- 20 Aralık 2022
- 4.273
- 1.697
- 63
Canım bende öyle yaptım ovulasyon testi kullanmadım onlarada pek güvenim yok bende adet bittiği gibi dedim kızımda ve hamile kaldım bu seferde öyle yaptım bakalım ne cikicakTavsiyem adet bitiminden 2 gün sonra ilişki deneyin 2 günde bir ve ovülasyon testini adet biter bitmez hergün yapın. Ben uygulamaya göre denemiştim ovülasyonu ve yanlışmış meğer adetten 2 gün sonraymış yumurtlamam
28 gün sürüyor adetim 2 gün gecikince kan testi yaptırdım 1.20 çıktı doktor adet olmaz isen bi kaç gün sonra tekrar yaptir dedi ama gecikmenin üçüncü günü adet oldumBende 1gün gecikmeyle kan testi negatif çıktı son durumunuz nedir adet döngünüz kaç gün sürüyor benim 23 gün
Evde kaset test yaptınız mı yapsanizaKizlar benim 6 günüm geçti ve hala adet olmadim adet olucakmisim gibi sancı var kasigim belim çok sancilaniyo özellikle sağ kasigim bide sağ bacağım çekiliyor gibi agriyo
Anladım benim iki gün geçti hala gelen giden yok ağrımda yok hiç adet günü kan negatif çıktı beklemedeyim kist olursa ağrı olur siye biliyorum28 gün sürüyor adetim 2 gün gecikince kan testi yaptırdım 1.20 çıktı doktor adet olmaz isen bi kaç gün sonra tekrar yaptir dedi ama gecikmenin üçüncü günü adet oldum
Bana göre tam gününde ama geç döllenme olmuştu. Yumurlamadan 1 hafta sonraAdetiniz kaçıncı günü 1.20 çıktı
Hayır adet olmadım. Normal alerjik hastaydım ilaç kullanmasan önde doktorum test istedi öyle hamile olduğumu öğrendik1.20 çıktıktan sonra adet oldunuz ama hamilemiymişsiniz
Kaset test yaptınız mı belki geç döllenme de olabilir ama umutlanmayın yinede insan üzülüyorAnladım benim iki gün geçti hala gelen giden yok ağrımda yok hiç adet günü kan negatif çıktı beklemedeyim kist olursa ağrı olur siye biliyorum
Hastalandım diyince adet sandim benHayır adet olmadım. Normal alerjik hastaydım ilaç kullanmasan önde doktorum test istedi öyle hamile olduğumu öğrendik
Ben yurtdışında yaşıyorum kaset test yok burda geçen hafta erken gebelik testi yaptım çıkmadıEvde kaset test yaptınız mı yapsaniza
n testi negatif çıktı yarın gecikmemin 3.günü ümitlenmiyorum bende üzülmemek içinKaset test yaptınız mı belki geç döllenme de olabilir ama umutlanmayın yinede insan üzülüyor
Adetim den 4 gün önce bende erken gebelik testi yapmistim negatif çıkmıştı zaten hamile de degilmişimBen yurtdışında yaşıyorum kaset test yok burda geçen hafta erken gebelik testi yaptım çıkmadı
5 gün gecikir ise bence bi kan testi verin inşallah Rabbım nasip eder bize ve isteyen herkeseAdet günü ka
n testi negatif çıktı yarın gecikmemin 3.günü ümitlenmiyorum bende üzülmemek için
Canim ne oldu senin varmıymış bisey10 gün oldu kızlarla daha adet olmadim teste de negatif çıkıyor
Test yapmadın mi
Adet oldun o zaman yani
İşte bilmiyorum normal adet gibi de değildi çok koyu bı renkti 2 gün oldu sadece önce yaptım negatif di sonra üzerine öyle oldu bekliyorum yarın adet olmam lazımAdet oldun o zaman yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?