Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar bu topik süper olmus .gerçektencok aydınlatıcı e merak edılen bi topik..benımde size sorum olacak yanıtlarsanız cok sevınırım.adetime 8 gün kala kan testı yaptrdım 1.25 cıktı.gecen aykı adetımın bıtımnde gtmıstım ozmanda 125ti...sizce bu deger yükselir mi ihtimal varmı.göğüslrimde damarlanma var bıde bas dönmesi.
cnm adetime 3 gun kaldı gecerse kı ınsallah gelmez ozaman kan testı yaptrmayı düşünüyorum cmminşallah hamişssindir cnm
benmide göğüslerimde damarlanma ve şişme var :)) bi kan testi yaptırsana
cnm adetime 3 gun kaldı gecerse kı ınsallah gelmez ozaman kan testı yaptrmayı düşünüyorum cmm
Kızlar Merhabaa.
2 Aydır Takip ediyorum Yeni Aranıza Katılma nasip oldu :)
aralık ayının 16sında kahverengi lekelenmem oldu kızlar tam 3 gün sürdü.
Sonra kanamam Oldu yaklaşık 10 gün falan sürdü. fakat toplasanız biraz açık söylüyorum kusura bakmayın :S 1 ped bile kirlenmedi bu sürede
Doktora gittim Bhgc Testim 2,90 çıktı
Bir dahada test falan yaptırmadım
Göğüslerim büyüdü çok acıyoradetime 15 gün kala kasıklarımda batma oldu bacağımda kramp bel ağrım
yaklasık 1 haftas sürdü ve şimdi geçti
Bem beyaz akıntılarım geldi idrarımda çok koyu sarı kızlar Rengi bi acayip kokuda yok
Bakalım Adetimi bekliyorum Sizce üstüne Görme olabilrmii
Kasıklarda batma bende de var ve yoğun bel ağrısı hissediyorum.Normalde böyle bir sıkıntım yok. Beta hcg de 2,39 du dün sabah. Yarın tekrar baktırmak istiyorum ama bir taraftan da korkuyorum ya 5in üstüne çıkmazsa![]()
Selam kızlar,
İlişkiden 4,5 gün sonra kan testi sonucu Beta Hcg 2,39 için ne yorum yaparsınız? Daha önce yaptırdığım testlerde 0 çıkıyordu. Sizce bir umut varmı?
Haberler kotu.. Hasta olsum tabiki 15inde, tekrar gittim doktora hsg cekildi yumurta takibi yapti bu ay gecen ay asilama oldugu icin buay bisey yapmadi yumurtam 2.0 cm oldu ama progesteron hormonum 16.gunde 0.4 cikti cok dusukmus:..( ama doktorum bu konuda bisi demeden pregnyl igne yaptir yarin dedi bu ay ihtimal var mi. ?bu hormon dusuk diye olmaz mi bilgin var mi kamer![]()
Merhaba ben normalde her ay 1 hafta ya da 4-5 gün önceden adetimi görürüm.Ve 2 hafta öncesinden göğüs ağrılarım başlar.Geçen ay 16.sında adet olmuştum ve 1 hafta sürer hep.Bu ay çok ilginç bişe oldu.Adet günüme 1 hafta kala 2-3 gün çok az lekelenme oldu.Pembe kahve gibi.Ve göğüs ağrım hiç olmadı.Fakat 3 gündür baş ağrısı çekiyorum.Velhasıl şimdi adetim 2 gün geçti hala adet olmaadım ve kasıklarım çok ağrıyo.Sürekli beyaz balgamsı akıntım oluyor.Dün dayanamayıp kan testi yaptırdım.Değer 2,0 çıktı.Gebelik yok dediler.Ben yinede emin olamıyorum.hamile olabilirmiyim?Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
Arkadaşlar bende yeni katıldım tecrübe kazanmış insanların yorumlarını okurken bir nebzede olsa insan rahatlıyo... bende adetime 2gün kala beta hcg yaptırdım 0,327 çıktı bugün adetim 2 gün gecikti yine yaptırdım inşallah yükselmiştir.sonuç 4gibi çıkarmış ama yarına öğrenirim artık herkes için hayırlısı olsun....
Canım senin daha cok varmış ya adet gününe :)) çıkmaması çok normal. Ben bi hafta kala yaptıgmda 1.2 cıkmıştı 5 gün geçe 298 di :) malesef düşük oldu ama.. Bu kan değerleri çok değişken kişiye göre, senin dediğin ilişki sorası 3gün hemen çıkmş ama çoğu kişide adet gecikmesi yeniyken bile çıkmayabiliyor... Ben de şu an beklemedeyim bugn sabah test yaptım ama negatif nese :Skızlar mrh yeni katildim araniza bu baslik tam bana gore:))
bende adetime 13 gün kala dayanamayip yaptrdim 2gun once yani sonuc 0.21 erken davrandim sanirim. ama burda okumustum bi bayan iliskiden 3 gun sonra yaptrmis 32 cikmis diye umitlnmstm:// hayrlisi artik rabbm hayrlisyla tum isteyenlere nasip eder ins hayrli evlatlar ♥♥
Arkadaşlar bende yeni katıldım tecrübe kazanmış insanların yorumlarını okurken bir nebzede olsa insan rahatlıyo... bende adetime 2gün kala beta hcg yaptırdım 0,327 çıktı bugün adetim 2 gün gecikti yine yaptırdım inşallah yükselmiştir.sonuç 4gibi çıkarmış ama yarına öğrenirim artık herkes için hayırlısı olsun....
Canım senin daha cok varmış ya adet gününe :)) çıkmaması çok normal. Ben bi hafta kala yaptıgmda 1.2 cıkmıştı 5 gün geçe 298 di :) malesef düşük oldu ama.. Bu kan değerleri çok değişken kişiye göre, senin dediğin ilişki sorası 3gün hemen çıkmş ama çoğu kişide adet gecikmesi yeniyken bile çıkmayabiliyor... Ben de şu an beklemedeyim bugn sabah test yaptım ama negatif nese :S