- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Sagol canım sen de inşallah sağ salim alırsın kucağına stres yapmaÇok sevindim canımm hayırlısıyla kucağına al inşallah :)
İnşallah canım inşallah hayırlısı neyse o olsunSagol canım sen de inşallah sağ salim alırsın kucağına stres yapma
Canım iki gün sonra beta hcg 144.92 yükselmiş kaç haftalık acaba suanHaber ver bana da merak ettim
Daha çok yeni canım muhtemelen 4. Haftanın içindesin yani yumurtlamadan sonra 8 9 gün sonra felan oluyorCanım iki gün sonra beta hcg 144.92 yükselmiş kaç haftalık acaba suan
Kese falan gözükmez dimi doktora gitsemde sence kaç hafta sonra gideyim canım herşey belli olsunDaha çok yeni canım muhtemelen 4. Haftanın içindesin yani yumurtlamadan sonra 8 9 gün sonra felan oluyor
Onu son adete göre hesaplıyor drlar son adetin üzerinden kaç hafta geçtiyse o kadarlıkCanım iki gün sonra beta hcg 144.92 yükselmiş kaç haftalık acaba suan
Öylede adetten hemen sonra ilişki yaşanmadı o yüzden tereddütteyim gözükmez heraldeOnu son adete göre hesaplıyor drlar son adetin üzerinden kaç hafta geçtiyse o kadarlık
Ama 144 hamilesin demekÖylede adetten hemen sonra ilişki yaşanmadı o yüzden tereddütteyim gözükmez heralde
Evet çok şükür hamileyim canım ona bişey demiyorum suan doktora gidersem kese gözükmez çok küçük olduğundan büyük ihtimal ne zaman gitmeliyim dedim :)Ama 144 hamilesin demek
Evet çok şükür hamileyim canım ona bişey demiyorum suan doktora gidersem kese gözükmez çok küçük olduğundan büyük ihtimal ne zaman gitmeliyim dedim :)
Canim geç döllenme olabiliyor ultrason ve beta hcg ye göre hesaplanıyor herkesin adet düzeni bir değil ben 6+6 da gittim 4+5 dedi dr geç döllenme dediOnu son adete göre hesaplıyor drlar son adetin üzerinden kaç hafta geçtiyse o kadarlık
Canım ilk 61 çıktı sonra iki gün sonra yaptırdım 144 çıktı sağlık ocağındaki doktora iki gün sonra geleyimmi dedim artış normal kalp atışlarını duyunca gel artık kayıt açalım dedi pazartesi birdahami kan versemdayanabilirsen 2 hafta sonra git
ama iki gün arayala bir daha kan testi yaptır artısını kontrol et
hayırlı olsun
Canım 2 hafta sonra gitmeni tavsiye ederim bu sayede strese girmezsin ay göremedim ay duyamadım diye onun haricinde folik asit kullan hamur işi ve tuzlu yiyeceklerden uzak dur hayırlı olsun hadiKese falan gözükmez dimi doktora gitsemde sence kaç hafta sonra gideyim canım herşey belli olsun
Tamam canım çook sağolCanım 2 hafta sonra gitmeni tavsiye ederim bu sayede strese girmezsin ay göremedim ay duyamadım diye onun haricinde folik asit kullan hamur işi ve tuzlu yiyeceklerden uzak dur hayırlı olsun hadi
Canım ilk 61 çıktı sonra iki gün sonra yaptırdım 144 çıktı sağlık ocağındaki doktora iki gün sonra geleyimmi dedim artış normal kalp atışlarını duyunca gel artık kayıt açalım dedi pazartesi birdahami kan versem
Çok sagol çanım inşallahozaman 10 gun kadar bekle ilişkiye mumkunse girme , yerine yerleşsin bebek ,
sonra kalp atışalrını duyarsınız inşallah
İlişkiye girince yerleşemiyor muozaman 10 gun kadar bekle ilişkiye mumkunse girme , yerine yerleşsin bebek ,
sonra kalp atışalrını duyarsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?