• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Merhaba,
adetime bir gün kala predictor early ile test yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm. Hemen ardından hevesle kan testi yaptırdım ancak negatif çıktı ama değeri yazmıyor sadece 1,20 den düşük olduğu yazıyordu. Bugün adet günüm ama tık yok ayrıca herhangi bir belirtide yok. Adetimde çok düzenlidir bir gün bile şaşmaz. umutlanmaya da korkuyorum ama hamile olma ihtimalim var mı? Daha önce böyle bir durum yaşamış olan varsa bana yardımcı olabilir mi?

Merhaba,
adetime bir gün kala predictor early ile test yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm. Hemen ardından hevesle kan testi yaptırdım ancak negatif çıktı ama değeri yazmıyor sadece 1,20 den düşük olduğu yazıyordu. Bugün adet günüm ama tık yok ayrıca herhangi bir belirtide yok. Adetimde çok düzenlidir bir gün bile şaşmaz. umutlanmaya da korkuyorum ama hamile olma ihtimalim var mı? Daha önce böyle bir durum yaşamış olan varsa bana yardımcı olabilir mi?

bende senin gibi aşamalardan gectim bende kan testindede düşük olsada gebelik vardı ama suan düşük yaşadım kan testinde beta hgc düşükse gebelik olmuyor ne yazıkki seni üzmek istemem ama ben kendimi okadar cok umutlandırdımki 1 aylıkken bebegim tutunamadı gec döllenme olmuş ama rahimde tutunamamış

bende senin gibi aşamalardan gectim bende kan testindede düşük olsada gebelik vardı ama suan düşük yaşadım kan testinde beta hgc düşükse gebelik olmuyor ne yazıkki seni üzmek istemem ama ben kendimi okadar cok umutlandırdımki 1 aylıkken bebegim tutunamadı gec döllenme olmuş ama rahimde tutunamamış
Çok üzüldüm canım. İşte ister istemez insan umutlanmak istiyor

Merhaba siteye yeni üye olmama rağmen uzun zamandır Yorumları takip ediyorum.adet günümden 2 gün gecikti adet günümde test yaptım negatif çıktı dayanamadım dün kan testi yaptırdım Beta hcg değerim 0,10 çıktı erken mi davrandım test için bilemiyorum acaba hala umutlanmalımıyım doktor dün erken geldiğimi sonuç olumsuz olursa üzülmemi söyledi bi hafta gecikirse tekrar bakalm dedi yardımcı olurmusunuz bana

Merhaba siteye yeni üye olmama rağmen uzun zamandır Yorumları takip ediyorum.adet günümden 2 gün gecikti adet günümde test yaptım negatif çıktı dayanamadım dün kan testi yaptırdım Beta hcg değerim 0,10 çıktı erken mi davrandım test için bilemiyorum acaba hala umutlanmalımıyım doktor dün erken geldiğimi sonuç olumsuz olursa üzülmemi söyledi bi hafta gecikirse tekrar bakalm dedi yardımcı olurmusunuz bana
Vallahi doktorun umut vermiş ne güzel benim dün 2. Gecikme günümdü bhcg 1.20 çıktı hamile değilsin bi kaç güne kendiliğinden regl olursun dedi gönderdi. Ama hala tık yok bekliyorum.

Merhaba,

adetten 4 gün önce kan testim 0,1 di cnm hamile değilim sanmıştım adetim 2 gün gecıkınce idrar testinde silik çıkmaya başladı.5. gündeyse de 170 lerdeydii

Arkadaşım Merhaba, iki gün önce adet günümdu gebelik şüphesiyle beta yaptırdım 1.20 çıktı. Dr.gebelik yok dedi benim ısrarimla 2 gün sonra tekrar baktık yani dün 69.00 çıktı. Dr.sasirdi ilk defa böyle bişe gördüm 2 gün sonra tekrar bakalım dedi.yarim gidecem çok saskinim bende ,sende tekrar baktı canım çok sürpriz olabiliyor.Dua edin banada yarın tekrar beta hcg bakılacak.

