arasında iki gün varBir iki hafta geride veya ileride olabilir bu bir sorun değil. 401 ve 617 değer ayın kaçında?
Gayet iyi yükselmişarasında iki gün var
Tahlilde bebeğiniz şu kadar haftalık diye yazmaz.aralık var şu şu değerler arası olur gibi,siz ondan bahsediyorsunuz sanırımkızlar lekelenmem oldu testim pozitif çıktı, regl tarihimin üçüncü gününde beta kan tahlilinde 401 çıktı, sonra hastaneye gittim erken olduğundan ultrasonda gözükmedi. kan tahlili yaptırdım tahlilde 617 çıktı. tahlilde gebelik haftası 3yaziyor. normalde son regl tarihime göre 4 hafta olması gerekiyor. beta 5.8-71 ıu/L.daha mi hızlı yükselmesi gerekiyor yoksa normal mi, yaşayan var mı?
tahlilde referans aralığı 0-5,3, gebelik haftası 3 5.8-71.2 IU/L yazıyor. yardımcı olursanız sevinirimTahlilde bebeğiniz şu kadar haftalık diye yazmaz.aralık var şu şu değerler arası olur gibi,siz ondan bahsediyorsunuz sanırım
Tahlilin fotoğrafını eklerseniz daha anlaşılır olurtahlilde referans aralığı 0-5,3, gebelik haftası 3 5.8-71.2 IU/L yazıyor. yardımcı olursanız sevinirim
yaklaşık olarak yüzde 55 kadar yükselmiş ama internette yüzde 66lik yükselme olmasi gerekiyor diyor. bazıları da 48-72 saate bir ikiye katlar diyor.hangisi anlayamadım. böyle dediği için kimyasal gebelik mi diye düşündüm. ama kimyasal gebelik de yerleşme kanaması olur mu?Gayet iyi yükselmiş
hiç aklıma gelmedi kusura bakmayınTahlilin fotoğrafını eklerseniz daha anlaşılır olur
Devamı yok mu eksik çekmişsinizhiç aklıma gelmedi kusura bakmayın
5’8 ve 71 arası ise değeriniz 3 haftalık diyor,sizin değeriniz 617hiç aklıma gelmedi kusura bakmayın
hiç aklıma gelmedi kusura bakmayın
o zaman normal mi benimksi? yani son adet tarihim sen sayarsak bugün 34 gün oluyor. yani 4bucuk haftalık. araştırdım aslında ama o kadar çok bilgi kirliliği var ki bir yerde düşük gecmisimde olunca tedirginim..bir de bu görsele nereden ulaştınız?Bunun gibi
Evet normal,böyle şeyleri internetten yada burdan sormayın en doğru bilgiyi doktor veriro zaman normal mi benimksi? yani son adet tarihim sen sayarsak bugün 34 gün oluyor. yani 4bucuk haftalık. araştırdım aslında ama o kadar çok bilgi kirliliği var ki bir yerde düşük gecmisimde olunca tedirginim..
Bunlara takılıp stres yaparsanız da stresten gelecek başınıza bir şeyler. İçinizi ferah tutun betanız güzel yükselmiş. 1.5 haftaya ultrasonda görünür kese net zaten. Hayırlısı olsun hakkınızda, güzel haberler alın umarım♥o zaman normal mi benimksi? yani son adet tarihim sen sayarsak bugün 34 gün oluyor. yani 4bucuk haftalık. araştırdım aslında ama o kadar çok bilgi kirliliği var ki bir yerde düşük gecmisimde olunca tedirginim..
doktora cuma günü gideceğim tekrar. o yüzden bilen varsa kafamdaki soru işaretini gidermek için..Evet normal,böyle şeyleri internetten yada burdan sormayın en doğru bilgiyi doktor verir
bu kadar fazla çıkması mümkün mü peki? aklım daha da karıştı.. yok tahlil sadece beta içindi bu kadar yani5’8 ve 71 arası ise değeriniz 3 haftalık diyor,sizin değeriniz 617
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?