Beta hcg ve belirtiler lutfen bakın

Canım bende öyle yaptım ovulasyon testi kullanmadım onlarada pek güvenim yok bende adet bittiği gibi dedim kızımda ve hamile kaldım bu seferde öyle yaptım bakalım ne cikicak

Kizlar benim 6 günüm geçti ve hala adet olmadim adet olucakmisim gibi sancı var kasigim belim çok sancilaniyo özellikle sağ kasigim bide sağ bacağım çekiliyor gibi agriyo

Bende 1gün gecikmeyle kan testi negatif çıktı son durumunuz nedir adet döngünüz kaç gün sürüyor benim 23 gün
28 gün sürüyor adetim 2 gün gecikince kan testi yaptırdım 1.20 çıktı doktor adet olmaz isen bi kaç gün sonra tekrar yaptir dedi ama gecikmenin üçüncü günü adet oldum

28 gün sürüyor adetim 2 gün gecikince kan testi yaptırdım 1.20 çıktı doktor adet olmaz isen bi kaç gün sonra tekrar yaptir dedi ama gecikmenin üçüncü günü adet oldum
Anladım benim iki gün geçti hala gelen giden yok ağrımda yok hiç adet günü kan negatif çıktı beklemedeyim kist olursa ağrı olur siye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…