Umarım gorursun canımBenim de sat a göre 7+3 bugün ama 30 unda gel dedi bana 19 ocakta gitmiştim kese gayet güzel dedi bebek dedim onu daha göremeyiz dedi
8 haftalıkken kalbi atmaya başlıorD
Oktor henğz birşey demedi ama önceliğim sağlık tabi :)
Yazarım mutlaka :)
Randevum yarın8 haftalıkken kalbi atmaya başlıor
Bir dahaki randevuda duyarsınız inşşş
Normalmiş çok şükür zaten beşinci hafta değilmiş. Ultrasona girdim çok şükür keseyi gördüm ama vajinal ultrasonla. 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışlarını ve tam kaç günlük olduğunu söylerim dedi.
Aynen bir duyarsam çok rahat edecegimUmarım gorursun canım
Gec dollenme olabilir
Bnde kalbı bı duysam rahatlıcam
Yaa kızlar dün sağlık ocağına kan verdim buyun aldım beta hcg 61.45 doktor daha çok küçük olduğu için normal dedi yarın tekrar başka testler yapıcak çok düşük dimi neden acaba basına gelen var mı yardım edinAynen bir duyarsam çok rahat edecegim
Düşük değil bence 2 gün sonra tekrar 2 katı olursa her şey yolunda demektr adetin kaç gün geçtiYaa kızlar dün sağlık ocağına kan verdim buyun aldım beta hcg 61.45 doktor daha çok küçük olduğu için normal dedi yarın tekrar başka testler yapıcak çok düşük dimi neden acaba basına gelen var mı yardım edin
3 gün geçti yarın tekrar kan vericem yukselir inşallah doktor cuma günü daha net anlaşılır dedi içimi rahatlattın biraz çok teşekkür ederim:)Düşük değil bence 2 gün sonra tekrar 2 katı olursa her şey yolunda demektr adetin kaç gün geçti
Haber ver bana da merak ettim3 gün geçti yarın tekrar kan vericem yukselir inşallah doktor cuma günü daha net anlaşılır dedi içimi rahatlattın biraz çok teşekkür ederim:)
Cuma günü burdan yazarım canım :)Haber ver bana da merak ettim
Aminnn canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahYarn bende baktırcam ALLAHIN izni ile aranıza katılmaya hak kazanrm inşallah inşallah rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsn banada taddırsn o duyguyu
Amincanm duanıza ihtiyacım varAminnn canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Ederim canım etmemmi sende bana dua et bi sıkıntı olmadan bebeğimi kucağıma alayımAmincanm duanıza ihtiyacım var
Ederim canım etmemmi sende bana dua et bi sıkıntı olmadan bebeğimi kucağıma alayım
Rabbim bizi
Aminn canım inşallahRabbim bizi annrmizden çok sever yarattıpı kulunu evlatlarmızı bizr bağlasn korkma korkmayalmki rabbim ikramından versn
Canım ben ilk öğrendiğimde adetime 2 gün kala 23 çıktı kandaYaa kızlar dün sağlık ocağına kan verdim buyun aldım beta hcg 61.45 doktor daha çok küçük olduğu için normal dedi yarın tekrar başka testler yapıcak çok düşük dimi neden acaba basına gelen var mı yardım edin
Suan bi sorun var mı canım pekiCanım ben ilk öğrendiğimde adetime 2 gün kala 23 çıktı kanda
Çok şükür kesemizi gördük kalp atışı için bekliyorum geç döllenme dedi drSuan bi sorun var mı canım peki
Çok sevindim canımm hayırlısıyla kucağına al inşallah :)Çok şükür kesemizi gördük kalp atışı için bekliyorum geç döllenme dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?