beta hcg nasıl yükselir acil yardım

ay inşaallah. lütfen dua edin güzel sonuçlar alayım. rabbim isteyen herkese nasip etsin

Benim 503 686 860 1000 diye artıyordu sonra dış gebelik olduğu belli oldu. İki günde bir kan vermeniz gerekiyor zaten 1000 lere gelince alttan muayenede belli oluyor. Umarım sizinki sağlıklı gebeliktir

Canım bende hamileleigimi yeni öğrendim bu beta artışları okadar karışıkki kafam allak bullak oldu en güzeli iki katından fazla artması ama iki katı yada yakını olunca hmeen panik yapıyoruz bende şuan öyleyim sırasıyla yazicam arkadaşlar
10 Ağustos akşam 8 de =165,72
12 Ağustos öğlen 2 =248
12 Ağustos akşam 7=296
14 Ağustos öğlen 2=569
Şimdi 12 Ağustos öğlen kine bakıyorum 2 katı 495 yapıyor bugün o iki katını geçmiş sanırım ve çok sevindim normalmi sizce

Benim 503 686 860 1000 diye artıyordu sonra dış gebelik olduğu belli oldu. İki günde bir kan vermeniz gerekiyor zaten 1000 lere gelince alttan muayenede belli oluyor. Umarım sizinki sağlıklı gebeliktir
teşekkür ederim. kaç haftalıktı bu sojuclari aldığınızda? kan vermeden de bir belirti oldu mu?

bir fikrim olsa sana yardımcı olmak isterim. buradan bir hanimefendi attı bu görseli, tahmini haftalık verileir bu sekildeymis beta hcg değeri. haftalık olarak benimki kısmen tutuyor ama bilmiyorum inşaallah ikimiz iicnde hayırlısı olsun

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-14-16-13-48-018_com.android.chrome.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 128
Ben 5 haftalga girdim gözüküyor adete göre ama benim ki geç döllenme diye düşünüyorum aay ortasında değil ay sonuna doğru tutunuyor

Ben 5 haftalga girdim gözüküyor adete göre ama benim ki geç döllenme diye düşünüyorum aay ortasında değil ay sonuna doğru tutunuyor
ben yumurtlama gününden tam 12 gün sonra yerleşme kanaması gördüm. regl tarihinden iki gün önce yani. yerleşme kanaması üzerinden bugün bir hafta oluyor ve sonucum 617. yani geç tutunmuş olabilir mi ki?

ben yumurtlama gününden tam 12 gün sonra yerleşme kanaması gördüm. regl tarihinden iki gün önce yani. yerleşme kanaması üzerinden bugün bir hafta oluyor ve sonucum 617. yani geç tutunmuş olabilir mi ki?
Bilmiyorum canım ben kanama yaşamadım ama bende regldan iki gün sonra 165 değerle öğrendim değer pek birşey farktmiyor önemli olan iki katı veya iki katına yakın çıkması

Bilmiyorum canım ben kanama yaşamadım ama bende regldan iki gün sonra 165 değerle öğrendim değer pek birşey farktmiyor önemli olan iki katı veya iki katına yakın çıkması
canım iki katı olmasa da seninki genelde yüzde seksen oranında artmış yani kötü olduğunu kesinlikleee düşünmüyorum. benimkinin artis orani daha az ama tabloya göre de sıkıntı yok gibi. bu tabloya göre hesapla istersen bi

Eklentiler

• IMG_20230815_042303.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 169
teşekkür ederim. kaç haftalıktı bu sojuclari aldığınızda? kan vermeden de bir belirti oldu mu?
503 ile ilk öğrendiğimde 3 haftalıktı. 5 haftalık olduğunda sonlandırıldı. Ben zaten belirtilerden dolayı Dr gitmiştim. 3 haftalıkken baş dönmesi ile başlamıştı. Lekelenme vardı adet gecikmesi olduğunda zaten gebeliği biliyordum ama sağ kasıkta hep hafif batma bacağıma kramp girmesi bel ağrısı vardı gögüslerim çok şişmişti her gün biraz daha büyüyordu. Lekelenmeler ve batmalar beni çok korkuttu.

Kan vermesem de hamile olduğumu ben anladım hatta sadece hamilelik değil bir terslik olduğunu biraz araştırınca inş dış gebelik değildir diyip duruyordum korktuğum başıma geldi. Eğer bir farklılık olunca vücut zaten hemen anlıyor

aslında böyle benimki de benziyor. son adet tarihime göre dört buçuk haftalık, beta 617 çıktı. adetimden birkaç gün önce lekelenmem oldu ben yerleşme kanaması olabilir mi dedim. senin lekelenme adet gecikmesinden önce mi oldu? baş dönmesi oldu ara sıra, normal gebelikte de olunca sakınca görmedim. gaz problemi var, göğüs uçlarımda kabarcıklar oldu. kasıklarımda ve karnımda batma hissi var benimde. ara sıra giren sancı var karnıma. bende dış gebelikten şüphe ettim araştırınca. doktorla dün görüştüm beta düşük olunca cumaya gel dedi. benim içim içimi yiyor dış gebelik ise zarar görmeyim diye. sence yarın özele gidip kan vermeli miyim? yani cuma ve pazartesi değerleri var elimde, yarında kan verirsem galiba anlaşılır değil mi? benimki de dış gebeliğe benziyor değil mi ben kuruntu mu yapıyorum diyorum da çok irdelediğim için.. yorum yaparsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…