Beta hcg lerınız kac ?

Kızlar selam Sat 25 aralık dün kan testi verdim 175 çıktı yarın tekrar kan vericem. Telefon aplikasyonuna göre 5+1 hafta gebe gösteriyo ama heralde geç döllenme gerçekleşti bu yüzden beta düşük olabilir diye düşünüyorum. Yarın kan verdikten sonrada eğer herşey yolundaysa 2-3 hafta sonra kendi doktoruma gidicem ve terkiklerime orda devam edicem. 2.bebeğim olucak allahın izniyle. Oğlum 13 ocakta 1 yaşına girdi

Kızlar haber veriyim dedimm Bugün tekrar kan verdim ve 454 çıktı sonuç artık 2 hafta sonra ulturason için gidicem inşallah. Herkese hayırlı uğurlu olsun inşallah

Benim 6+2de 37.000 di. 6+4te 75000 olmasını bekliyoduk ama 35.000e geriledi. Kesin düşük dedim ama ultrasona girmedim nedense korkuma. Bugün 7+2 83.000. Benim hcg de pek artmıyor. Şu an 140.00ü falan olmalıydı. Doktor takılma diyor ama endişeliyim baya.inşallah düşük yaşamam

Merhaba kızlar 32. Gunumde betam 636,11 cıktı degerım nasıl sızce pek bılgım yok bukonuda

Merhana arkadaslar bende yeni anneyim geçen ayin 28inde adetim basladi ve adetimin 5. Günü klomen kullandim iki tane yumurtam oluşmuştu ve iliski önerildi gecen cuma test yaptim ve hcg 236 cıktı pazartesi günü ki değerim de 910 cıktı sizce ben ne kadarlik hamileyim bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi ?

Merhaba kızlar 32. Gunumde betam 636,11 cıktı degerım nasıl sızce pek bılgım yok bukonuda
Benim 35. Günümde 16073 çıkmıştı canım
8 gün geçmişti üstünden
Geç döllenme olabilir , girdin mi hiç muayneye

Oh masallah bnm 35. Gunde 2114,47 cıktı 16. Gun yumurtladımmbelkı sen erken yumurtlamısındır cnm
Benim 35. Günümde 16073 çıkmıştı canım
8 gün geçmişti üstünden
Geç döllenme olabilir , girdin mi hiç muayneye

Oh masallah bnm 35. Gunde 2114,47 cıktı 16. Gun yumurtladımmbelkı sen erken yumurtlamısındır cnm
Valla canım bugun normalde 8+6 yım
Ama ultrasona göre 8+2
Kalp atışı için gittiğimde sata göre 7+4 tü
Ama ultrasonda 7+1 çıkmıştı

Valla canım bugun normalde 8+6 yım
Ama ultrasona göre 8+2
Kalp atışı için gittiğimde sata göre 7+4 tü
Ama ultrasonda 7+1 çıkmıştı
Kafam karıstı bosverdım suan dr um guzel dedı degerlere cok sukur ıns bende kese bebıs ve kalp atısını ıkı haftaua gorurum

Kafam karıstı bosverdım suan dr um guzel dedı degerlere cok sukur ıns bende kese bebıs ve kalp atısını ıkı haftaua gorurum
Yani üç gün geç gec gelıyor benım
7+1 de duyuldu kalp canım
7+2 gibi gidrrsen görürsün bence

Salı carsamba gıdıp keseyo gorcem cnm sonra da kalpnatısınımdr der bakalm cunku cok bılgım yok boyle
Ben 6+2 de gityim kesem göründü kaşp ve bebek gorunmedı
10 gun sonrada kalp için çağırdı ama ben kafayı yedim o 10 gün

Ben 6+2 de gityim kesem göründü kaşp ve bebek gorunmedı
10 gun sonrada kalp için çağırdı ama ben kafayı yedim o 10 gün
Eh ıste beklemekte cok zor nabalım sabretcez sonunda bebısımıZı gormek varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…