canım inşallah bebişin tutunmuştur benimde adet günüm 13.78 2 gün sonra 34.12 ve sonrasında dahada yükseldi ve şimdi 3.5 aya yaklaştı ümitsizliğe düşme bolca dua et hayırlı ve sağlıklıysa tutunsun bebişinmehabalar
sitede yeni sayılırım konuları sürekli okuyorum ama hiç yazmamıştım başıma gelince yazmak istedim.
son adet tarihim : 6 aralık 2010
aşılama tarihim : 22 aralık 2010
3 ocak beta hcg değeri 17
5 ocak beta hcg değeri 39
10 ocak beta hcg değeri 417
doktorum yinede tedbirli davranıp haftaya randevu verdi keseyi göremediği için...
sizce nedir durum biz şimdiden sevinmeye başladık???
göğüs hastalıklarında muayene oldum dr.gebelik testi istedi hemen dışarıda yaptırdım ona göre yarım saatte negatif çıktı reglime 5-6 gün var sonucu götürdüm yok değerlere bakmak lazım dedi ona göre röntgen çekecekmiş değerin ne olması gerekiyor?düşük çıkıp sonra yükselme ihtimali olurmu?yani düşük görüp yok bişey derse sonra çıkarsa ne olacak röntgen çektirmiş olacağım ne dersiniz?birde ilaçlı solunum testi isteyecekmişşş:26:
ayrıntılı sonucu akşama doğru aldım dr götürdüm sonuç beta hcg 0.1 çıktı((( yani tutturamamışım.dr.kesin hamile değilsin dedi..yarın röntgen ve ilaçlı solunum testi yaptıracağım sonra birşey çıkmaz artık değilmi?? bu sonuç kesin yani..
benim geçen ay adetim 10 kasımda olmuştu 9 aralıkta beta hcg tahlil sonucum 713.97 çıktı bana da cevap verecek birileri varmı?
arkadaşlar geçen hafta çarşamba günü tahlil yaptırdım 153,44 çıktı cumagünü tekrar yaptırdım 350,41 çıktı ve 7 gün geçti hamilemıyım?
kızlar bugün itibariyle sat göre 5+2 hamileyim bugün kan testi yaptırdım 704 çıktı haftaya göre iyi mi??
Hadi lütfen ama ne oluuur
Evet canım kesinlikle hamilesinMuhtemelen altı haftalık.Son adet tarihine göre hesaplayabilirsin kaç haftalık olduğunu.Hayırlı olsun bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?