunu söyledi içinde bi sıvı var dedi gebelik görünmüyo aöa biz yinede bi kan testi yapalım dedi adete daha 15 gün vardo 2 çıktı normalde hep 0 altı olurdu sizdede böyle yaşayan varmı acaba yardımcı olur musunuz lütfen![]()
Hayir vermedim pazartesi tekrar vericem.Merhaba yeniden kan verdiniz mi ?
Benimde ilk hamilelikte sağ kasığım çekme yapmıştı ve Bi arkadaşta da yazdım ben nette okudum rahim kalınlaşması da belirtiymiş ben o zamanlar afedersin işaret parmağımla vajina girişine soktum pütürlüydü hemen girişi anlarsın zaten pütürü ve o ay hamile olduğumu öğrendim adetime 4 gün var şuanda öyleyim inşaAllah hamileyimdirİnşallah Rabbim hepimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun pazartesi yi bekliyorum kan vereceğim inşallah reglim gelmezse Hep bende 0.2 0.5 çıkıyordu bu ay 6 gün kala 2.50 çıkınca acaba mı dedim inşallah yükselmiştir belirtilerim de göğüs agrısı falan yok 3 gündür bacaklarım çok agrıyor çekiliyor gibi kasık agrısı ara ara oluyor o kadar başka belirti yok olsa ne güzel bi mutluluk olacak Rabbim sen büyüksün ol dersen olur hepimizin duası kabul olsun
Su an seninle ayni durumdayim rabbim insallah evlat nasip eder bizeİnşallah Rabbim hepimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun pazartesi yi bekliyorum kan vereceğim inşallah reglim gelmezse Hep bende 0.2 0.5 çıkıyordu bu ay 6 gün kala 2.50 çıkınca acaba mı dedim inşallah yükselmiştir belirtilerim de göğüs agrısı falan yok 3 gündür bacaklarım çok agrıyor çekiliyor gibi kasık agrısı ara ara oluyor o kadar başka belirti yok olsa ne güzel bi mutluluk olacak Rabbim sen büyüksün ol dersen olur hepimizin duası kabul olsun