bence de hamilesin canım tebrikler hemde baya baya hamilesin değerin baya yüksek çıkmış çünkü sağlıkla alırsın kucağına alırsın inşallah.darısı bizeeeeeeee[/QUOT
canım herkes için hayırlısı allah vaktini bilir çok stres yapmayın yeter ki benim hiç bir şikayetim olmadığı için hala emin olamadım ne mide bulantısı ne baş dönmesi bir de uyuyamıyorum günde 3-4 saat uykuya doyuyorum biraz terslik var bende sanırım eşim gelsin pazartesi dr gidelim bakalım herşey yolundadır inşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...
canım herkes için hayırlısı allah vaktini bilir çok stres yapmayın yeter ki benim hiç bir şikayetim olmadığı için hala emin olamadım ne mide bulantısı ne baş dönmesi bir de uyuyamıyorum günde 3-4 saat uykuya doyuyorum biraz terslik var bende sanırım eşim gelsin pazartesi dr gidelim bakalım herşey yolundadır inşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...
Bas donmesi mide bulantısı gibi belirtiler adet gectikten 2-3 hafta sonra ortaya cıkıyor.
Suan doktora gitsen de bisey gorunmez zaten. kan degerinin en az 1500 olması lazım keseyi gorebilmen icin. Pazartesi gittiginizde keseyi gorursunuz muhtemelen ve 15 gun sonra da bebegi gormek, kalp atıslarını gormek icin cagırır muhtemelen sizi.
Allah saglıklı hamilelik ve hayırlı evlatlar versin bizlere
amiiiin inşallah hayırlısı olsun hepimiz için verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim
benimde adetime 9 gün var dün kan tahlilime baktım 32,93 nasıl?
Bununla ilgili konu açmıştım,ama kısaca özetleyeyim.Arkadaşım 23 temmuzda sürtünme yoluyla ilişkiye girmiş,25inde adet olmuş(yoğun şekilde)ağustos 19 da tekrar adet oldu,(daha az)şimdi adetine yaklaşık 1 hafta var 28 günlük periyodu eylül 15e denk geliyor ama normalde 1-2 gün erken de olabiliyormuş.Bugün idrar testi yaptı,sonuç negatif.Ama içi hala rahat değil.Ayın 12sinde kan testi yaptırsa çıkar mı net olarak?Ya da buna gerek var mı?Kan testine yani.Bu arada arkadaşım bakire ama üstüne görme olayından korkuyor.Onun dışında belirti fln yok.Lütfen bilgi verin.Teşekkürler.
Bilgisi olan yok muu?lütfen...
benim geçen ay adetim 10 kasımda olmuştu 9 aralıkta beta hcg tahlil sonucum 713.97 çıktı bana da cevap verecek birileri varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?