Kucuk bi kanama geldi sanırım adet oldum evetBenim adete az bi zaman kala yaptığımda 1.20 çıkmıştı ve sonra adet olmuştum
Malesef tutmadı sanırım adet oldum5 altı negatif değerlendir
Muhtemelen geç döllenme diye 1 2 gün daha beklemek istedi doktorunuz.ona göre ilaç.
Verecektir.
Gebelik belirtileri adet belirtileriyle aynı gibi belirtilerin sebebi ikisi de olabilir
Üzülmeyin elbet tutacaktır hayırlısı olsunMalesef tutmadı sanırım adet oldumteşekkürler yorum için
5 aydır deniyoruz tutmuyor bu sefer dediğiniz gibi yapacağım inşallah nasip olur sizin oldu muTavsiyem adet bitiminden 2 gün sonra ilişki deneyin 2 günde bir ve ovülasyon testini adet biter bitmez hergün yapın. Ben uygulamaya göre denemiştim ovülasyonu ve yanlışmış meğer adetten 2 gün sonraymış yumurtlamam
Allah razı olsun hayırlısı evet inşallahÜzülmeyin elbet tutacaktır hayırlısı olsun
Benim 1.20 çıkmıştı 2 gün sonra 14 değere yükseldi şimdi 4 aylık oldukKasik agrisi fazlaca sarıntrak beyaz akıntı bel ağrısı belirtileri ve 2 gün adet gecikmesi ile kan testi yaptırdım sonuç 1.20 çıktı doktor adet gelmez ise 2 3 gün sonra testi tekrarlayın dedi sizc3 yükselir mi
Merhaba 1.20 ne zaman cikti, regl oncesimi gecikme sonrasi mi?Benim 1.20 çıkmıştı 2 gün sonra 14 değere yükseldi şimdi 4 aylık olduk
Gecikmeden önce çıktı 2 gün sonra da hastalandım o yüzden emin olmak için doktor istedi hamile çıktımMerhaba 1.20 ne zaman cikti, regl oncesimi gecikme sonrasi mi?
Benim bu ay evdeki idrar testlerim silik cikti regliden iki gun once ama kan 0.2 cikti. Normalde ayni hastanede ve baska hastanelerde yaptirdigimda kucuktur 0.2 yada kucuktur 1.20 oluyordu. Hemsirede az da olsa tespit etmis olabilir cihaz gecikmenden bir hafta sonfa tekrarla dedi, pcos sebebiyle gec dollenme olabiliyormus
Evet dediğim şekilde yaptım tuttu çok şükür5 aydır deniyoruz tutmuyor bu sefer dediğiniz gibi yapacağım inşallah nasip olur sizin oldu mu
İnşallah darısı bana Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin sizedeEvet dediğim şekilde yaptım tuttu çok şükür
Ben adet oldum malesef bu ayda nasip değilmiş Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim 1.20 çıkmıştı 2 gün sonra 14 değere yükseldi şimdi 4 aylık olduk
Sağlık olsun adet bitiminden sonra deneyin ve ovülasyonla çatlamayı takip edin mutlaka,adet bitsin 2 gün sonra başlayın denemelere her şey vaktini bekler inşallah hayırlısıyla tutarBen adet oldum malesef bu ayda nasip değilmiş Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun inşallah bu sefer öyle yapicam yumurtlama zamanını beklemicemSağlık olsun adet bitiminden sonra deneyin ve ovülasyonla çatlamayı takip edin mutlaka,adet bitsin 2 gün sonra başlayın denemelere her şey vaktini bekler inşallah hayırlısıyla tutar
1.20 çıktıktan sonra adet oldunuz ama hamilemiymişsinizGecikmeden önce çıktı 2 gün sonra da hastalandım o yüzden emin olmak için doktor istedi hamile çıktım
Bende 1gün gecikmeyle kan testi negatif çıktı son durumunuz nedir adet döngünüz kaç gün sürüyor benim 23 günKasik agrisi fazlaca sarıntrak beyaz akıntı bel ağrısı belirtileri ve 2 gün adet gecikmesi ile kan testi yaptırdım sonuç 1.20 çıktı doktor adet gelmez ise 2 3 gün sonra testi tekrarlayın dedi sizc3 yükselir mi
Adetiniz kaçıncı günü 1.20 çıktıBenim 1.20 çıkmıştı 2 gün sonra 14 değere yükseldi şimdi 4 aylık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?