30 bin çıkmış değerin elbette hamilesin... Hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahbenim sat 6aralikti beta degerim 29511.00 cikmis hamilemiyim bilmiyorum doktora daha gitmedim
Geç döllenme olmuş olabilir 2 günde bir kan vererek iki kat artış var mı ona bakmanız gerekirKızlar reglim 5 gün gecikti bugün test yaptırdım bthcg 144 çıktı. Az mı sizce?
Beşinci haftamdayım bugün kan testim 571 çıktı çok mu düşük?[/QUOT
Düşükmüymüş canım ?
Alttan mı baktılar canımBen transferimin 12.gunu yaptirmistim 969.8 cikmisti . Daha da doktor gerek duymadi. 6+3 de bebegi gorduk kalp atisinida duyduk cok kisa
Evet canim. Daha sonrada 7+1 ken tahliller icin devlete gitmistim o da karindan bakti kalp atislarini gordu ama dinletmediAlttan mı baktılar canım
Alttan zararlı değil miEvet canim. Daha sonrada 7+1 ken tahliller icin devlete gitmistim o da karindan bakti kalp atislarini gordu ama dinletmedi
Hayir canim hala bisey olmadigina gore :) degilmis demekki. Ve benim doktorum tup bebek doktoru yani ne olursa olsun o daha iyisini bilir.Alttan zararlı değil mi
Acı oluyor muHayir canim hala bisey olmadigina gore :) degilmis demekki. Ve benim doktorum tup bebek doktoru yani ne olursa olsun o daha iyisini bilir.
Yok canim ne acisi doktor cok itinali davraniyor zatenAcı oluyor mu
Canım benim de 2 aralık sat ama dr cuma günü gittiğimde 4 +5 dedi ultrasonda net olarak gözüktü şekli de çok güzel kesenin dedi ama bebek ve kalp atışı için 30 ocakta çağırdı sen gördünmüİyi günler kızlar
5. Ve 6 . haftalarınızda ki beta değerleriniz kaçtı
16073 iyi bir değer midir sizce ?
Ve bebeklerınızı ne zaman gördünüz ultrasonda
Son satım 2 aralıktı bu arada
Benım yarın kontrolum var canımCanım benim de 2 aralık sat ama dr cuma günü gittiğimde 4 +5 dedi ultrasonda net olarak gözüktü şekli de çok güzel kesenin dedi ama bebek ve kalp atışı için 30 ocakta çağırdı sen gördünmü
Benim de sat a göre 7+3 bugün ama 30 unda gel dedi bana 19 ocakta gitmiştim kese gayet güzel dedi bebek dedim onu daha göremeyiz dediBenım yarın kontrolum var canım
7+3 üm bugun
Doktor normal haftan dedı
6+2 de gittik
Kesem 17 mm di
Senın kac ?
Ama kalbı duyamadık
İnşsllah yarın duyarız
Bebeğiniz ya erkek olacak yada ikizİyi günler kızlar
5. Ve 6 . haftalarınızda ki beta değerleriniz kaçtı
16073 iyi bir değer midir sizce ?
Ve bebeklerınızı ne zaman gördünüz ultrasonda
Son satım 2 aralıktı bu arada
Oktor henğz birşey demedi ama önceliğim sağlık tabi :)Bebeğiniz ya erkek olacak yada ikiz
Benim 5+3 haftalıkken 13797 beta
Oğlum olacak inşşş
Banada o zaman bi arksdaş demişdi çok yüksek erkek bebek eğer ikiz değilse diye
Cinsiyetini öğrenince yazın bana
Sizdede doğru çıkacakmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?