- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 36
Ne dedi doktor ? Herşey normalse sıkıntı yok , hem ilk haftalar kasıkta ağrı sızı olması normal5 haftam dr gittim ama bu gün kasıklarım sızlıyor normal mi sizce
İyi Dedi ağrımı söylemedim sabahtan beri varNe dedi doktor ? Herşey normalse sıkıntı yok , hem ilk haftalar kasıkta ağrı sızı olması normal
İyiyse kesen de gözüktüyse sıkıntı yok meraklanmaİyi Dedi ağrımı söylemedim sabahtan beri var
Gözüktü iyi Dedi şükürİyiyse kesen de gözüktüyse sıkıntı yok meraklanma
Benim 35. Günümde 16073 çıkmıştı canımMerhaba kızlar 32. Gunumde betam 636,11 cıktı degerım nasıl sızce pek bılgım yok bukonuda
Benim 35. Günümde 16073 çıkmıştı canım
8 gün geçmişti üstünden
Geç döllenme olabilir , girdin mi hiç muayneye
Valla canım bugun normalde 8+6 yımOh masallah bnm 35. Gunde 2114,47 cıktı 16. Gun yumurtladımmbelkı sen erken yumurtlamısındır cnm
Kafam karıstı bosverdım suanValla canım bugun normalde 8+6 yım
Ama ultrasona göre 8+2
Kalp atışı için gittiğimde sata göre 7+4 tü
Ama ultrasonda 7+1 çıkmıştı
Yani üç gün geç gec gelıyor benımKafam karıstı bosverdım suandr um guzel dedı degerlere cok sukur ıns bende kese bebıs ve kalp atısını ıkı haftaua gorurum
Bata gore suan 4+6 yım ıkınucukmhaftamsonra gıtsem heralde tam olcakmgercı dr soylerYani üç gün geç gec gelıyor benım
7+1 de duyuldu kalp canım
7+2 gibi gidrrsen görürsün bence
Sen garanyi olsun 7. Haftada gitBata gore suan 4+6 yım ıkınucukmhaftamsonra gıtsem heralde tam olcakmgercı dr soyler
Salı carsamba gıdıp keseyo gorcem cnm sonra da kalpnatısınımdr der bakalm cunku cok bılgım yok boyleSen garanyi olsun 7. Haftada git
Kese görünür kalp duyulmazsa boşa stres yaparsın
Ben 6+2 de gityim kesem göründü kaşp ve bebek gorunmedıSalı carsamba gıdıp keseyo gorcem cnm sonra da kalpnatısınımdr der bakalm cunku cok bılgım yok boyle
Eh ıste beklemekte cok zor nabalım sabretcez sonunda bebısımıZı gormek varsaBen 6+2 de gityim kesem göründü kaşp ve bebek gorunmedı
10 gun sonrada kalp için çağırdı ama ben kafayı yedim o 10 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?