• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Kızlar gecen cumartesi kasıklarımda ve sırtımda agrı karnımda şişkinlik şikayeti ile acile gittim reglime 5 gun oldugunu söyledim dr hcg istedi 1.1 cıkmıstı agrı kesici iğne yazdı vurdurmadım akabinde regl 3 gun gecikti bugün dördüncü gün lavaboda peceteye belli belirsiz pembe akıntı geldi bilgisi olan arkadaslardan yardımcı olmalarını istiyorum bu arada 10 aylık evliyim sat 24 mayıstı 26 gunde bir oluyorum beklenen 19 hazirandı...

kızlar bende hamiş olmak istiyorum adetim çok düzensiz 40 güne bir oluyor doktora gittim prolaktin yüksekliğin var dedi dostinex ve progestan kullanıyorum daha 22.günde kahverengi akıntılarım başladı 4 gündğr devam ediyor kan testinde beta hcg 1.20 çıktı sizce hamişmiyim :/
:26:

kızlar bende 2 aylık evliyim şimdi yazdıklarınızı okudumda bu değerler kan testinde çıkıyor değilmi kaç olursahamileyiz demektir :19:

kızlar bende 2 aylık evliyim şimdi yazdıklarınızı okudumda bu değerler kan testinde çıkıyor değilmi kaç olursahamileyiz demektir :19:

Kan tahlilinde cikiyor Canim evet 6 nin üzerindeyse hamilesin demek beta hcg hormonu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar gecen cumartesi kasıklarımda ve sırtımda agrı karnımda şişkinlik şikayeti ile acile gittim reglime 5 gun oldugunu söyledim dr hcg istedi 1.1 cıkmıstı agrı kesici iğne yazdı vurdurmadım akabinde regl 3 gun gecikti bugün dördüncü gün lavaboda peceteye belli belirsiz pembe akıntı geldi bilgisi olan arkadaslardan yardımcı olmalarını istiyorum bu arada 10 aylık evliyim sat 24 mayıstı 26 gunde bir oluyorum beklenen 19 hazirandı...

Yerleşme akintisi olabilir Canim 1 hafta bekle yine kan tahlili ver sonuç 6 dan yüksekse hamilesin inşallah :)

kızlar bende hamiş olmak istiyorum adetim çok düzensiz 40 güne bir oluyor doktora gittim prolaktin yüksekliğin var dedi dostinex ve progestan kullanıyorum daha 22.günde kahverengi akıntılarım başladı 4 gündğr devam ediyor kan testinde beta hcg 1.20 çıktı sizce hamişmiyim :/
:26:

Bence değilsin cnm ama bekle tekrar tahlil ver bklm ne olcak

adet tarihim 29 hazirandı ama hala adet olmadım bugün test yaptırdım kocaman bir sıfır. karnım bazen ağrıyor tam oldu diyorum ama yine bişey yok. benim gibi olupta hamile olduğunu öğrenen varmı ?

Oncelikle merhaba uzun zamandan beri bu siteyi takip ediyorum ve inanin bu site sayesinde ve sizlerin sayesinde cok bilgi sahibi oldum.anlatacaklarim burda yazilanlarin hepsiyle alakali.benim adetime bir hafta vardi hic oyle gogus agrisiymis akintiymis bilmem neymis hic birini ysamadim sadece kasiklarim agryodu suphelendim.

Kan testi yaptirdm tabi.koca bir 0.100 yikildim o an cnku cok umitliydim.eve geldim bu siteyi hep takip ettgim icin arastrdim negatif cikipta sonradan hamile olan varmis.bi umut dedim tabi hergun idrar testi aliyodum yuzume vuruyodu sanki o tek cizgiyi yok yok yok diye ve adetime 3 gun vardi belim adet olacakmisim gibi agriyodu ve lavaboya gttigimde kan gelmisti adet oldum sandim o kdr uZuldum ki anlatamam.ama damla seklindeydi yine arastrma yaptim implantasyon kanamasi olabilirdi ! Yine umutlandim cnku adetim cok yogun olur.

