• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Bakalım hayırlısı inşallah canım. Bekleyip görmek lazım. Sanırım aceleci davrandıgımız için olumsuz neticelerle karsılasıyoruz. Sabretmek ve beklemek lazım.

canım ıyı aksamlar bılgın var mı sormak ıstedım yumurtlama testı sureklı cıft cızgı gostermesı hamılelık belırtısı mıdır burada bı kac yazıda okudum ama emın olamadım

canım ıyı aksamlar bılgın var mı sormak ıstedım yumurtlama testı sureklı cıft cızgı gostermesı hamılelık belırtısı mıdır burada bı kac yazıda okudum ama emın olamadım
Ben de öyle okumustum forumda
canım. benim yumurtlama testlerimde son 3 gündür çift cizgi çıkıyor gittikçe koyulaşarak. bende gebelik varsa doğru olmalı yazılanlar bende de öyle gösteriyor çünkü.

Ben de öyle okumustum forumda
canım. benim yumurtlama testlerimde son 3 gündür çift cizgi çıkıyor gittikçe koyulaşarak. bende gebelik varsa doğru olmalı yazılanlar bende de öyle gösteriyor çünkü.

anladım canım sagol pekı test yaptın mı yada yapacak mısın

Kızlar bana da yardım edin lütfen.adetim geçeli neredeyse bir hafta oldu .tam bat günümde kan testi yaptırdım ama negatif:(ama ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi hiçbişey yok.sadece zaman zaman kasıklarıma birden ağrı giriyor bi kaç saniye sürüyo geçiyo.tekrar test yapmayada korkuyorum acaba kan testinin yanılma ihtimali var mıdır.yada brnde de geç döllenme olmuş olabilir mi:(kafayı yiycem hergün rüyalar görmeye başladım:(

Kızlar bana da yardım edin lütfen.adetim geçeli neredeyse bir hafta oldu .tam bat günümde kan testi yaptırdım ama negatif:KK43:ama ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi hiçbişey yok.sadece zaman zaman kasıklarıma birden ağrı giriyor bi kaç saniye sürüyo geçiyo.tekrar test yapmayada korkuyorum acaba kan testinin yanılma ihtimali var mıdır.yada brnde de geç döllenme olmuş olabilir mi:KK43:kafayı yiycem hergün rüyalar görmeye başladım:KK43:

gec döllenme olmuş olabılır canım bıraz bekle tekrar test yaptır artış yoksa sonuçta bı doktora görünmende fayda var neden gecıktıgını ogrenmıs olursun

Acaba idrar testi yapsam olurmu.hiç bu kadar gecıkmezdi.düzenliydi normalde.stresten bu kadar gecikmiş olabilşr mi acaba.

A
acaba rahatlarmıyım gerçekten:( bir hafta önce yaptırmıştım kan testini bir haftada değişiklik olabilşrmi ki? Birde bişey sorcam şimdi ben adet olmadığıma göre yumurtlamamda beklediğimden daha bi geç tarihte olmuştur değilmi?çünkü yumurtladıktan 14 gün sonra adet olunuyormuş ya gerçi ben hala adet olamadım o da ayrı konu:(

A

acaba rahatlarmıyım gerçekten:KK43: bir hafta önce yaptırmıştım kan testini bir haftada değişiklik olabilşrmi ki? Birde bişey sorcam şimdi ben adet olmadığıma göre yumurtlamamda beklediğimden daha bi geç tarihte olmuştur değilmi?çünkü yumurtladıktan 14 gün sonra adet olunuyormuş ya gerçi ben hala adet olamadım o da ayrı konu:KK43:

rahatlarsın tabı canım en azından var mı yok mu ogrenmıs olursun varsa mutlaka artma olur canım sonuçta adet gectıkten sonra gerçek sonuç cıkıyo yumurlama konusunda bende cok bılgılı deılım canım ıns hayırlısı olur hakkında

Benimde hic geciknezdi.bu ay incir kuru yaptim.adetime uc gun kala kan testi verdim negatif.birgun gecti adetim idrarda da negatif.acaba incir kist falan mi yapti ki.offff

rahatlarsın tabı canım en azından var mı yok mu ogrenmıs olursun varsa mutlaka artma olur canım sonuçta adet gectıkten sonra gerçek sonuç cıkıyo yumurlama konusunda bende cok bılgılı deılım canım ıns hayırlısı olur hakkında
Evet haklısın yarın ilk işim bi test yapmak olcak.tesekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz gelir de bu stresten kurtuluruz hepimiz.

amın canım ıns rabbım sağlıklı bebekler varsın hepımze test yaptın bu arada
Evet canım bugün idrar testi yaptım negatif:( simdi çok az bi kanamam oldu ama peçeteye silince farkettim devamı gelmedi:( sanırım regl oldum:( ama su an hiçbişey yok yarını bekliycem devam etmezse bi doktora görünmem şart oldu:(

Back
X