kızlar merhaba.antibiyotik kullanmak gerektiği için adetime 12 gün kala kan testi yaptırdım2,34 çıktı.hamile olabilirmiyim acaba...tekrar yaptırsammı..ilaçlara başladım bu aradada
kızlar merhaba.antibiyotik kullanmak gerektiği için adetime 12 gün kala kan testi yaptırdım2,34 çıktı.hamile olabilirmiyim acaba...tekrar yaptırsammı..ilaçlara başladım bu aradada
beta hcg 0,10 cıktı ne demek bu
Çok erken yaptırmışsiniz daha adete 10 gün var diyorsunuz ..testi adet olmazsanız tekrarlayın..bukadar erken belirti olmaz belirtiniz psikolojik olabilir..belirtilet gebeligin en erken 4 veya5. Haftasında olur yani kusma gibi belirtiler...Merhabalar.. Yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum sizi..
BenİMde adetime 10 gün olmasına rağmen, baş dönmem mide bulantım ve halsizliğim olduğu için beta hcg yaptırdım sonuç 1,20..
Sizce hamile olma ihtimalim nedir?
arkadaslar adetime 5 gün var. beta hcg degerim 98 cıktı? bu ne demek?
arkadaslar adetime 5 gün var. beta hcg degerim 98 cıktı? bu ne demek?
tesekkur ederim :)
siderolitescim sana bişi soracağım. kasıklarımda falan ağrı var bu normal mi? bir de benim pazar adet günüm normalde ama beta degeri 98 cıktığı için çarşamba gününe randevu aldım. bu iyi bir zaman mı? bir de kese ne zaman oluşuyor aşırı cahilim bu konularda
evet cnm çalışmalara başlanmıştı. inş tutunur ve sağlıklı olur kuzucuk
cnm ne güsel cvplamışsıntesekkur ederim. sen nereye gidiyorsun dr a cnm? ben istanbuldayım. buarada benim de cok agrım sızım var... dayanılcak gibi degil. kanda cıktı ama yarın sabah tekrar bır de ıdrar tahlılı yapıcam. olumsuz bişi olsun istemiyorum. bir de senin özellikle yememeye dikkat ettiğin yeşillik vb var mı? annemle konuştum maydonoz falan yeme dedi. bebeğe zarar verirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?