Arkadaşım Merhaba, iki gün önce adet günümdu gebelik şüphesiyle beta yaptırdım 1.20 çıktı. Dr.gebelik yok dedi benim ısrarimla 2 gün sonra tekrar baktık yani dün 69.00 çıktı. Dr.sasirdi ilk defa böyle bişe gördüm 2 gün sonra tekrar bakalım dedi.yarim gidecem çok saskinim bende ,sende tekrar baktı canım çok sürpriz olabiliyor.Dua edin banada yarın tekrar beta hcg bakılacak.
Ciddi misin? Şuan bana umut verdin. İnşallah beklediğin sonucu alırsın.

Canım adı durumu yaşadım 1.20 den 69.00 oldu 2 gün sonra,bence testi tekrarlayın derim..hayat suprizlerle dolu..

Umarım bende Sevinçli haberimi paylaşırım burdan bikaç gün daha beklicez artık ayrıca şu hormon testinde diğer değerlerin Anlamını bilen var mı serbest t 3 t 4 falan hala umudumu yitirmek istemiyorum yaaa bu arada doktor test sonucunu görmedi ben internetten baktım :(

KIZLAAAARRRRR!!!! Hastaneden geliyorum kist var diye gittim dokyor kist yok ama gebe olma ihtimalin var dedi b hcg istedi boyle bir durum yasayan oldu mu sizce gebemiyimdir

Ciddiye tabi ,senin içinde umut olur inşallah ,benim bundan önceki bebeğim de 7 haftalik ogrenmistim testlerde hiç çıkmamış .adet gelmediyse sabırla bekle Allah büyük..
merhaba sizin bu durumunuz benide umutlandırdı benim de adefim ilk defa bu kadar gecikti tam onbeş gün dün kan testi yaptırdım negatif çıktı dr adet söktürücü verdi kullanma konusunda tereddütlüyüm sizce ne yapmalıyım
siz nasıl öğrendiniz gebeliğinizi

merhaba sizin bu durumunuz benide umutlandırdı benim de adefim ilk defa bu kadar gecikti tam onbeş gün dün kan testi yaptırdım negatif çıktı dr adet söktürücü verdi kullanma konusunda tereddütlüyüm sizce ne yapmalıyım
canım ya benmmde ilk kez 14 gün oldu yok adet . bu sabah idrar testi yaptım cıkmadı birşey yaaaa ne olur bırsey dıyın

Canım benim bir hafta daha bekle adet olmazsa tekrar beta hcg baktı, 6 -7 haftalik sağlıklı gebelikte ultrasonda görünüyo benim öyle olmuştu sürpriz gebeligimhayırlısı olsun canım yoksa da önümüzdeki maçlara bakcaz dimi yaa

Canım benim bir hafta daha bekle adet olmazsa tekrar beta hcg baktı, 6 -7 haftalik sağlıklı gebelikte ultrasonda görünüyo benim öyle olmuştu sürpriz gebeligimhayırlısı olsun canım yoksa da önümüzdeki maçlara bakcaz dimi yaa
canım benim bende bir hafta daha bekleyip idrar testi yaparımdiyordum offf canım sıkıldı yaaa:(( ayyy ne mutlusun yaaa rabbim devamını da getirsin . benim ve bizim gibi isteyenlerede sağlıklı gebelik nasip etsin

am moralim o kadar bozuk ki dokunsan ağlarım :(( zaten ara ara ağlıyorum da. benimadetim hiç gecikmezdi ik ay denemede bile tam gününde oldum o kadar strese rağmen . amam şimdi ne çıkıyor nede adet oluyorum. devamlı çalışmalara devam ediyorum gün aşırı bırakmadım ama offf of ağlamak istiyorum yaaa

Back
X