Ve kanamam oldugu gun evde idrar testi vardi yaptm dedim nasil olsa adet oldum yaptim 10 dk sonra ne goreyim silik ciZgi.daha once hep tek cizgiydi gozlerime inanamadim sabahi zor ettim acaba hamileyim diye.sabah eczaneye kostum uc tane daha aldim.onlarda oyle coook silik boyle ucuk pembe cikti.dayanamadim o gun kan testi yaptrdim ve hamileydim allah herkese yasatsin bu mutlulugu burda cok seyler okudum gordum yani demem o ki sakin umutsuzluga kapilmayin strese girmeyin allahim isterse olur.benim negatifti sonra pozitif oldu o yuzden umudunuzu kaybetmeyin belki meleginiz sizinledir ve bu stresi ona yansitmayin.cok uzattim bliyorum ama kendi kndime soz vermistim hamile olursam yazacagim diye.

Ve kanamam oldugu gun evde idrar testi vardi yaptm dedim nasil olsa adet oldum yaptim 10 dk sonra ne goreyim silik ciZgi.daha once hep tek cizgiydi gozlerime inanamadim sabahi zor ettim acaba hamileyim diye.sabah eczaneye kostum uc tane daha aldim.onlarda oyle coook silik boyle ucuk pembe cikti.dayanamadim o gun kan testi yaptrdim ve hamileydim allah herkese yasatsin bu mutlulugu burda cok seyler okudum gordum yani demem o ki sakin umutsuzluga kapilmayin strese girmeyin allahim isterse olur.benim negatifti sonra pozitif oldu o yuzden umudunuzu kaybetmeyin belki meleginiz sizinledir ve bu stresi ona yansitmayin.cok uzattim bliyorum ama kendi kndime soz vermistim hamile olursam yazacagim diye.

Merhaba canım bende adetime 1 gün kala büyük bir umutla kan verdim ama 0,1 çıktı bugün gecikeli 2. Günüm kasıklarım ağrıyor karnımda midemde gaz var göğüs uçlarım acıyor falan bende acaba diyorum işte...

merhaba arkadaşlar benim tüp bebek transferimin 14. günü bugün reglime 3 gün var beta hcg değerim 0.100 negatif çıkıyor fakat halaaa umutluyum son güne kadar çıkmadık candan umut kesilmez.. okadar pozitif yazanlarınız varki benzer durumda olup inşallah bende sizlere güzel cevaplar deneyimler yazarım hepimizin Allah yardımcısı olsun :KK24:

merhaba arkadaşlar
bende aynı durumdan muzdaribim benim bugün 9. günüm hala olmadım perşembe günü doktora gitmiştim rahimde kalınlaşman var dedi kan testim negatif çıktı ama 10 gün bekleyelim belki geç döllenmedir dedi progestan başladı bana akşamları içiyorum sadece 10 güne kadar adet olmazsan tekrar gel dedi hayırlısı inşallah vardır bişeyler belki ama rabbim bilir herşeyi...

Selam kızlar , benm adetime şuanda 4 gün var yaklaşık 10 gündür gögüslerimde şişme acı var , ara ara kasık agrım oluyor . 3 gün ufak bir kaza geçirdim film çekilecekti çektirmeden test istedim kan testinde 0,100 çıktı doktor negatif dedi. Acaba hamilelik oluşmuş mudur oluştuysa çekildiğim filmlerin zararı olur mu ona

Selam kızlar , benm adetime şuanda 4 gün var yaklaşık 10 gündür gögüslerimde şişme acı var , ara ara kasık agrım oluyor . 3 gün ufak bir kaza geçirdim film çekilecekti çektirmeden test istedim kan testinde 0,100 çıktı doktor negatif dedi. Acaba hamilelik oluşmuş mudur oluştuysa çekildiğim filmlerin zararı olur mu ona

Ben de bircok belirti yaşıyorum 10 gun varken 0.100 çıktı ama hala umudum suan 5 gunum var ağrılar ve diğer belirtiler devam ediyo umarim ikimiz de hamileyizdir ve burda okuduğum kadariyla hamileligin basinda hucreler kendini surekli yeniledigi icin bi sıkıntı bile olsa yenilenicektir diye dusunuyorum cunku basta insanlar hamile olduklarini anlamadan nelere maruz kaliyolar allah korur onları :KK46::-)

Back
X