Arkadaşlar adetime 3 gün var ama şiddetli diş ağrısı çektiğim için bu gün kan tahlili yaptırdım sonuç 18de çıkacak.Eğer pozitif değilse 20.yş dişi operasyonla alınacak.
Benim merak ettiğim adet tarihi gelmeden kanda hamile olduğum belli olurmu.
lütfen yardım edin ağrıdan çıldırıcam:1no2:
merhaba arkadaşlar adetime 2 gün kala evde idrar testi yaptım hatta iki tane yaptım ikiside pozitif silikde olsa çıktı daha sonra biz eşimle adtimden iki gün sonra hastaneye gittik ama kan testi falan yapılmamıştı doktorum vajinal ultrasonla baktı ama kese falan göremedim dedi büyük ihtimalle çok ereken dedi ben tabi epey üzldüm yani ne bilim geç döllenme oldumuştur İNŞALLAH sonara sağık ocagına gittim adetimden 3 gün sonra kan degerim bet hcg 333.81 çıktı ocaktaki doktorum hereşeyin normal oldugun söyled ultrasonda görülmeye bilir daha çok ereken dedi ne bilim aklım çok karıştı
sizcede geç döllenem olmuş olbilirmi kızlar sat 20.07.2012
kızlar yaa benimde adetime 3 gün var.. yani 16 kasımda olmuştum en son..bi iki gün oynasa da düzenli oluyo genelde..bugün 13 ü..çok heyecan var..aralık 1 de test yaptırdık tam yumurtlama döneminde olamyacağnı bile bile eşim okadar ısrarcı ki kıramadım hevesini gittik hastaneye..şimdi 3 gün filan varya acaba kan testi yapsammı dün gece idrar yaptım negatif.. kan yaptrsammı çok heyecanlıyım ama negatif olmasından korkuyorum..( çok ağrım var kasıklarımda bi haftadır.göğüsler şiş..adet olcak gibiyim ama bunlar hamilelikte de olabiliomuşş..inşallah öledir ( yorumumu gördğnzde cwp yazın lütfenn..
birde yazmayı unuttum dün akıntımın içinde çok soluk ve zor görülebilecek şekilde inca bi damar kan vardı çok uçuk pembe ..bu da adet habercisi die düşündüm(
son adete göre hesaplanıyorya hamileysem 3 hafta 6 günlük çıkıyor..bu kan testi için yeterli mi?? bugün yaptırsam çıkar mı sence?? çok mu erken yine yoksa??
çok haklısın arkadaşımm..bekleyecem bakalım.. çok sağol cevapların için..allah razı olsunn..herkese hayrlı bebişler nasip etsin allahım inşallhh..görüşmek üzere..
adetıme 3 gun var bugun dayamadın test yaptırdım 157 çıktı.daha once ıkı düşük yaptım acaba hamılemıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?