beta hcg nasıl yükselir acil yardım

İki günde bir kan vermek yeterli oluyor benimkini bir hafta içinde tespit etmişlerdi. Çünkü değerin iki katına yakın artması gerekiyor. Lekelenme adet öncesinde de vardı. Hatta o ay iki defa adet oldum. İkincisi de normal adet gibi yoğundu ve 4 gün sürmüştü ama lekelenme bitmiyor diye şüphelenmiştim aslında hamileymişim üç haftalık. Seninde daha yeni olduğu için dış gebelikse bile daha zarar vermez. Cumayı bekle bakalım inşallah umduğumuz gibi değildir. Belirtiler normal gebelik belirtisi zaten hepsi yaşanıyor bende de vardı. İşte ekstra lekelenmeler sağ kasıkta( benim sağ tüpteymiş) batmalar rahatsız ediciydi

teşekkür ederim yanıtladığın için kafam çok karıştı.kan verdim 400, 617, 1071 şeklinde yükselmiş. 617 de farklı bir hastanede verdiğim için farklı sonuçlar elde edilebiliyomuş. şu an için normal, haftaya tekrar gideceğim. inşaallah güzel haberleralırım

Evet farklı hastanede sonuçlar biraz değişebiliyor. Benim 1015 olduğunda alttan muayenede görünmüştü. Sizi muayene etmediler sanırım. İnşallah normaldir güzel haberlerini bekliyorum

Haftanizi bebek kalbini duyunca doktorunuz söyler zaten siz takmayın haftanizi bu iki tahlil arası iki gün mu var

Evet farklı hastanede sonuçlar biraz değişebiliyor. Benim 1015 olduğunda alttan muayenede görünmüştü. Sizi muayene etmediler sanırım. İnşallah normaldir güzel haberlerini bekliyorum
teşekkür ederim. hayır henüz alttan muayene etmediler pazartesi günü gideceğim. inşaallah öyle olur haber ederim

Haftanizi bebek kalbini duyunca doktorunuz söyler zaten siz takmayın haftanizi bu iki tahlil arası iki gün mu var
merhaba hayır o iki sonuç arasında üç gün var fakat ikisi de farklı merkezlerde ölçüldüğü için biraz farklılık arz ediyor. tekrar verdim kan bu defa %75lik bir artış olduğu gözlemlendi. şu an için sorun yok ama hafta olarak geriden geliyor gibi. henüz düşük olunca sonuçlar gözükmedi haftaya tekrar gideceğim. inşaallah guzel sonuçlar alır ve buraya yazarım

İnşallah canım hakkında hayirlsij

arkadaşlar maalesef durumum dış gebelik ile sonuçlandı ve ilaç tedavisine başladık. degerlerimde düşme olmadı ama düzensiz artışlar söz konusuydu o yüzden emin olamadı doktor. 6. haftada olmam gerekirken geç döllenme ihtimalini göz önüne alarak bekledik ama olmadı. beta sürekli artıyordu, yuzde elli, yetmiş beş, elli iki gibi.. büyümeden ilaç tedavisine başladık, oyuzden benzeri durumdan şüphelenen varsa lütfen takip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…